Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
viem,že až v pondelok je spln,ale je tu niektorá,ktorá by si so mnou dala vodový deň už zajtra?..ja v pondelok nemôžem,lebo budem na praxi
Fúú tento víkend nieje dobrý zas sa budem musieť cez týždeň krotiť 🙂 Dnes zas samé sladké a teraz šampanské 😀
@zuzu188 Zuzi keby som nemala na varené už aj na zajtra by som sa s radosťou k tebe pridala ☹
@penelope111 nevadí 🙂...tak budem piť vodu sama 😀
@zuzu188 Tak držím palce 🙂
Baby ahojte🙂ja drzim Dukanku treti den,kedy ste mali prve vysledky?citim sa dost hladna,pocas tychto dni som jedla biely jogurt,bielka kuraciu sunku a otruby aj vy ste jedavali len to?chcem zhoditaspon 15 kil,kolko by som mala byt v prvvej faze?citam o tom vsade ale najlepsie je to podla skusenosti niektorej z vas:.)
Baby ja z vas odpadnem:.))citam vas dozadu a vy ste vsetky tak krasne schudli!super!!!pomozte aj mneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prosim..
@ejuskaaa si hladná preto,lebo sa obmedzuješ len na jogurt,šunku,bielka a otruby (málo ješ)...môžeš jesť všetko z povolených potravín neobmedzene (koľko chceš a kedy chceš)..ja som sa stále niečim napchávala v 1 fáze..a z otrúb si môžeš upiecť pečivo,je to omnoho lepšie a chutnejšie ako jesť samotné otruby
Zuzu mozem jest kolko chcem?ale ved na zozname nie je toho vela len to co pisem nie?ci co sa este moze?
@ejuskaaa nesmies hladovat , zuzu ti dobre radi. tak to potom nevydrzis. treba pozriet recepty na dukanovskej stranke a na facebooku a z toho si varit a aj z otrub piect. ja som zacala 17.4. a uz mam -12kg. ak si na facebooku tak poziadaj o prijatie do skupiny dukanky a tam sa s babami tiez uzasne podporujeme a recepty si vymiename. velmi to pomaha. a samozrejme aj tu su super babenky ktore ti poradia. 🙂
@harmi coooooooooooooo?12 kil?super!!!!!dakujem pridam sa aj na Facebooku,ale vy mi teda neodporucate ani v tychto zaciatkoch jest len to co jem?dobre pozrem si..dnes ideme na oslavu..to bude katastrofa..co si vlastne mozem dat,su pecene stehna to asi nie🙂))jedine varene meso z polievky?
a preco by si nemohla pecene kuracie stehna? das dole kozu a mozes. urob si otrubove kolaciky a zober so sebou.
@ejuskaaa Málo ješ 🙂 Treba si dávať mäso najlepšie zasýti 🙂 Mäso môžeš povolené na hocijaký spôsob: upečené, uvarené, udusené a aj údené dáš dole kožu a môžeš jesť do prasknutia 🙂
Dnes vypijem veľa vody po včerajšom šampanskom a slaných arašidoch 😀 Juj musím poslúchať toto nieje dobré a že ďalší víkend zase oslava a o necelý mesiac meniny. šľahne ma 🙂
baby ked mam nizkotucny tvaroh a kombinacia s lerdamer light nie je to proti pravidlam?nie je to moc tucne?
@ejuskaaa ja som tiez tak zacinala,a k tomu som si kuracie prsia napacovala a vzdy len na gril panvici opiekla s jogurtom,mnamka🙂 to zasyti 🙂 len sa clovek toho aj preje🙂
@penelope111 vcera sme mali grilovacku,zhresila som,tento vikend ma caka dalsia,....toto obdobie je dost zleeeee🙂 a predpokladam ze cele leto bude sama grilovacka,opekacka,chatovacka!sak ja nemam sancu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kolko inak tej vody vypijes za den priblizne?
@penelope111 si si mohla dať so mnou VD 🙂
@minka21 My sme ešte negrilovali, ale tak by som si dala nejakú u grilovanú klobásku mňam 😀 Okolo 2 l vody vypijem za deň, ale to v tom mám aj coca colu aj čaj a tak iba čistú vodu to by som ani nevypila. Mne čistá voda nechutí ja skoro vôbec nepijem vodu. Namiesto vody si dávam jemne sýtenú minerálku 🙂 A dnes to vidím aj 3 l že vypijem 🙂
@zuzu188 To by som nezvládla byť iba na vode mám prevrátený žalúdok zo šampanského tak som sa musela hneď ráno najesť 😀 Nie som zvyknutá piť a môj žalúdok a žlčník to nezvládajú 😀
@penelope111 jáj..to som nevedela
@penelope111 aj ja som včera porušila ale už tretí den mám strašne bolesti hlavy tak neviem čím to je 😢 už som zúfala ale pripisujem to počasiu
@ninimini Je to možné, že je to s počasia lebo aj mňa bolieva hlava s počasia. Jaj ja už porušujem v kuse od štvrtka aj dnes 😀 Ale od zajtra už nemôžem lebo všetko priberiem naspäť a to nechcem 😀

@jazminn vydrzat vydrzat vydrzat ! prehresky robime kazda z casu na cas, no nechod aj ty touto cestou, aspon kym si na zaciatku ....zelam vela pevnej vole 🙂