icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

miskadusko
20. mar 2012

Nie vločky- určite to musia byť otruby !!! teda aspon to tak všade píííšu...

erikasadek
20. mar 2012

@lasturka5 nie j eto to iste i ked su to ovsene vlocky a ovsene otruby len otruby maju este vrchnu supku , vlocky su glycemicky cislo 40 a otruby 15 viac precistia..... 😉

vlocky moze spouzit ak nemas pri ruke otruby nic sa nedeje pomelies na mixeri a je to jemne.. a pouzijes ako ootruby v recepte a druha varianta ak otruby su pre tvoje creva vazne zatzujuce teda nie kazdy ich zvlada su dost drasticke....... 🙂 tazke ak jedne den pouzijes vlocky lebo nemas otruby nic sa nedeje.. 😉 😉

este jedna vec ked uz jete stale tie otruby na jednu vec pozor dukan to podciarkuje kao aj kazdy lekar otruby su velmi drazidice a teda cistia creva a vsetkoa ale zaroven aj beru mineraly a vitaminy velmi dolezite je umelo doplnovat inak to neskor skonci ze budete mat nizske hodnoty v krvy dolezitych mineralov a vitaminov...

lasturka5
21. mar 2012

ďakujem moc za odpoveď!

alen24
22. mar 2012

baby pouzivate mlete ovsene otruby alebo nie?ak nie kde kupujete nemlete? 🙂 lebo ja som z 🙂 ohnala len mlete ☹

miskadusko
23. mar 2012

@alen24 a kde je problém ? ja mám mleté už dva a pol mesiaca... 😉

alen24
23. mar 2012

@miskadusko no ja tiez len mlete takmer 2 mesiace ...len som chcela vediet kde sa daju kupit nemlete 🙂

erikasadek
23. mar 2012

@alen24 oni maju byt velmi mlete 😉 jemne 🙂

alen24
23. mar 2012

@erikasadek diiik 🙂

ninimini
23. mar 2012

ako sa vám darí ja som si vypočítala že by som druhú fázu mala ukončit 16.9 na váha 61 takže som zvedavá🙂) ja potrebujem dat vela dole 😀 😀

miskadusko
24. mar 2012

@ninimini Uff, tak ešte dlho... ale ked si o tom presvedčená tak to pôjde,len blbé na tom bude to že v lete nemôžeš ovocie- teda mne by to chýýbalo. ale držím palce nech vydržíš a nech to dopadne najlepšie ako sa bude dať. ja som v druhej ale od apríla ma čaká trojka. tak sa teším 😵

alen24
24. mar 2012

@ninimini no ja podla vypoctou ako mi to ide doteraz by som malabyt este v 2 faze do konca maja a budem na 60 kg 😀 ,

ninimini
24. mar 2012

@alen24 super🙂)

miskadusko
24. mar 2012

Môžem sa chváááliť ??? dnes som bola na chate a stretla som tam susedov ktorých som nevidela vlasstne od jesene a ked ma zbadali tak sa len čudovali. vážila som sa pred dvoma týždnami a mala som dole 8,5 kg- takže teraz to môže byť kludne aj okolo alebo do 10 kg . tak som happy ako blááázon. ale už pomaly prechádzam do trojky ale iba takým svojim spôsobom, lebo som zistila že cestoviny ryža ani zemiaky mi nejako extra nechýbajú tak si dávam iba celozrný chleba a začnem pomaly s ovocím. ale pokial nechytím deficit čo sa tíka tých príloh tak to asi nebudem pokúšať... tak som spokojná. a samozrejme otruby valím stááále do seba. ked aj nie ako chleba aspon večer do jogurtu. 😀

katik2
24. mar 2012

čaute baby,rada by som skúsila túto formu diéty,len mám obavy,či to nebude mať opačný efekt ako má mať...
pretože ja neraňajkujem a prvé jedlo si dávam cca o 13:00 a potom zasa jem až nejako o 18:00 ...a keď začnem jesť normálne pravidelne,tak sa bojím,že skôr priberiem ako schudnem ...

mirkalipka
24. mar 2012

ahojte...tak i jaa som dnes zacala....tak mi panboh pomahaj...dufam zze iii vvo vas ostaanych naajdem podporuu.....1.den.zza mnou este 6 predomnou...... 🙂

cencula
25. mar 2012

miskadusko je to super pocit, mna pred plesom videla kamarátka, ktorá ma naposledy videla v lese a nevedela sa vynapozerať, ako som schudla, fakt super pocit, bolo to perfektné, a aj kôli tomuto pocitu sa oplatí vydržať 😉

