Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 dakujem ti, mnaaaaam !!!!! a davas to do tej muffinovej formy ?
@nicky182 Ja si dávam o polovicu menej otrúb a dávam trochu škrobu a mám to na šesť mafinových foriem. Prvý krát som to robila v papierových a tam sa mi to prilepilo takže na všetko používam silikónové 🙂
Ahojte kocky,tak musim sa pochvalit zacala som 14.4 a do dnes -7,2kg.tesim sa.Stala mi vaha asi dva tyzdne a teraz sa to pohlo,tak sa nebojte,ked VAm vaha zastane,potom sa to rozbehne.Drzim vsetkym palce. 🙂
@renata32 Gratulujem 🙂
@nicky182 ano este 3kg a potom pojdem do tretej.
@penelope111 Dakujem velmi pekne.
Ked mi vaha stala dala som si za sebou 2BD a hned sa pohla a potom BZ a stale ide nizsie.
@penelope111
@zuzu188 tak ja budem teraz na seba ešte prísnejšia dnes som sa dozvedela že moja švagriná chce íst snami na dovolenku aj s detmi tak nech tam nerobím najvačší tien musím na sebe pracovat to je motivácia🙂)
kočky a mozem v 1. alebo inej faze soju? sojove platky? ty koky som si presladila kavu :D:D:D
ahojte dievčence je možne aby v prvej faze hned za prve dva dni išlo dole až 3kg??? 😕 ako pocit krasny len mi je to dake divne že by to až tak išlo rychlo išlo dole 😅 ...chcela som sa spytat na začiatku ste neboli dake unavene??? ja by som spalaaaa nič sa mi nechce no hrozne so mnou sa citim dost unavene či to je normalne na začiatku? aj hlava ma pobolieva
@ninimini Tak ti držím ešte viac palce aby ti do išlo rýchlo dole 🙂 Ináč vieš aký je tieň cez leto dobrý aspoň ja ho vyhľadávam 🙂 A ešte niečo každý rok som išla s 3 kamarátkami na pár dní na dovolenku niekde na kúpalisko a všetky majú okolo 50 kg tak vieš si predstaviť ako to vyzeralo 😀
@jenn V prvej fáze sa odvodňuješ preto to ide tak rýchlo dole 🙂 Začni jesť vitamíny ja som bola na začiatku tiež unavená a bolela ma hlava ale to trvalo tuším dva dni.
konečne doma zo školy..idem sa pustiť do varenia..dnes som zatiaľ zjedla len 1 žemličku a vypila liter coly..neviem prečo mám takú nechuť do jedla ☹
@penelope111 urobila som si dnes tu pecienku, mnamka 😝
miesto tymianu(lebo som ho nemala) som dala Bazalku... 😉 chut vynikajuca!
Ahojte kočky tak som tu nebol od štvrtka xexe no ale idem napísať ako sa mi darí tak v prvej fáze čo som mala 6 dní pošlo pekne dolu vyše 3 kg tak som bola rada teraz sa rozbieham aj so zeleninou ale akosi som hladnejšia ak jedávam zeleninu . Už mám doma aj knihu a tá je super motivačná a dobre sa číta 😉
@jogobelka Ja dávam iba čierne korenie. Som hovorila, že je výborná 😀
to je aka provokacia, ze akurat teraz začali predavat jahody? baby ze ich mozem v 2, faze a oproti včerajsku mam 2 kg dole a to len druhy den diety, ako neriesim, mne vaha lieta občas takto takze to neberiem ako nejaky uspech
@penelope111 na kolače otrubove pouzivas silikonove? bo mne sa tiez na papierove polovica nalepila tak rozmysam ze ak este raz budem robt, čo nie som rozhodnuta bo mi nejako nechutia( neviem čo robim zle bo na obrazku v recete vyzerali inak a chutne) tak ze pouzijem tiez silikonove
@tinika Na všetko používam silikónové formy aspoň sa mi to neprilepí. Ináč nerobievam nejaké koláčiky aspoň zatiaľ som nerobila iba bábovku a len žemličky 🙂

Baby otázka mimo témy 🙂 Neviete mi poradiť ako je to s cvrčkom keď hrá bez prerušenia bude pršať alebo nie. Som to kedysi vedela, ale už si to nepamätám 🙂 A u nás nie a nie pršať 😠 Už chcem aby rástli dubáky 😀 A ten cvrček je neskutočne aktívny 😀