icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nicky182
2. jún 2012

@jazminn vydrzat vydrzat vydrzat ! prehresky robime kazda z casu na cas, no nechod aj ty touto cestou, aspon kym si na zaciatku ....zelam vela pevnej vole 🙂

nicky182
2. jún 2012

@minka21 ahoj, ja som si ju robila 2x, mne nejak nechuti, to cesto nie je ono 😀 urob si radsej toustik ...

renata32
2. jún 2012

@barka29 super,krasa.Gratulujem. 🙂

ninimini
2. jún 2012

@zuzu188 paráda gratulujem

zuzu188
2. jún 2012

@ninimini ďakujem 🙂

zuzu188
2. jún 2012

viem,že až v pondelok je spln,ale je tu niektorá,ktorá by si so mnou dala vodový deň už zajtra?..ja v pondelok nemôžem,lebo budem na praxi

penelope111
2. jún 2012

Fúú tento víkend nieje dobrý zas sa budem musieť cez týždeň krotiť 🙂 Dnes zas samé sladké a teraz šampanské 😀

penelope111
2. jún 2012

@zuzu188 Zuzi keby som nemala na varené už aj na zajtra by som sa s radosťou k tebe pridala ☹

zuzu188
2. jún 2012

@penelope111 nevadí 🙂...tak budem piť vodu sama 😀

penelope111
2. jún 2012

@zuzu188 Tak držím palce 🙂

ninimini
3. jún 2012

@zuzu188 aj ja ti držím palce 🙂)

ejuskaaa
3. jún 2012

Baby ahojte🙂ja drzim Dukanku treti den,kedy ste mali prve vysledky?citim sa dost hladna,pocas tychto dni som jedla biely jogurt,bielka kuraciu sunku a otruby aj vy ste jedavali len to?chcem zhoditaspon 15 kil,kolko by som mala byt v prvvej faze?citam o tom vsade ale najlepsie je to podla skusenosti niektorej z vas:.)

ejuskaaa
3. jún 2012

Baby ja z vas odpadnem:.))citam vas dozadu a vy ste vsetky tak krasne schudli!super!!!pomozte aj mneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prosim..

zuzu188
3. jún 2012

@ejuskaaa si hladná preto,lebo sa obmedzuješ len na jogurt,šunku,bielka a otruby (málo ješ)...môžeš jesť všetko z povolených potravín neobmedzene (koľko chceš a kedy chceš)..ja som sa stále niečim napchávala v 1 fáze..a z otrúb si môžeš upiecť pečivo,je to omnoho lepšie a chutnejšie ako jesť samotné otruby

ejuskaaa
3. jún 2012

Zuzu mozem jest kolko chcem?ale ved na zozname nie je toho vela len to co pisem nie?ci co sa este moze?

ejuskaaa
3. jún 2012

@zuzu188 a tysi kolko a za aky cas schudla?

harmi
3. jún 2012

@ejuskaaa nesmies hladovat , zuzu ti dobre radi. tak to potom nevydrzis. treba pozriet recepty na dukanovskej stranke a na facebooku a z toho si varit a aj z otrub piect. ja som zacala 17.4. a uz mam -12kg. ak si na facebooku tak poziadaj o prijatie do skupiny dukanky a tam sa s babami tiez uzasne podporujeme a recepty si vymiename. velmi to pomaha. a samozrejme aj tu su super babenky ktore ti poradia. 🙂

ejuskaaa
3. jún 2012

@harmi coooooooooooooo?12 kil?super!!!!!dakujem pridam sa aj na Facebooku,ale vy mi teda neodporucate ani v tychto zaciatkoch jest len to co jem?dobre pozrem si..dnes ideme na oslavu..to bude katastrofa..co si vlastne mozem dat,su pecene stehna to asi nie🙂))jedine varene meso z polievky?

harmi
3. jún 2012

a preco by si nemohla pecene kuracie stehna? das dole kozu a mozes. urob si otrubove kolaciky a zober so sebou.

zuzu188
3. jún 2012

@ejuskaaa na tom zozname je toho celkom dosť..od 23.3. mám dole 6,5 kg (robila som aj prehrešky)

penelope111
3. jún 2012

@ejuskaaa Málo ješ 🙂 Treba si dávať mäso najlepšie zasýti 🙂 Mäso môžeš povolené na hocijaký spôsob: upečené, uvarené, udusené a aj údené dáš dole kožu a môžeš jesť do prasknutia 🙂

penelope111
3. jún 2012

Dnes vypijem veľa vody po včerajšom šampanskom a slaných arašidoch 😀 Juj musím poslúchať toto nieje dobré a že ďalší víkend zase oslava a o necelý mesiac meniny. šľahne ma 🙂

minka21
3. jún 2012

baby ked mam nizkotucny tvaroh a kombinacia s lerdamer light nie je to proti pravidlam?nie je to moc tucne?

minka21
3. jún 2012

@ejuskaaa ja som tiez tak zacinala,a k tomu som si kuracie prsia napacovala a vzdy len na gril panvici opiekla s jogurtom,mnamka🙂 to zasyti 🙂 len sa clovek toho aj preje🙂

@penelope111 vcera sme mali grilovacku,zhresila som,tento vikend ma caka dalsia,....toto obdobie je dost zleeeee🙂 a predpokladam ze cele leto bude sama grilovacka,opekacka,chatovacka!sak ja nemam sancu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kolko inak tej vody vypijes za den priblizne?

zuzu188
3. jún 2012

@penelope111 si si mohla dať so mnou VD 🙂

penelope111
3. jún 2012

@minka21 My sme ešte negrilovali, ale tak by som si dala nejakú u grilovanú klobásku mňam 😀 Okolo 2 l vody vypijem za deň, ale to v tom mám aj coca colu aj čaj a tak iba čistú vodu to by som ani nevypila. Mne čistá voda nechutí ja skoro vôbec nepijem vodu. Namiesto vody si dávam jemne sýtenú minerálku 🙂 A dnes to vidím aj 3 l že vypijem 🙂

penelope111
3. jún 2012

@zuzu188 To by som nezvládla byť iba na vode mám prevrátený žalúdok zo šampanského tak som sa musela hneď ráno najesť 😀 Nie som zvyknutá piť a môj žalúdok a žlčník to nezvládajú 😀

zuzu188
3. jún 2012

@penelope111 jáj..to som nevedela

ninimini
3. jún 2012

@penelope111 aj ja som včera porušila ale už tretí den mám strašne bolesti hlavy tak neviem čím to je 😢 už som zúfala ale pripisujem to počasiu

penelope111
3. jún 2012

@ninimini Je to možné, že je to s počasia lebo aj mňa bolieva hlava s počasia. Jaj ja už porušujem v kuse od štvrtka aj dnes 😀 Ale od zajtra už nemôžem lebo všetko priberiem naspäť a to nechcem 😀