icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
21. máj 2012

@penelope111 vôbec netuším..asi čosi z hovädziny

nicky182
21. máj 2012

Baby, tieto receptiky co tu pisete mate aj niekde ulozene ? lebo kym potom nejaky najdem, ide ma porazit ....neviem co idem zajtra varit , bielko bielko 😝 😝

penelope111
21. máj 2012

@zuzu188 @nicky182 Ešte dobre, že mám navarené lebo tiež neviem čo by som varila. Ináč včera som si kúpila udenú makrelu a udené kuracie stehná ešte som sa do toho nepustila keď furt žerem niečo iné 😀 Dnes som si kúpila morčacie stehno a krídla tak zas niečo iné 😀 Recepty si píšem do notesa 🙂

zuzu188
21. máj 2012

dlho som rozmýšľala a rozhodla som sa,že si upravým svoju cieľovú hmotnosť zo 70 na 73 kg..takže do cieľa ostáva 13,2 kg

zuzu188
21. máj 2012

@penelope111 urob si z nej šalát..mäso z nej zmiešaj s cibuľou a octom

nicky182
21. máj 2012

@penelope111 sa maaas 🙂 ja mam problem len v bielko dni, nemam uz doma ziadne maso ani ryby, zajtra si kupim, no co s nimi ? dcerke spravim granadir ...rozmyslala som nad nejakym sote v placke - recept na palacinku som nasla na "dukawebe ... 🙂

penelope111
21. máj 2012

@zuzu188 Skúsim 😀
@nicky182 Ako dobre že nemusím rozmýšľať čo budem variť 😀 To začne až zajtra 😠

nicky182
21. máj 2012

@penelope111 🙂 v stredu si chcem urobit akoze "spagety " s paradajkovou omackou, citam si recepty so stranky ....

penelope111
21. máj 2012

@nicky182 Streda je ešte ďaleko a to budem mať B deň 😠

nicky182
21. máj 2012

@penelope111 ty mas tiez 1/1 ?

zuzu188
21. máj 2012

@penelope111 skús,skús 🙂..ja som nemusela na dnes nič vymýšľať 😀..a na zajtra už mám tiež vymyslené 😀

penelope111
21. máj 2012

@nicky182 Ja si dávam hocijako. Teraz som si dala dva BZ dni kvôli tej sviečkovej čo mi ostala 🙂

penelope111
21. máj 2012

@zuzu188 No prezraď to tvoje tajomstvo čo budeš variť 😀

zuzu188
21. máj 2012

@penelope111 idem len podusiť hovädzinu s kyslou uhorkou a dám si ku tomu cottage..taká "rýchlovka" 😀 😀

penelope111
21. máj 2012

@zuzu188 Normálne som dostala chuť na kyslú uhorku keď si to napísala a to som pred chvíľu vypila pol litra kefíru s malinovým bolerom 😀 A dala by som si pečienku 🙂 No asi mi prepína 🙂

kesis
22. máj 2012

@zuzu188 ja som včera mala hladovku na nov tak sa teším na váhu 🙂

jenn
22. máj 2012

ahojte kočky rozhodla som sa že sa k vám pridám ...dnes som prudko naštartovana že začínam som zvedava dokedy mi to vydrži :D ..... ako dlho to držite už vy a ako sa vám darí?... musim to ešte doštudovať čo možem čo nemožem, začala som bielym jogurtom ale čo dalej? 🙂 idem robit kuracie stehna pečene to môžem že? ...same 😖 ...nebyvate hladne?...môj problem je totiž to že ked sa do niečoho pustim tak mám zrazu chut na všetko :D to by som si dala aj to aj to ..no hrozneeeee...pažrava som :p

zuzu188
22. máj 2012

@penelope111 tak si daj 😀..veď jesť môžeme hocikedy..ešte dobre,že sú povolené aj v B dni 😀

zuzu188
22. máj 2012

@kesis jé..niečo ako vodový deň?..keby som vedela,tak sa pridám 🙂..koľko ti šlo dole?

