icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ninimini
5. jún 2012

ja by som si dala niečo sladké už ste niektorá skúšala tie piškoty dukanovské

penelope111
5. jún 2012

@ninimini Neskúšala som ich ešte. Ja by som si dala tiež niečo sladké ale nechce sa mi piecť 🙂

penelope111
5. jún 2012

Baby keby ste niektorá nemohla isť na záchod. Tak u mňa zafungovala šťava s kyslej kapusty 🙂 Som ju vypila pred raňajkami za pohár čo mi ostala ale raňajkovala som až okolo obeda a zafungovala na 100 percent 😀

nicky182
5. jún 2012

@ninimini piskoty som neskusala, ale prave som dojedla dukanovsku babovku, spravila som si polovicnu davku a dala som do nej pernikovy kypriaci prasok ...mnaaam ....priprava 5 minut, upecena za necelych 20 a zjedena do minuty 😀

zuzu188
5. jún 2012

@penelope111 😀 nemôžu,ale pst 😀

zuzu188
5. jún 2012

dnes na obed krémová brokolicová polievka a pečené kuracie stehná so šalátom 🙂..a dnes som celý čas rozmýšľala a v sobotu si asi dám mliečny deň

nicky182
5. jún 2012

@zuzu188 dobre menu 🙂 ja som si dnes robila tu natierku s olomouckych syreckov, ty si pisala, ze ti chutila, no j som mala problem ju zjest, a to som si do nej dala cesnak, aj horcicu, ale tu pachut nich neprekrylo ....bleee, cela pojde do kosa ..skoda chlebika a tvarohu ....hmmm ako v skole ?

penelope111
5. jún 2012

@nicky182 To som aj ja chcela robiť, že akože perník ale zabudla som si kúpiť prášok do perníku 🙂 tak som nič nerobila ale dala by som si 😀

penelope111
5. jún 2012

@zuzu188 Ja mám v sobotu oslavu ešte mi aj tortu donesú 😀 Tak to zas bude porušovania 😀

cleo02
5. jún 2012

no ste ma navnadili, asi si dnes spravim aj ja nejaky sladky kolac 🙂 samozrejme dovoleny. na facebooku nedavno jedna baba dala taky, ze dole dukanova piskota, kakaovy puding a navrch tvaroh ochuteny, vyzeralo to bozsky .-) mozem si ja tu slintat v robote nad papiermi 😀 a vcera som si robila prvykrat chlebik - rascovy podla receptu na stranke - ale som si bielka vyslahala na sneh, vyslo mi ho tak o dost viacej aj ked trosku klesol nakonci, tesim sa nan na veceru so zeleninou 🙂 mate niektora poruke recept na pribinacika?

zuzu188
5. jún 2012

@nicky182 mne chutila..ja som syrečky neroztláčala,ale nakrájala,tak ich skoro nebolo cítiť..celkom fajn,len minulý týždeň bola nuda na detskom,nebolo tam čo robiť a teraz na internom stále behám hore dole

zuzu188
5. jún 2012

@penelope111 dala by som si 🙂

penelope111
5. jún 2012

Dala som si zase tanier kapustnice a hneď po nej som zjedla jogurt s hruškovým bolerom. No to sa zas krásne pos... 😀

nicky182
5. jún 2012

@penelope111 odporucam, a dala som este kus kakaa ..vona je skvela ....dala by som si tu tvoju kapustnicu 🙂

nicky182
5. jún 2012

@zuzu188 ja som postruhala, stale mam tu chut v hrdle, ani kava ani kofola a teraz ani jogurt mi to dako nepreraza .... 😝 jaaj tak ty si sestricka ci doktorka ? to som nevedela 🙂

penelope111
5. jún 2012

@nicky182 Kľudne prídi mám jej až až 🙂

nicky182
5. jún 2012

@penelope111 hahaha, zachvilu som tam 🙂 zajtra mam BZ den, tak daco pospekulujem,ale uz asi nemame kyslu kapustu ...hm ...dala by som si....joooj ....ty ides zajtra co varit ,?

penelope111
5. jún 2012

@nicky182 Ja ani neviem asi budem teraz jesť 3 dni kapustnicu 😀

ninimini
5. jún 2012

ja som si ubobila zlatý klas dúfam že možem ale mala takú chut na sladké že ma porazit išlo 🙂

zuzu188
5. jún 2012

@nicky182 tak ja neviem potom 😒..nie,iba asistentka

penelope111
5. jún 2012

@ninimini Môžeš ja si robievam aj kakaový puding 🙂 A neviem či si aj nespravím 🙂

mamutovazena
5. jún 2012

baby ale ako vydrzim bez chleba milujem chlebik ☹ 😀

penelope111
5. jún 2012

@mamutovazena Aj ja a teraz nemám naň ani chuť keď si robievame dukanov 🙂

zuzu188
5. jún 2012

@mamutovazena to som si aj ja vravela a odkedy si pečiem otrubové žemličky,tak mi chýbať prestal 🙂

nicky182
5. jún 2012

@mamutovazena aj ja som bola chlebova, no mozes si chlebik upiect podla receptov na dukanovej stranke 🙂

nicky182
5. jún 2012

@penelope111 😀 😀 mala si si spravit tu kapustnicu podla receptu na "tukozrutsku" polievku ....poznas to ?

nicky182
5. jún 2012

@zuzu188 ahaa, a kolko ti este chyba do konca ? a ozaj, ako zvladas bez manzela ? pisala si, ze niekam odchadza ...

mamutovazena
5. jún 2012

kapustovu polievku mam rada len neviem co moje crievka 😀

penelope111
5. jún 2012

@nicky182 Počula som o nej ale som ju nikdy nerobila, ale ja mám v nej všetko len povolené a kyslá kapusta má veľa vitamínu C a ten pomáha odbúravať tuky teda aspoň som to niekde čítala 🙂

penelope111
5. jún 2012

@mamutovazena To isté čo moje 🙂 Som vypila pohár vody s tej kapusty na lačno a po troch hodinách len zaškrkalo v črevách a už aj som sedela na záchodíku 🙂 No a ďalšia vec, že hádam ma manžel nebude ráno hľadať v posteli a ja budem na plafóne 😀