Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@cleo02 No tak to som zvedavá ako to dopadne ale si myslím, že tak ako tebe 😀 Lebo mrazák mrazí ako sviňa 😀 No nevadí budem čakať aj ja 😀
@zuzu188 Ja práveže mám na tu pečienku chuť už pár dní ale u mňa zas tie ryby nejako do mňa už nejdú 😀
@penelope111 ja som ryby za tieto dva mesiace jedla len raz 😀
čafte, čo mozem na večeru v 1. faze? dajte tip čo ste si davali, jogurty som nenasla nizkotučne v cba a dalej som sa nedostala bo dosla burka, tak mam 2% zatial
rano som mala 2 kolačiky otrubove, desiata jogurt ale obyč, bo som iny nemala, obed masko, večera masko s tvarohom a este mozem rybu? bo som bars lačna :D:D:D aj na jedalnom listku na dukanovej stranke som videla ze večer toho bolo viac
@tinika Môžeš koľko chceš a kedy chceš jesť povolené veci 🙂
@zuzu188 Ja som zas za posledný týždeň stále jedla tuniaka a už nechcem 😀
@penelope111 dala by som si nátierku z neho...len mne skoro na všetko sliny tečú a keď je takto teplo,tak sa mi vôbec jesť nechce 😒
@zuzu188 To ja nemám taký problém, že by sa mi nechcelo jesť 😀
@zuzu188 Pečienku sme skoro celú zožrali 🙂
@cleo02 Už som ten tvaroh vytiahla z mrazáku. Na vrchu je dosť zmrznutý, ale vnútri je mäkký asi preto, že tam nebol dlho 😀
@penelope111 aspoň nikto 😀...vidíš a ostalo ti aj na zajtra 😀
@penelope111 pečienku len čistu? to mi nebude velmi chutit :( resp, vela nespapam
takze mozem aj tuniaka vo vl. stave? a tie cestoviny specialne ste uz jedli? chutili vam?
@zuzu188 No neviem či ostane aj na zajtra do spánku ešte ďaleko 😀
@tinika Pečienku na spôsob čo dala zuzu188 a je výborná 🙂 a dokážem jej veľa zjesť lebo je ozaj výborná 😀 A dala som si k tomu žemličku čo dala tiež zuzu recept 😀 Tuniaka vo vlastnej šťave môžeš a tie cestoviny som nejedla.
@penelope111 no tak to je fajn, ja som ho mala v mrazaku dost dlho to bol problem 🙂 ale aspon som ho nezozrala za 5 minut 😀
@penelope111 dakde je link na tu pečienku?
@penelope111 jaj táák 😀...mne chlap kúpil údene kuracie stehná,tak budem mať na večeru neska 🙂
@cleo02 Nebolo to 5 minút bolo to asi 10 😀 Ale bolo to dobré 😀
tie moje kolačiky sa polovica nalepila na ten papier v ktorom som ich piekla :( a su vnutri take stavnate akoby ich este trebalo piect viac ako pise recept
@zuzu188 Tie stehná sú dobré ja som ich jedla včera 😀
@tinika recept na pečienku: od zuzu188
1/2kg kuracej pečienky
1 cibuľa
3Pl bieleho jogurtu
2čl horčice
1/4čl tymiánu
1čl kukuričného škrobu
Pečienku umyjeme,pokrájame na kocky.Cibuľu očistíme,nakrájame na jemno a opražíme na teflóne.Pridáme pečienku,opečieme,zalejeme 1/3 pohára vody,pridáme tymián.Dusíme do mäkka.
Jogurt zmiešame s horčicou a škrobom,pridáme k pečienke a za stáleho miešania varíme 5-10min.
(ja som si to ešte dochutila soľou a čierným mletým korením a nedala som tymián,lebo som nemala)
kocky a mozu sa ovsene vločky a tie chlebiky? ja mam spaldove? alebo su ryzove a ine
a čo zmes korenia napr. napady vitana či jake to su? mozem si dat na kura?
@penelope111 ja som dnes tiež zohnala pečienku tak si to urobím ešte neviem kedy
@ninimini Ja som si kúpila hneď 4 balíky 🙂
@penelope111 ja som ich jedla naposledy na začiatku diéty
@tinika Vločky sa nemôžu ale otruby sa musia. Ani chlebíky sa nemôžu. Musíš si upiecť s otrúb. Koreniny používam všetky.
@penelope111 a uz ti je lepsie ?

@penelope111 ja teraz nejako po tej pečienke nebažím,asi som sa jej už prejedla...zajtra si idem upiecť stehná a nejaký šalát k tomu...už sa tak teším na zeleninu...teraz som si dala 3 B dni,tak do soboty budem mať 3 BZ dni a potom zas 1/1...to budeš mať ako zmrzlinu 😀