Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ninimini Neskúšala som ich ešte. Ja by som si dala tiež niečo sladké ale nechce sa mi piecť 🙂
Baby keby ste niektorá nemohla isť na záchod. Tak u mňa zafungovala šťava s kyslej kapusty 🙂 Som ju vypila pred raňajkami za pohár čo mi ostala ale raňajkovala som až okolo obeda a zafungovala na 100 percent 😀
dnes na obed krémová brokolicová polievka a pečené kuracie stehná so šalátom 🙂..a dnes som celý čas rozmýšľala a v sobotu si asi dám mliečny deň
@zuzu188 dobre menu 🙂 ja som si dnes robila tu natierku s olomouckych syreckov, ty si pisala, ze ti chutila, no j som mala problem ju zjest, a to som si do nej dala cesnak, aj horcicu, ale tu pachut nich neprekrylo ....bleee, cela pojde do kosa ..skoda chlebika a tvarohu ....hmmm ako v skole ?
@nicky182 To som aj ja chcela robiť, že akože perník ale zabudla som si kúpiť prášok do perníku 🙂 tak som nič nerobila ale dala by som si 😀
@zuzu188 Ja mám v sobotu oslavu ešte mi aj tortu donesú 😀 Tak to zas bude porušovania 😀
no ste ma navnadili, asi si dnes spravim aj ja nejaky sladky kolac 🙂 samozrejme dovoleny. na facebooku nedavno jedna baba dala taky, ze dole dukanova piskota, kakaovy puding a navrch tvaroh ochuteny, vyzeralo to bozsky .-) mozem si ja tu slintat v robote nad papiermi 😀 a vcera som si robila prvykrat chlebik - rascovy podla receptu na stranke - ale som si bielka vyslahala na sneh, vyslo mi ho tak o dost viacej aj ked trosku klesol nakonci, tesim sa nan na veceru so zeleninou 🙂 mate niektora poruke recept na pribinacika?
Dala som si zase tanier kapustnice a hneď po nej som zjedla jogurt s hruškovým bolerom. No to sa zas krásne pos... 😀
@penelope111 odporucam, a dala som este kus kakaa ..vona je skvela ....dala by som si tu tvoju kapustnicu 🙂
@penelope111 hahaha, zachvilu som tam 🙂 zajtra mam BZ den, tak daco pospekulujem,ale uz asi nemame kyslu kapustu ...hm ...dala by som si....joooj ....ty ides zajtra co varit ,?
ja som si ubobila zlatý klas dúfam že možem ale mala takú chut na sladké že ma porazit išlo 🙂
@ninimini Môžeš ja si robievam aj kakaový puding 🙂 A neviem či si aj nespravím 🙂
@mamutovazena to som si aj ja vravela a odkedy si pečiem otrubové žemličky,tak mi chýbať prestal 🙂
@mamutovazena aj ja som bola chlebova, no mozes si chlebik upiect podla receptov na dukanovej stranke 🙂
@penelope111 😀 😀 mala si si spravit tu kapustnicu podla receptu na "tukozrutsku" polievku ....poznas to ?
@nicky182 Počula som o nej ale som ju nikdy nerobila, ale ja mám v nej všetko len povolené a kyslá kapusta má veľa vitamínu C a ten pomáha odbúravať tuky teda aspoň som to niekde čítala 🙂
@mamutovazena To isté čo moje 🙂 Som vypila pohár vody s tej kapusty na lačno a po troch hodinách len zaškrkalo v črevách a už aj som sedela na záchodíku 🙂 No a ďalšia vec, že hádam ma manžel nebude ráno hľadať v posteli a ja budem na plafóne 😀

ja by som si dala niečo sladké už ste niektorá skúšala tie piškoty dukanovské