icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
9. jún 2012

@lenka1108 Ahoj. Jasné, že sa môžeš pridať. V prvom rade si sprav napr. žemličky, potom jogurty biele ochutiť, kefír, na dukan. stránke su dajaké recepty su tam aj pomazánky, tvaroh, kuracie prsia udusené, grilovane, hovädzie mäso, ryby. kuraciu pečienku. Je toho dosť len musíš popozerať tie recepty 🙂 Veľa šťastia v chudnutí 🙂

zuzu188
9. jún 2012

@penelope111 ráno som si dala trochu klobásy 😀..až potom som začala poslúchať 😀

ninimini
9. jún 2012

@lenka1108 ahoj pridaj sa a ja som mala ten istý problém aj pri prvom aj pri druhom som kojením pribrala a to pri malom som skoro nič nejedla aj tak som išla hore o 7kg
papat možeš kuracie masko,rybu,šunku vajíčka,tvaroh nízkotučný, aj jogurt nízkotučný,light mozzarelu,cotty,tofu,mlieko nízkotučné a už ma nič nenapadá 🙂 lebo som úplne mimo 🙂 🙂

lenka1108
9. jún 2012

@penelope111
@ninimini jej dakujem baby. a to je jedno v akom mnozstve? a tie otruby si mam dat na lyzicku a zjest? chuti to hrozneeee 😝 😀

penelope111
9. jún 2012

@zuzu188 Ale tie dva cm klobásky čo si zjedla však to si žalúdok ani nevšimol 🙂

penelope111
9. jún 2012

@lenka1108 S otrúb si upeč tie žemličky 🙂

jenn
9. jún 2012

@lenka1108 to je jedno v akom množstve ale len povolene potraviny, davat pozor na škrob je obmedzeny čo som zistila až po dvoch týždnoch ale nevadi 😀 a vela vela pit a nebyt hladna tak aj vela papat 😉 a otruby použivaš do pečenia, varenia alebo do jogurtu alebo ako ja do ust a zapit a je to 😉 tiež dat pozor na množstvo za den je to obmedzene ako škrob

nicky182
9. jún 2012

@alen24 ahoj, moja povodna vaha bola 67,9 kg, 1. ciel bol 63 kg, co sa mi podarilo, no este tie 3 kg dole- teda uz iba 2 kg a koniec ....no poviem ti, mne to slo pomaly ...DDdrzim od 25.4. ...

lenka1108
9. jún 2012

@jenn aha a ten recept na strane 140 je na tie zemle? a t jednu denne? a nestvrdu tie ostatne na tie dalsie dni? asi sa moc pytam . 😅 a o kolkej mozem naposledy jest?

nicky182
9. jún 2012

@zuzu188 ako citam, dobre si to zvladla, som tize zbedava aka bude tvoja vaha zajtra ....

penelope111
9. jún 2012

@nicky182 A ty ako? Ty si bola na mlieku či nie?

penelope111
9. jún 2012

@lenka1108 Ano to su tie žemličky 🙂 Ja ich mávam v chladničke.

nicky182
9. jún 2012

@zuzu188 zuzik, bola som na mlieku okrem obeda, a vecere 😀 😀 😀 svokrovci vonku grilovali tak so si dala stehenko a dve spekacky, co mi fajne zaskodili - dobre mi tak, ked som pazrava ! a neodvazila som sa rano, takze neviem ci bude ubytok vahy ...fuuuj, je mi na grc ..

zuzu188
9. jún 2012

@penelope111 to mi určite odpustil 😀

nicky182
9. jún 2012

@jenn aj mne to slo pomaly, pomaly dalej zajdes ...vazis sa kazdy den ? podla mna to nema zmysel, len ta to deprimuje, ja sa vazim raz za tyzden v piatok....

