Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
no tak ja dnes nemam ziadny pokles 😒 ...ale uz sa mi to stalo ze ked som jedla malo pov.potravin nic som neschudla a ked som jedla pravidelne 5 krat za den povolene potraviny tak na druhy den menej 0,5-0,8 kg....tak som zvedava zajtra 😀
@renata32 Jeeej 🙂 Tak ti gratulujem a držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂
@penelope111 dakujem velmi pekne,si velmi zlata. 🙂 Stale VAs chodim aj tak citat,nejako ste mi prirastli k srdcu. 🙂
@alen24 Ja keď som si dala prvý krát VD som tiež nič neschudla 🙂
@renata32 Aj ja ďakujem 🙂 A ináč ja to cítim presne ako ty 🙂 Tu sa cítim lepšie ako s niektorými ľudmi okolo seba 🙂
Tak baby na koniec som išla spať o druhej a aj to som nemohla zaspať 🙂 ale k veci dnes ráno váha o - 1,3 kg takže to čo som pribrala za 4 dni prehreškov som krásne dala dole 🙂 Takže moja váha 76,1 kg 🙂 Ako ste dopadli ostatné vodičkové baby?
@zuzu188 Ty ty ty to sa môžu šulance? Neboj to je len závisť s mojej strany to ťa nehreším 😀
@penelope111 tak ja som mala včera 81,8 a dnes 80,1 tak už teraz žiadne lajdáctvo🙂)) ale ty sa máš s takou krásnou váhou musím začat poslúchat motivuješ ma
@ninimini Ďakujem 🙂 Už len 11 kg a končím 🙂 Ale tebe chýba už len kúštik do 7 a potom to pôjde ešte lepšie lebo budeš chcieť 6 🙂 Ja si dávam záväzky po 5 kg takže teraz sa dostať na 75 kg a potom na 70 kg 🙂 Tak uvidíme ako to všetko dopadne ale dúfam, že to pôjde aspoň tak ako do teraz 🙂
pozrite si jste to co jite a mozno pochopite ze diety su najvacsie hovadiny skuste prosto zmenit zivotny styl a hybat sa vela zeleniny ovocia maso len na bylinkach na grile vela vody sunka 96percentna vela strukovin chleba cerealny a pojde to 😉 😉 😉
@ninimini A gratulujem 🙂
@dnika2 Pozerávam každú časť a máš pravdu keď vidím tých ľudí ako nechali zničiť svoje telo a váhy okolo 150 kg tak ma to motivuje ešte viac, že musím držať diétu a s tú to som maximálne spokojná a s časti je taká ako tu píšeš že zmena životného štýlu, zelenina, chudé mäso na grile, šunky tak isto čo najviac percent mäsa a ešte aj mliečne výrobky. Takže nevidím v tom žiadny rozdiel okrem strukovín a chleba a chleba si pečiem takže máme aj ten 🙂
no to ja uz neviem iba viem ze ma nejaky 4fazy a ja tiez chudnem dnes uz tyzden a cchem dat dole 20kil 😉 😉 hadam sa mi to poddari len stroj este zhanam mam tu aj diskusiu no akosi nik nic nemate tu nik stroj an predaj??? 🙂 🙂 🙂
@dnika2 Nemám 🙂 Veľa šťastia zhadzovaní kíl 🙂
Baby som naštvaná na ten môj hrudník 😠 Za posledné 4 dni ďalšie 3 cm s hrudníka 😠 čo budem ozaj kupovať v deckom podprsenky? 🙂
@renata32 Ale vieš musíš si to zobrať tak, že lepšie 4 ako žiadne ako ja 😠
@penelope111 joooj moja ja som strnast rokov nemohla mat a teraz 4.neboj uvidis,ze to pride 🙂
@renata32 Nič v zlom, ale si ma potešila 🙂 Ja zatiaľ pracujem len 4 roky tak uvidíme čo príde 🙂 Možno keď schudnem to pôjde 🙂
@penelope111 u mna slo dole asi len 0,2 kg, cakala som trosku viac mozno, aj ked uz nie som v chudnucej faze, ale nevadi 🙂

@renata32 blahozelam...🙂