icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
23. máj 2012

@penelope111 ale...určite by ťa to napadlo,keby si mala doma len jogurt a mäso 😀

zuzu188
23. máj 2012

dnes 2 mesiace DD a dole mám 6,7 kg 🙂

mydlinka
23. máj 2012

babyyy zas sa stazujem, uz 3. tyzden II.faza a nic. 1kg dole absolutne demotivujuce. Ani jeden prehresok, ja som v tomto velmi disciplinovana. Cvicim 15 min denne brusaky a chodim aj peso hore dole. Moze to byt tym ze ziem tych nizkotucnych jogurtov viacej? Dieta v zasade dovoluje neobmedzeny pocet, ale ci nahodou....? Ja chcem len 3kg, alebo je to tymmm :(((

nicky182
23. máj 2012

@penelope111 no tak to nemas bohvieco tak si lahni a spi, piect budes, ked ti biude lepsie, mne uz MS konci, chvalabohu ....

cleo02
23. máj 2012

@mydlinka nizkotucne jogurty ale biele alebo ovocne?

nicky182
23. máj 2012

@mydlinka fiiiha, tak pri takomto rezime by si mala schudnut ..hmmm ....mudra knizka co vravi @zuzu188 a @penelope111 ?

nicky182
23. máj 2012

@mydlinka ovocne nizkotucne jogurty mozes 2 denne ...

jenn
23. máj 2012

ahojte kočky .... tak dnes druhy den zatial to ide celkom len neviem čo by som jedla 😅 tie kolačiky tvarohove, bábovku a žemličky čo tu pišete to odkedy môžem???

tinika
23. máj 2012

tak, dnes zatial uspesne, ranajky 2 kolačiky a na obed masko s tvarohom a vodička

zuzu188
23. máj 2012

@nicky182 v knihe to je v tom zmysle,že telo má určitú hranicu,kedy to ide ľahko a keď sa tá hranica prekročí,tak to ide strašne ťažko,lebo telo sa začalo brániť

mydlinka
23. máj 2012

mne to pride akoby si moje telo zvyklo na takyto rezim a funguje si akoby nic. ja to neviem pochopit.... Je mi to velmi divne :( pockam este tento tyzden a potom to vzdavam a vyhlasim, ze to nefunguje na kazdeho

nicky182
23. máj 2012

@mydlinka a kolko mas kg ak mozes napisat ? pripadne nam napis , co vsetko cez den zjes ....

nicky182
23. máj 2012

@zuzu188 je to zaujimave, ako to nase telo funguje ...a dokedy sa bude branit ? 😀 😀

zuzu188
23. máj 2012

@nicky182 tak to teda neviem

tinika
23. máj 2012

no tak predsa prehresok, nemam nizkotučny jogrut, len obyčajny a som strasne hladna :( ale uz to napravim

mydlinka
23. máj 2012

mala som 62 schudla som v I. faze na 59, potom som v II.faze 1. tyzden schudla 1kg + zenske dni no a teraz mi ta vaha stoji na 58kg. Ja chcem mat 55kg, tri kila nie je vela.
Rano spapam: jogurt + 1,5 lyzice ovsenych otrub + zeleny caj + voda. Obed zvycajne grilovany kuraci alebo hovadzi steak s nicim. Potom si dam nizkotucny jogurt zmiesany s nizkotucnym tvarohom. Stale pijem popri vodu. Dam si aj pol litra Cola Light. Mam pracu ze stale lietam hore dole + este doma robim 20min. brusaky z DVD a staram sa o dcerku. Vecer si este zas ugrilujem bud rybu alebo steak. Druhy den zeleninovy jem vsetko co v prvy len pridavam paradajky, uhorku, redkovku, sparglu. Nic viac, myslim, ze ukazkove spravanie... s nulovym efektom 🙂. Tie 4kg citim, som velmi rada ale co dal.... 🙂.... No viete co to moze byt? napisem asi Dukanovi sukromny email :D

cleo02
23. máj 2012

@mydlinka no ja na tvojom mieste skacem od radosti, keby som mala taku vahu ako mas ty. Neviem teda aku mas vysku, ale myslim ze nemusis byt z tej vahy nestastna, hlavne si to pekne udrziavat 🙂

penelope111
23. máj 2012

@zuzu188 Gratulujem. Aj si sa merala?

