icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

jenn
9. jún 2012

už tlačim kapustnicu ale som nedočkava 😀 inak musim sa pochvalit dnes -0,5kg ..aspon niečo a hlavne ž

jenn
9. jún 2012

už tlačim kapustnicu ale som nedočkava 😀 inak musim sa pochvalit dnes -0,5kg ..aspon niečo a hlavne že nie hore ale dole 🙂 to vyššie si nevšimajte akosi mi to tu blbne 😝

macekova
9. jún 2012

@ejuskaaa ....juuuj to ma mrzí že nepomohlo ani to 😠 😠 .... keď je to už toľko dní ...tak si daj glycerínový čipok ....ten ťa pošle určite ... asi sa to nevie pohnúť keď to stojí tak dlho 😒 ... čipok pomôže to rozbehnúť a keď začneš naplno so zeleninkou tak sa ten problém snáď stratí 😉

Aj dnes sa chcem pochváliť 😀 ... magická hranica 8 na začiatku zdolaná ....dnes ráno ,,len,, 79,8 😀

nicky182
9. jún 2012

@zuzu188 ale no ani nie hocico, ale klobasku 😀 normalne na teba myslim, ako sa ti dari ...ja som doobeda pila len mlieko, aj poobede chcem len mlieko, no obed som si dala ... 🙂

ejuskaaa
9. jún 2012

Ahojte @penelope111 a @jenn ja som ju pila rano o siedmej takze uz by urcite zaposobilo ale stale nic 😠 dnes uz mam aspon spravne otruby..dnes som sa vazila nic dole,fakt dufam ze len za ten menzes to ide tak pomaly.. @macekova veru asi pristupim na cipok co uz..jej gratulujem ze zdolavas magicku hranicu🙂)

zuzu188
9. jún 2012

@nicky182 😀..ospravedlnila som si to tým,že to bol len 2 cm kúsok a že mám krámy 😀..tak aj ty si na mlieku?..už mám stiahnutú jednu krabičku a asi štvrť druhej 😀..a vôbec nie som hladná 🙂

zuzu188
9. jún 2012

@ejuskaaa neskúšala si ani ráno na lačno vypiť pohár vlažnej vody?..alebo skús nejaké slabšie preháňadlo (napr. duphalac)

penelope111
9. jún 2012

Tak baby dnes to dopadlo tak ako som si myslela 🙂 Jeden rezeň, jeden chlebíček a tortička 😀 a moje prsíčka v marináde su stále v chladničke 😀

jenn
9. jún 2012

baby ako zahanate chut na sladke??? 😝 mna už z toho poráža a akosi nezabera ani žutie žuvačky 😀

penelope111
9. jún 2012

@jenn coca cola light, koláče upečené s povolených vecí, bolero do jogurtu alebo tvarohu a ja ako neposlušná dukanka viď správa vyššie 😀

jenn
9. jún 2012

@penelope111 tak nie si sama neposlušna dukanka 😖 predvčerom a dnes som sa neudržala a nie sice rezen ale sladke som zbaštila 😠 a to som si robila včera aj dnes taku mnamky nutelu a či som ju za chvilu nezožrala??? 😠 hnevam sa na seba a velmi ved takto to dole nepojde ako som si predstavovala ☹

penelope111
9. jún 2012

@jenn Však mne ta váha stojí, ale musím isť naplno na to lebo priberiem všetko späť 🙂

alen24
9. jún 2012

@ninimini ďakujem...🙂...no male prehresky sem tam mam 😒

alen24
9. jún 2012

@penelope111 ďakujem 🙂

alen24
9. jún 2012

@macekova co?ty si dala za 2 tyzdne dole skoro 10 kg?super 🙂

alen24
9. jún 2012

@nicky182 z akej vahy si sla a kolko je tvoj ciel?

jenn
9. jún 2012

to len zo mna to ide ako z chlpatej deky? 😅 a po dneskajšom prehrešku čakam zajtra zase posun vahy hore a nie dole 😖 😠

macekova
9. jún 2012

@alen24 nie 2 týždne ale 3 🙂) ... ja som zatiaľ poctivá bez jediného prehrešku 😀

jenn
9. jún 2012

ozaj chcela som sa spýtať skusila som už viacero receptov na chlebik a všetky dopadnu v podstate rovnako ...su take nizke ,..som čakala že to napuchne reku aspon na jeden recept taky nadabim a stale nič 😖

penelope111
9. jún 2012

@jenn sprav si žemličky čo dala zuzu recept tie su najlepšie 🙂

zuzu188
9. jún 2012

mliečny deň za mnou 🙂..som zvedavá,koľko šlo dole,lebo teraz počas MS mám o 1,1 kg viac 😖

alen24
9. jún 2012

@macekova tak to klobuk dole 😉 ...z akej vahy ides?

alen24
9. jún 2012

baby mozte tu napisat este raz recept na tie zemlicky aj s postpom 😉 ...ďakujem

ninimini
9. jún 2012

@zuzu188 si šikulka gratulujem

zuzu188
9. jún 2012

@alen24
12 lyžíc otrúb (môžete kombinovať ovsné so pšeničnými)
2 vajcia
1/2 balenia tvarohu
1 lyžička prášku do pečiva
trochu soli
rasca
rozpučené 2 strúčiky cesnaku
veľká cibuľa pokrájaná na malé kocky

všetko spolu vymiešate,vyformujete žemličky,vyšlo mi z toho 6 žemličiek (1 na 1 deň) a pečiete 30 min. na 200°

zuzu188
9. jún 2012

@ninimini ďakujem 🙂

penelope111
9. jún 2012

@zuzu188 Aj ja gratulujem 🙂 Ale nezdá sa ti, že to nejako preháňaš? Veď za chvíľu nás opustíš lebo budeš v cieli 😀

lenka1108
9. jún 2012

ahojte kocky. mozem sa pridat k vam ako zaciatocnik??? teda od pondelka by som zacinam.mam doma uz otruby, olivovy olej v spreji a objednane mam tie kolaciky vanilkove z otrub a vitaminy a stevia sladidlo.
trosku o mne. mam dve deti a pred poslednym tehu som mala strasnych 85kg.rodit som sla ako 88 kg.po porode som do mesiaca schudla na 72 kg.( zdr.probl.)no a teraz ma syn 7 mesiacov a ja o 6 kg viac teda 78. aj ked som ho kojila skoro 7 mesiacov vaha sla hore. ☹ ☹ ☹

mozete mi prosim povedat vo faze 1 co ste papavali na ranajky , obedik atd? poradte prosim vas.dakujem 😉

zuzu188
9. jún 2012

@penelope111 haha 😀...no to isto vás tak skoro neopustím,veď musím dať dole ešte vyše 11 kg 😅

penelope111
9. jún 2012

@zuzu188 No ale ako ti to krásne ide a aká si ostala poslušná ja nie a nie sa do toho dokopať aby som poslúchala 🙂 Potom nás prídi aspoň povzbudiť 😀