icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
23. máj 2012

@nicky182 Veru je našťastie 🙂 Zajtra asi skúsim tu bábovku lebo mi sliny tečú keď si na ňu spomeniem 😀

tinika
23. máj 2012
nicky182
23. máj 2012

@mydlinka jedalnicek ukazkovy, malo jes - no ak pracujes, chapem, ze je niekedy nemozne, aby si sa stihala najest ...skus jest kazde 2 hodinky male davky ....ak budes castejsie jest , telo si rychlo zvykne a bude aj rychlo spalovat 🙂 neboj sa, urcite nepriberies ....drzim ti palce a daj vediet ako ti to ide 🙂

nicky182
23. máj 2012

@tinika nie nemozu, mozes len ovsene alebo psenicne otruby ....ziadna muka, ani celozrnne chlebiky ...tie Vitana alebo maggi recepty asi tiez nie - precitaj si zlozenie ....podla mna nie su vhodne .....

tinika
23. máj 2012

@nicky182 no je tam susena zelenina takze az v druhej faze ( cesna, parad. prasok, cibula, červena repa, sladka paprika, koriander, korenie, zazvor, chilli, rozmaryn, zemiakovy skrob kukur. skrob a som asi skončila čo? :D

nicky182
23. máj 2012

@penelope111 to som rada ... 🙂 ja som dnes babovku dorazila, mnamka 🙂 🙂 🙂 pocuj , ja som posledne dni neuveritelne hladna, po hodine od jedenia mam prazdny zaludok ...akoze riadne mi travi, len vymyslam, co by som jedla ....pred tyzdnom som v pohode vydrzala aj dve hodky bez jedla ...potom ma strasne laka kadeco si dat ...dnes par sezamovych tyciniek a kukuricne chrumky od dcerka asi 4 ks ....joooj, nie som takto v pohode ... 😝

nicky182
23. máj 2012

@tinika a energeticka tabulka ? to je dolezite kolko to ma tukov, bielkovin a sacharidov ....kukuricny skrob mozes denne asi 1 lyzicu ...to by bolo v pohode, aj s tou zeleninou ....v 1.faze urcite nie, kolko dni chces byt v 1. faze ?

tinika
23. máj 2012

@nicky182 bielkoviny na 100g 8,2g sacharidy 54,6 z toho cukry 14,4 a tuky 2,7 z toho nasytene mastne kyseliny 0,3 vlaknina 5 sodik 7,8
v prvej faze asi 5 uvidim či zvladnem viac ale asi zbytočne lebo podla vypočtu neschudnem viac ako 16kg

penelope111
23. máj 2012

@nicky182 Asi ti niečo chýba keď si hladná. Ja bývam dosť hladná po čili keď dám do jedla a musím mať každý deň mäso lebo to ma zasýti. čo si dnes jedla?

nicky182
23. máj 2012

@tinika ma to vela sacharidov ...radsej pockaj aspon do druhej fazy, no ja by som to nejedla ...aj ked je to veelmi fajne 🙂 vypocet na tej stranke je len informativny ...uvidis ako ti to pojde .... 🙂

nicky182
23. máj 2012

@penelope111 boooze, a co mi chyba ????na ranajky zeleninka s cottage cheesom - salat, ked som prisla z obchodu vypisla som plny pohar mlieka s carom, na obed brokolicovu polievku s trochou poru , to som zjedla skor dve misky ...poobedeo hodinu be hodky babovku s kavou, o hodinu a pol otrubovy toust so sunkou a syrom, o dve hodky jogurt, o hodinu a pol zeleninovy salat so zavinacom jednym malym ....naposledy vzdy jem o 19 tej ...teraz uz len caj .....myslis, ze to zato ze som nejdela maso ?