penelope111
23. máj 2012

@nicky182 No dnes to vidím tak, že nebudem piecť. Uvidím zajtra 😀

penelope111
23. máj 2012

@nicky182 Ja som ešte len na začiatku knihy 🙂
@mydlinka Podľa mňa málo ješ teda aspoň si myslím, že to čo si napísala nieje bohviečo čo zješ. Neviem ti ja poradiť čo robiť možno ti poradí nejaká baba čo mala taký istý problém ako ty. Ja mám síce váhu už cez dva týždne od 78,2 do 79,9 kg stále hore dole ale v cm mi to ide dole.

penelope111
23. máj 2012

@mydlinka Ináč na inej stránke písali baby, že keď im váha dlho stála, že si dali nejaký prehrešok a potom normálne pokračovali a že váha išla dole. Neviem čo je na tom pravdy a nechcem ťa nahovárať na prehrešky len píšem čo som čítala 🙂

zuzu188
23. máj 2012

@mydlinka veď si pekne schudla..skús ešte týždeň dva vydržať a ak sa váha nepohne,tak prejdi do 3 fázy..aj v 3 fáze môžeš ešte nejaké to kilo zhodiť..inak ak chceš vedieť,na akú váhu sa ti podarí schudnúť,tak nájdeš taký "test" na anglickej dukanovskej stránke www.dukandiet.co.uk

zuzu188
23. máj 2012

@penelope111 ďakujem..nemerala..to až v sobotu 🙂

penelope111
23. máj 2012

@zuzu188 No ja mám v nedeľu dva mesiace tak sa aj pomeriam a napíšem 🙂

mydlinka
23. máj 2012

no vidite ako to mam riesit netusim este pockam. A mam len 158cm 🙂 potom vam dam vediet

zuzu188
23. máj 2012

@penelope111 no som zvedává,koľko máš ty dole 🙂..chcela som si aj foto urobiť,ale malý mi nedovolil,tak to tiež presúvam na sobotu 🙂

ninimini
23. máj 2012

@zuzu188
@penelope111 dlho som tu nebola ani som nemala čas písat tak dúfam že teraz to už bude lepšie malý chodí sámm už po celom dome tak musím behat za ním 🙂) ako sa darí ja idem od zajtra opat s čistým svedomín teraz sa to vobec nedalo proste som nemohl ani jogurt ani tvaroh teraz je to už ok

penelope111
23. máj 2012

@zuzu188 To budem mať akurát po ms tak dúfam, že niečo ešte zleze 🙂 ale myslím si že nejako ako ty som dala dole 😀 Idem robiť tu pečienku dva balíky aj pre manžela obedovali sme u mami takže preto to idem robiť až na večeru 🙂 A vymiešala som si tvaroh s malinovým bolerom a dala do mrazáku tak som zvedavá čo s toho bude 😀
@ninimini Držím ti prsty aby ti to išlo pekne dole 🙂 a aby si nás rýchlo dobehla 🙂

cleo02
23. máj 2012

@penelope111 ja som skusala tak isto robit tvaroh, ze zamrazit (ten termizovany), ale bol tvrdy potom ako kamen a musela som skoro hodinu cakat, kym sa z neho dalo aspon odskrabovat 😀 som zvedva ako sa podari tebe

zuzu188
23. máj 2012

@ninimini ja mám doma skoro to isté 😀...len ja ho musím ešte za ruky držať...tak nech sa ti darí pekne dodržiavať 🙂...ja idem od včera bez prehreškov a ani mi nechýbajú 🙂