nicky182
9. jún 2012

@penelope111 ahoj, ale no co si ...obedovala som a vecerala ....a dnes aj sladkeeee bolo ...joooj, vies co, robila som "detom" (dcerke a manzelovi) nevareny puding creme ole a nedaj si ...hmmm, kusok som pooblizovala a daaake chipsy, tak za hrst ..zase zravka, ale to mliekco pomedzi bolo 😀 😀 a je mi zle z vecer, zjdla som 2 spekacky 😝 😝 😖

zuzu188
9. jún 2012

@nicky182 aj keby som teraz moc neschudla,tak nevadí,mám MS..horšie to už bude budúci týždeň,keď sa nebude na čo vyhovoriť 😀...ale aj tak ti to celkom šlo 🙂..my budeme asi zajtra grilovať,ak nebude pršať

jenn
9. jún 2012

@nicky182 ano važim sa každy deň ja viem že blbosť ale tak sa tešim aj s par gramov dolu 😀 ale ked naskočia hore dake tak ma šlak triafa 😠 a maš pravdu deprimujuce je to potom 😖

nicky182
9. jún 2012

@lenka1108 ahoj, vitaj 🙂 na ranajky som jedla v 1.faze jogurt alebo pohar mlieka ...ale najlepsie je rano zacat niecim "hutnym" ...upec si chlebik, daj si sunku a sup do toustovaca 🙂 v 1.faze som nejedla ziadne syry, ani cottage ....kritika ale da sa to vydrzat, jedz aj kazdu hodinku dve ...kludne, neboj sa toho .....chvalim ta za doslednu pripravu potravin 😀 😀 😀 rzim ti palce a budeme cakat na tvoje uspechy 🙂

nicky182
9. jún 2012

@zuzu188 uhm, aspon budes vediet co ti zabera a co nie ...ak ti zabere mliecny den, nemusis drzat vodovy 😀 u nas prsalo, ale boli sme pod pristreskom, len chvilku som bola vonku, lebo moje dietatko zlate nechape, ze prsi znamena prsi, a nemoze behat po dvore ... 😀 😀

nicky182
9. jún 2012

@jenn ale nie, ved tak rob ako chces, ja len ze ja som sa tiez na zaciatku stale vazila abola som potom len nerovzna a zaoberala som sa len tym ...teraz neriesim a ide to dole, po gramoch ale ide .... 🙂

penelope111
9. jún 2012

@nicky182 Jaj však ja dnes som ako dopadla skoro nič povolené som nejedla iba nepovolené 😀 Mňam špekáčka 😝 juj tak by som si chcela grilovať asi si budem na balkóne to by mali susedia radosť 😀 Budúci týždeň dám asi vodu niektorý deň 🙂

penelope111
9. jún 2012

@zuzu188 Určite áno, ale mne to neodpustil žlčník 🙂

jenn
9. jún 2012

@nicky182 a ako často sa važiš?... aj ty mavaš občas dni že sa citiš dako nafuknuto? 😖

nicky182
9. jún 2012

@jenn vazim sa razi, za tyzden ,,,,nebyvam nafuknuta ...praveze mi rychlo travi ...na mna ucinkuje ked vela jem aj kazdu hodinku ....daco zobnem ....

nicky182
9. jún 2012

@penelope111 haa, tak aspon nie som sama ...u mna je vikend kriticky ... 😠 no a naco sa chces ztrapit vodou, podla mna je to zbytocne, vazne, len sa brzdis travenie ...uplne staci ked neporusis a pokoj ..hmm ?

zuzu188
9. jún 2012

@nicky182 mliečny deň som už párkrát mala a vždy zabral a aj vodový zaberá 😀...len mliečny je lepší v tom,že mlieko aspoň zasýti 🙂...to poznám 😀..môj malý chcel ísť tiež strašne von,tak stále ťapal po balkónových dverách a skúšal ich otvoriť 😀

zuzu188
9. jún 2012

@penelope111 som aj zabudla,že mávaš s ním problémy

nicky182
9. jún 2012

@zuzu188 super, ze zabera oboje 😀 moja dcerka uz dociahne na klucku minule otvorila dvere, skor som infarkt dostala, lebo hned mame dva schodiky ,,,,opica mala 😀 maly ti uz bezka ?

zuzu188
9. jún 2012

@nicky182 nám ešte na kľučku nedočiahne 😀..našťastie 😀...už sa pomaly rozbieha,len nemá ešte toľko odvahy..iba na malé vzdialenosti sa odváži..neska ako cupkal za babkou 😀..som skoro odpadla a ja keď ho volám,tak sa hneď na štyri dá a tak ide 😀