Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 ja som uz v tretej faze, ale tak nerada by som aby sa vaha zvysovala 🙂
Baby aj ja cvicim na steperi cca 3O minut denne takze aj to moze byt chyba preco som schudlalen kilo?nemam cvicit teraz?a este odedy jem otruby neviem ist skratka na zachod vy ste s tym nemali problem?
@cleo02 Myslím si že ty by si kľudne mohla už cvičiť aby sa ti telo spevnilo. Ja začnem ešte v druhej fáze cvičiť lebo dosť mi ovísa koža 🙂
@ejuskaaa s tym zachodom som mala problem, raz som musela pouzit cipok 🙂, ale potom som zacala napriklad acidko pit, kyslu kapustu sem tam len tak surovu a postupne sa to zlepsilo, ale prve dva tyzdne boli v tomto dost tazke. No a to cvicenie je otazne, na schudnutie by bolo najlepsie asi nieco kde sa len vyskaceme a spotime, ale neposilujeme. Aj ked na druhej strane - ked aj spevnime svaly, ze aj trosku mozno narastu - svaly spotrebuju viac energie a teda po diete ked aj zvysime kaloricky prijem, tym ze bude svalov troosku viac, nebudeme priberat. Nemate niektora nejakeho kamosa co posiluje a vyzna sa do toho?
@cleo02 dakujem:.)a teraz v prvej faze mozem kapustu?asi nie ze?ale nieco s tym musim urobit,lebo potom som este viac nafuknuta..uf..ale kde sa vyskaceme?mne sa cvicitvobec nechce,maximalne na tom steperi pri telke aj to funim ale teda neviem ci tym nerobim este horsie aaaaaaaaach jaj:.)
@ejuskaaa v prvej faze kapustu nemozes, od druhej si naordinuj 🙂 mna napriklad strasne bavila zumba. Inak co sa tyka cvicenia - niekde som citala ze Dukan odporucal v prvej faze necvicit, lebo tym ze znizis prijem stravy si sama o sebe unavena, tak ze staci len ta chodza, v druhej faze sa zvysuje trosku cas chodze, myslim ze to bolo v dukanovej knihe, ale mam ju len v anglictine stiahnutu z netu
@cleo02 ahaaaaa myslela som ze je dovolene kapusta ked mam ten problem🙂))no nic skusim to acidkom alebo tiez cipok...inak to je pravda som dost unavena aj tak s ami nechce cvicit vsak sa dost nabeham okolo maleho:.)!aj ja som to niekde citala ze sa nema cvciit ale ja som myslela ze tym robim dobre ale asi nie..)
@ejuskaaa presne toto trapi aj mna 😖 kupila som si psylius ten si davam rano večer aj pšenične otruby za lyžičku niekde som čitala že su na toto dobre a idem raz za tri štyri dni čo je velmi malo a tym padom som nafuknuta a kila neklesaju 😖 čakam že sa to časom upravi aj ked neviem kedže na mna nezabera ani jogurt horucou kavou zapijat či vodou za tym tak čakam čo bude 😀
urobila som si na večeru tuniakový šalát,ale vyzerá skôr ako nátierka 😀..a dedo kúpil 2 kg jahôd a zatiaľ statočne odolávam 🙂
@zuzu188 No a ja som si kúpila pol kg jahôd a to bola prvá vec čo som dala do huby keď som prišla domov 😀 Som sa rozhodla, že moje prehrešky bude iba ovocie a žiadne čokolády a ešte som si aj melon dovliekla taký 5 kg 😀
@penelope111 ja som dnes ešte ničím nezhrešila 🙂..ak nezhreším aj keď budem všetkým robiť krupicu s jahodami,tak budem na seba hrdá 😀
@zuzu188 No tak to je super len vydrž 🙂
ahojte chcem sa vás spýtať,dá sa knižka niekde stiahnuť?
@nicky182 Ahoj. Tak kúpila som si tie vitamíny aloe vera tak uvidíme čo to som ňou spraví 🙂
@penelope111 ahoj, vies co, nemala, le ked som si bola kupit davnejsie vitaminy - vitaminy pri redukcnej diete, ako sa tu odporucalo, poradila mi aj tieto z aloze vera - http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-... ...tieto su to ....
@penelope111 heeej ? super, ja ich este nemam ....tak som bohove zvedava ...dufam, ze nemaju laxativne ucinky 😀 😀
@penelope111 "nezrat " 😀 😀 😀 😀
@nicky182 Zrovna som si kúpila tie čo si sem dala 🙂 Už som dnes aj jednu zjedla a akurát čo som neskutočne nafúknutá 😀
@penelope111 no nevydržala som 😅 ..ale zajtra to vybehám 😀
@zuzu188 Nevadí 😉
@penelope111 😀 😀 to som si dala za odmenu 😀
@penelope111 ??? no zbohom, a nie je to mocopudne ?

@cleo02 Ty ešte chudneš alebo si už v tretej fáze? Ja chcem začať trochu brušáky a nejaké ľahké cviky robiť o mesiac aby sa to telo trochu aj spevnilo 🙂