zuzu188
22. máj 2012

@jenn ahoj 🙂..zajtra to sú 2 mesiace,čo som na DD a naposledy som mala -6,3 kg..stehná môžeš,len keď ich upečieš,tak daj dole kožu,lebo tú nemôžeme 😒 ..uvidíš,že hladná nebudeš 🙂 ..povolených potravín môžeš zjesť koľko chceš a kedy chceš 🙂

cleo02
22. máj 2012

ahojte baby, musim dnes po precitani komentov, co som nestihla za uplynule dni povedat, ze toto forum odkedy som zacala dietu stratilo svoj vyznam. uz to tu nie je o diete ale len o porusovani a pre mna je to strasne demotivujuce. Doteraz sme sa jedna druhu nejak stale snazili podporovat, ale teraz tu vidim uz len same porusovanie, a to naozaj ani pre mna ani pre novych "clenov" diety nie je vobec povzbudzujuce. Mozno by nebolo zle zalozit si novu temu, kde sa budu rozoberat len prehresky a toto by mohlo byt venovane ucelu na ktory bola tato tema vytvorena - a to je podla mna dukanova dieta. Mrzi ma to ale toto je moj nazor.

jenn
22. máj 2012

@zuzu188 tak to už si pekne daleko 🙂 a poctivo dodržiavaš či aj dake prehriešky? ... aj cvičiš či to ide dole same?.... chcela som sa spytat na ten chlieb to si doma robievaš a tiež ako to chuti??? žiadna slava asi že? 😖

zuzu188
22. máj 2012

@jenn od veľkej noci idem aj z prehreškami ☹..radím ti neporušiť diétu ani keby sa neviem čo robilo,lebo potom to pôjde ťažšie a hlavne pomalšie..čiže zo mňa si príklad neber..ja si chlieb nepečiem,ja si pečiem iba žemličky,tie mi chutia 🙂

zuzu188
22. máj 2012

@cleo02 máš pravdu..demotivuje to všetkých..zrejme aj preto stále hrešíme,lebo čítame,s čím a kedy ktorá DD porušila ☹..mali by sme s tým prestať a začať sa zasa povzbudzovať..ďakujem,že si nás upozornila

jenn
22. máj 2012

@cleo02 ahoj 🙂 tebe to ako ide?.. chcem sa do toho pustit naplno bez prehrieškov snad sa mi to podari , vlastne musim lebo som sama na seba už nahnevana 😠

miskakyska
22. máj 2012

@zuzu188 čaute babky,ja som odvedľa z 90dňovky a tiež preeesne zápasíme s týmto problémom :o)) tak sa držte!!!

kesis
22. máj 2012

@zuzu188 hej hej som vypila asi 4 l vody no strašné :D .... no teraz bude spln tak možme spolu 🙂 ešte neviem váhu mám u mami ale hned ti dám vedieť 🙂

renata32
22. máj 2012

@cleo02 ahoj,suhlasim s Tebou.Ja som si teraz dala 2 bielkovinove dni a hned 1,5kg dole.Tak sa tesim 😀 Vsetkym kockam drzim palce,aby to islo bez prehreskov,potom to ide krasne dole. 🙂

cleo02
22. máj 2012

@jenn tak ako povedala zuzu aj ja radim nezacni s prehreskom, tiez som na to doplatila. ja som uz v tretej faze, ktora ide trosku tazsie niekedy ked si dovolim toho viac a preto som sa rozhodla ze musim ist na to opat striktnejsie, lebo len vtedy to u mna slo tak ako som si to predstavovala, moj ciel bol 5 kg dole, podarilo sa za mesiac 6 dat dole, takze teraz sa snazim udrziavat 🙂

jogobelka
22. máj 2012

ahojte, ja držim DD necelý mesiac a mám -6,5kg dole.. :-P