Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
ozaj neviete či sa može soja ale už je to asi jedno je v bruchu 🙂)
dievčence ja som si na môj mlsny jazyček urobila taku dobrotku že vynikajuca nutela a je naozaj vynikajuca 🙂 tak som si pobaštila 😅
su tu z vas take maškrtne ako ja alebo som len ja taka? 😖 a dari sa vam pekne chudnut aj napriek tomu že si pripravujete rozne sladke dobrôtky samozrejme dukanovske?
@ejuskaaa u mna sa to troška pohlo ako som začala psylius aj ked to je ešte take dorbovolne na silu 😀 určite skusim aj tuto polievočku take poriadne prečistenie by bodlo 😉
dnes hneď ako som prišla na prax som dostala MS..taká som nafúknutá ☹..už aby bolo po nej
@ejuskaaa Stačí ti vypiť tú vodu s kapusty bez varenia za pohár na lačno a ver tomu že ti to určite zaberie 😀
@nicky182 Gratulujem 🙂 Ano užívam to aloe asi to bude tým, že chodím toľko na záchod, ale na váhe to nieje vidieť 😀
@macekova Gratulujem 🙂
@ninimini Ty máš foto 🙂 Však si ma stým zmiatla som si nebola istá či si to ty 🙂
@zuzu188 No a po ms ma už predbehneš no pekne 😀 Len tak ďalej 🙂 Mne sa to furt kolíše hore dole a nie a nie ísť pod 76 kg 😠
@penelope111 mne dnes vyskočila váha na tú,čo som mala 2 týždne..ale verím,že po MS budem aspoň na tej,čo bola včera 😀
@zuzu188 Určite áno a aj menej budeš mať uvidíš 🙂
@penelope111 len sa musím krotiť 😀..mám takú strašnú chuť na všetko 😠
@zuzu188 Aj ja a ms až za týždeň a pol 🙂
Jeden koláčik pečiem a ešte jeden budem 😝
@macekova vlastne ma sprvadu vsak som mala nechtiac plno prehreskou:.)))))a co vtedy ked u nas nemaju ovsene otruby?ze mavaju ale ze uz dlhsie nemali:.(tie psenicne sa zatial nemozu? @nicky182 ja vypijem len 1,5 litra asi,sem tam viac troska..to je malo?Juuuuuj nie ani krabie tycinky,mne smrdia vsetky ryby s tym si neporadim..nemozem ich jest....a to sladke mozem aj v tejto prvj faze to co vravis s tym tvarohom a jogurtom? 😝 @penelope111 myslis ze to staci?aj kamoska ze len vypije..tak skusim rano nalacno co to spravi:.)))snad to co ma..)))))
@ejuskaaa U mňa tá kapustová voda zapôsobila na 100 percent 😀
@penelope111 a kolko jej treba vypit za normalny pohar?akoze ja to lubim,ja by som vypila kolko len treba 😀
@ejuskaaa No ja som vypila za pohár a stačilo 🙂 Ináč to sladké tvaroh a tak môžeš aj v prvej fáze.
@penelope111 kúpila som si zavináče a na zajtra kopu mlieka 😀
zajtra sa vážiť ani merať nebudem..počkám do konca MS
@zuzu188 Však to ano som na to zvedavá koľko budeš mať po ms. Ty si zajtra iba na mlieku? Ja mlieko samotné ani nevypijem 🙂 Ja zajtra robím rezne 😀 A pre mňa prsíčka rozmýšľam dať ich do nejakého jogurtovohorčicového pácu 🙂 Tak som zvedavá ako to dopadne 🙂
@penelope111 asi musim pockat, kym sa to rozbehne 😀 ja si chcem kupit zajtra ....ako dneska ?
@penelope111 aj ja som zvedavá 🙂..ja mlieko milujem,tak mi to problém robiť nebude..hádam 😀..ja som minule robila takú zmes na to,že som zmiešala 2 pl kečupu,1 pl horčice,1 čl vegety,1/2 čl soli,trochu korenia a 1 vajce
@nicky182 Dnes sa mi to ani nezdá, že je to ako včera 🙂 Dnes som toľko nechodila na záchod alebo som nemala toľko času na to ako včera 🙂 Ale už dva dni som nebola zas na veľkej tak zajtra asi kapustová voda na raňajky 😀

@nicky182 raketa ale prosím ta ved ja stále bojujem 🙂) a potom mi požičaj tie nožnice🙂) postrihám sa celá🙂)