alen24
25. mar 2012

@miskadusko super si schudla...aj ja uz chcem 60 😒 ...ale vydrzim to 😀

erikasadek
25. mar 2012

@katik2 opacny efekt nebude mat ale tvoj sposob jedeneia je velmi zly co sa tyka hodin aby telo pustilo dolu potrebuje aj energiu ak rano das do seba zakaldne veci teda ber tak ako palivo tak ver mi budes mat silu nebude sunavena afrustrovana hlavne poobede a vecer a este aj zhodis dolu kila, pisem ti to preto pretoze tento blby zvyk som mala pred rokmi aj ja a bohuzial to bola moja zkaza pri dietach hlaven po nich... ber to ako radu a nie ako kritiku je to forum apisimna forma je ina ako rec aby to zle nevyznelo.. pisem ti vlastnu skusenost jest a malo a casto ver mi ze telo nic neskladuje ale naopak mas energiu nie si hladna ahlavne nemas pochybne chute a co je hlavne ze telo spali co potrebuje a dava aj dolu vyskusane osobne kil za rok dolu bez trapenia samozrejme nie vdaka dukanovy ale to je uz ina tema.. 😉 zakald je aj sam dukan to vravy jedna vyhodna vec u jeho diety je ze sa moze jest pokial je clovek hladny a pri kazdej proteinovej sme casto hladny , kedze sa jedia len proteiny zasyti a ale rychlo potrebuej telo energiu tazke casto a pravidelne jest a uvids ze telo pusti len tuyky a nie svalovinu.. 😉

miskadusko
25. mar 2012

@alen24 Ja mám nejakých 54 kg. teda pred dvoma týždnami som mala 😀 . Odvtedy som na váhe nestála ale už tomu moc nedávam lebo už si dám sem-tam aj nejakú sladkosť. ale som názoru že ked to telo žiada nebudem sa trááápiť 😉

cencula
25. mar 2012

ja mám krízu každý víkend, už neviem čo by som jedla, má to ešte niekto?? ako to riešite? ☹

ninimini
25. mar 2012

@mirkalipka ahoj vitaj ja dnes idem do druhej fázy prvú som mala 6 dní tak konečne zelenina🙂)

ninimini
25. mar 2012

@cencula prečo si neurobíš nejakú sladkost

katik2
25. mar 2012

@erikasadek ja viem,len nemám veľa času na jedlo a hlavne nemám čas sa pravidelne stravovať a potom to tak vyzerá 😒 koľko si schudla vďaka tejto diéte ?

koľko ste baby schudli po prvej fáze ? alebo kedy sa dostavia prvé výsledky ?

alen24
25. mar 2012

@miskadusko viem ze mas okolo 50 ...no ja budem stastna ked budem mat 60 😀 ,idem z 76,6 tak to bude pre mna obrovsky uspech...a konecne po jedinej diete ktoru som vydrzaladrzat sa to pohlo 🙂 ,jasne ked mas chut tak si daj sladke...

juranka
25. mar 2012

baby, ja s tym zacinam a chcem sa spytat ci mozem light mozarelu. dakujem

miskadusko
25. mar 2012

@juranka áno môžeš. 😀

juranka
25. mar 2012

@miskadusko dakujem 🙂

cencula
25. mar 2012

nimini ja si spravím, zjem, ale cez víkendy by som potrebovala hubu zdrátovať 😉

ninimini
25. mar 2012

@katik2 ahoj ja som skončila teraz prvú fázu tažko sa mi hovorí kolko som dala dole ale bolo to 3,5kg no teraz mi zase o jedno kg išla váha hore ale to koli tomu že mám v utorok dostat tak je to normálne ale ak išla hore len o kg tak 4 kg a možno aj viac určite ale cm išli dole určite viac zabudla som sa odmerat ale ked si moj drahý všimol že mám menšie pneumatiky tak na tom niečo musí byt🙂

erikasadek
25. mar 2012

@katik2 ja uz som to raz pisala , uz nie osm zastanca dukanky takze nerobim velku reklamu ja som robila dukana pred 8 rokmi po prvy krat kedze zijem v fr tak tu to bolo skor ako na slovenksu.. 😉 po prvy krat to islao dobre potreboval som zhodit kil a tak ak s adobre pamatm zhodil asom 25 kil za 4 mesiace ale prisli prazdniny a dovolenka a moja stabilizacia nebola dokonala ako by mala byt a tak sa vzetko pototo!!! rychlo som nabrala kila ktore osm tak tazko dala dolu.. po tehotenstve pripominam... a tak znova podla dukana lenze telo si pamata a uz to nelso tak rychlo.. ako prvy krat ale predsa len.. isla vaha dolu , lenze otehotnela som a znova kolotoc... proste skoncila som po tehotestve horsie kao po prvom.. znoav dieta alenze prvy ktrat to ide super uz 4 krat a viac bohuzial nie!! zakon proteinovej diety je tento prva je vzdy rychla anajuspesnejsia!!

teraz nemozme povedat ze som na diete presla som niecim uplne inym ale za rok som presne zhodila 50 kil jem malo ale casto pod dohladom lekarov a hlaven ziadne obmedzovania a nejedenie rano co bol moj problem ako u teba... musela som si zvyknut a pravidelne zacat malo a acasto jest ver mi telo si zvykne na vsetko prejde na normalny takyto rezim nikdy som sa necitila zdravsie a hlavne v hlave ok myslim tym ziadna depka kedy uz budem jest to alebo to ziadne hadzanie sa zakazanu potravinu.. zhrniem to ak sa date na dukana tak naozaj chodte do toho psychicky pripravena nie kao skuska pretoze dukan sa rychlo vypomsti pokial s anerobi spravne bohuzial takze vsetkym vam drzim palce a hlaven vydrzte az do konca!!!! uz ed ste sa dali do boja s kilami. 🙂