Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Baby, tieto receptiky co tu pisete mate aj niekde ulozene ? lebo kym potom nejaky najdem, ide ma porazit ....neviem co idem zajtra varit , bielko bielko 😝 😝
dlho som rozmýšľala a rozhodla som sa,že si upravým svoju cieľovú hmotnosť zo 70 na 73 kg..takže do cieľa ostáva 13,2 kg
@penelope111 urob si z nej šalát..mäso z nej zmiešaj s cibuľou a octom
@penelope111 sa maaas 🙂 ja mam problem len v bielko dni, nemam uz doma ziadne maso ani ryby, zajtra si kupim, no co s nimi ? dcerke spravim granadir ...rozmyslala som nad nejakym sote v placke - recept na palacinku som nasla na "dukawebe ... 🙂
@penelope111 🙂 v stredu si chcem urobit akoze "spagety " s paradajkovou omackou, citam si recepty so stranky ....
@nicky182 Streda je ešte ďaleko a to budem mať B deň 😠
@penelope111 ty mas tiez 1/1 ?
@penelope111 skús,skús 🙂..ja som nemusela na dnes nič vymýšľať 😀..a na zajtra už mám tiež vymyslené 😀
@nicky182 Ja si dávam hocijako. Teraz som si dala dva BZ dni kvôli tej sviečkovej čo mi ostala 🙂
@zuzu188 No prezraď to tvoje tajomstvo čo budeš variť 😀
@penelope111 idem len podusiť hovädzinu s kyslou uhorkou a dám si ku tomu cottage..taká "rýchlovka" 😀 😀
@zuzu188 Normálne som dostala chuť na kyslú uhorku keď si to napísala a to som pred chvíľu vypila pol litra kefíru s malinovým bolerom 😀 A dala by som si pečienku 🙂 No asi mi prepína 🙂
ahojte kočky rozhodla som sa že sa k vám pridám ...dnes som prudko naštartovana že začínam som zvedava dokedy mi to vydrži :D ..... ako dlho to držite už vy a ako sa vám darí?... musim to ešte doštudovať čo možem čo nemožem, začala som bielym jogurtom ale čo dalej? 🙂 idem robit kuracie stehna pečene to môžem že? ...same 😖 ...nebyvate hladne?...môj problem je totiž to že ked sa do niečoho pustim tak mám zrazu chut na všetko :D to by som si dala aj to aj to ..no hrozneeeee...pažrava som :p
@penelope111 tak si daj 😀..veď jesť môžeme hocikedy..ešte dobre,že sú povolené aj v B dni 😀
ahojte baby, musim dnes po precitani komentov, co som nestihla za uplynule dni povedat, ze toto forum odkedy som zacala dietu stratilo svoj vyznam. uz to tu nie je o diete ale len o porusovani a pre mna je to strasne demotivujuce. Doteraz sme sa jedna druhu nejak stale snazili podporovat, ale teraz tu vidim uz len same porusovanie, a to naozaj ani pre mna ani pre novych "clenov" diety nie je vobec povzbudzujuce. Mozno by nebolo zle zalozit si novu temu, kde sa budu rozoberat len prehresky a toto by mohlo byt venovane ucelu na ktory bola tato tema vytvorena - a to je podla mna dukanova dieta. Mrzi ma to ale toto je moj nazor.
@zuzu188 čaute babky,ja som odvedľa z 90dňovky a tiež preeesne zápasíme s týmto problémom :o)) tak sa držte!!!
@jenn tak ako povedala zuzu aj ja radim nezacni s prehreskom, tiez som na to doplatila. ja som uz v tretej faze, ktora ide trosku tazsie niekedy ked si dovolim toho viac a preto som sa rozhodla ze musim ist na to opat striktnejsie, lebo len vtedy to u mna slo tak ako som si to predstavovala, moj ciel bol 5 kg dole, podarilo sa za mesiac 6 dat dole, takze teraz sa snazim udrziavat 🙂
ahojte, ja držim DD necelý mesiac a mám -6,5kg dole.. :-P

@penelope111 vôbec netuším..asi čosi z hovädziny