tinika
23. máj 2012

@nicky182 ved jasne, ja som myslela vseobecne, teraz este len začinam stači mi aj obyčajne korenie a paparika a bylinky, ale tak časom budem mat chut aj na take :D tak som zvedava kolko vydrzim v 1, faze, musim si nakupit dačo na varenie podla ich receptov teda z tej stranky

tinika
23. máj 2012

kocky toto este robil niekto? http://www.dukanovadieta.com/products/kolaciky-... lebo mne nevysli take pekne upečene a piekla som ako v recepte pisali

penelope111
23. máj 2012

@nicky182 Je to možné, že ti chýba mäso, ale zas na druhej strane zo zeleniny ti hrozne vytrávi tak to môže byť aj tým 🙂 Keď budeš mať BZ deň skús tu zeleninu s mäsom. No neviem či ti to pomôže ale za vyskúšanie nič nedáš 🙂

tinika
23. máj 2012

ozaj a mam doma dolce gusto a milujem ho mozem?

tinika
23. máj 2012

@nicky182 hehe ja dnes na ranajky dva kolače z otrub, desiata jogurt ,obed masko, olovrant jogurt a večera zvysok z obedu a este by som dačo spapala ale rybu sa mi uz nechce zohrievat a ine nemam

nicky182
23. máj 2012

@tinika ja som si ich piekla na zaciatku DD kazdy den, mne vysli dobre, su vyborne ...nemam muffinovu formu, lyzicou som si urobila na plech vystlany papierom 4 kopky a upiekli sa za 10 minut ....

nicky182
23. máj 2012

@penelope111 ved ja jem maso kazdy den, len dnes so dala pauzu, a vidis ako to dopadlo 😝 zajtra netusim co idem varit, akoze vazne nie - B den ... 😝

tinika
23. máj 2012

@nicky182 a ja piekla 15min na 200 a vidis jake su :(( mne tym padom nechutia ale mam pomlete otrby tak skusim este kupit nepomlete ak najdem

nicky182
23. máj 2012

@tinika mozes, ale nesladene ..ja mam tassimko a pijem taku kavu skoro kazdy den, no karamelove latte si este musi pockat .obycajne si dam obcas....precitaj si zlozenie tych mliekovych kapsul - plnotucne s cukrom ...urob si len kavicku a dolej nizkotucnym mliekom 🙂

penelope111
23. máj 2012

@nicky182 ja tiež B deň a tiež neviem čo budem variť 🙂

nicky182
23. máj 2012

@tinika no vidis, celkom fajn jedalnicek ... 🙂

tinika
23. máj 2012

@nicky182 hej az na to ze jogurty neboli nizkotučne a ani dnes sa mi nepodarilo kupit menej ako 2%tne snad zajtra ale ma prsat tak asi sa nedostanem nikam :( neviem čo si budem varit dalsie dni

tinika
23. máj 2012

@nicky182 a tie čo su miesane s kavou? bo teraz mam len tie a čo z mliečnymi zrobim? :D:D:D no a nesladene ani umelym sladidlom?

nicky182
23. máj 2012

@tinika umele sladidlo mozes pouzivat jasne .... 🙂

nicky182
23. máj 2012

@penelope111 mam este krabie tycinky v mraznicke, to si robim v B den , ale skor na veceru ...mnaaam ...pozerala som nejake recepty na dieta-protal.sk ...no nic take som tam nenasla ... 😖

penelope111
23. máj 2012

@nicky182 Mne tie krabie tyčinky nechutia ☹ Ja neviem čo budem variť ani netuším 😒 Vytiahnem si prsia z mrazáku a uvidím. Len zajtra musím piecť žemličky lebo nemám a tú bábovku chcem spraviť no neviem čo sa mi bude chcieť 🙂

nicky182
23. máj 2012

@penelope111 tie zemlicky ides ktore robit ? tie pazitkove ci cibulove od zuzu ? ak cibulkove, napises mi recept , lebo uz som ho tu hladala, no zatial neuspesne ...

penelope111
23. máj 2012

Tie od zuzu tie mi chutia ako zatiaľ všetko od zuzu 😀

penelope111
23. máj 2012

@nicky182 žemličky od zuzu 😀

12 lyžíc otrúb (môžete kombinovať ovsné so pšeničnými)
2 vajcia
1/2 balenia tvarohu
1 lyžička prášku do pečiva
trochu soli
rasca
rozpučené 2 strúčiky cesnaku
veľká cibuľa pokrájaná na malé kocky

všetko spolu vymiešate,vyformujete žemličky,vyšlo mi z toho 6 žemličiek (1 na 1 deň) a pečiete 30 min. na 200°