icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

lucy56
13. mar 2012

@alen24 jej to som rada ze niekto kto aj koji, ja tiez uz prikrmujem maleho, a asi nepojdem na to tak radikalne ako je v prvej faze pisane,skor by som vyhodila sacharidy, teda prilohy ako take, sladkosti a pridala bielkoviny a zeleninu,nieco podobne som drzala cez tehu ako cukrovkarka tehotenska a kila isli dole, a 7kg no parada,to by som brala, minimalne musim do juna do tej svadby dat nieco dole,lebo budem jak slon na fotkach

alen24
13. mar 2012

@lucy56 no ja som tiez nesla do toho na 100%,nejem prilohy/ryzu,zemiaky,cestovina,/pecivo,vsetko z bielej muky a sladkosti a sladke jedla len s umel.slad.najdes na duk.stranke,kolko mas teraz kg?a myslim si ze ked uz babo prikrmujes tak mu nic nemoze chybat 🙂

lucy56
13. mar 2012

@alen24 no tiez si myslim ze uz by sa dalo zacat, ked uz na obed a veceru davame ine jedlo ako moje mlieko, ja mam vela kg 88 momentalne, od porodu som schudla len 6 kg a vraj kojenim sa chudne...to ako vzdy neplati pre moj metabolizmus,ja som z kojenia skor este viac hladna ako predtym, keby sa dostanem pod 80 na nejakych 78 som ok, mam 173 cm a aj muz nema rad vychrtliny

alen24
13. mar 2012

@lucy56 skus a uvidis ze to pojde dole...ja som zatial len tuto dietu vydrzala dodrziavat...a ked zviknes je to v pohode...

jarus21
13. mar 2012

a môže sa ked som v druhej fáze piť ovocný čaj? lebo ovocie by sa este nemalo. Pijem Pu-erh, zelený čaj aj roibos, len s tým ovocným neviem či je povolený...viete to niekto?

jarus21
13. mar 2012

@bartonka1 ahoj, ja som začala minulý týžden 🙂, prvu fazu som mala 5 dní a už som v druhej - táto sa mi páči oveľa viac 🙂

erikasadek
14. mar 2012

@jarus21 ahoj odpovedam ti tu .. 😉 alkohol nie je nikde zmieneny v jeho knihach je to tabu znamena ze treba s avyhnut v case deity , samozrejm v 3 faze uz mozes ale v malyh davkach..; co s atyka ovocneho caju mozes , ovocie nie ale caj je nieco ine..; ak mozem odporucit dukan to razne zdvoraznuje chladne veci stoja telo kalorie tazke pit studene 10 °C a menej caj vodu vsetko ako aj jest denne mozte spallit takto aj 400 kca... to je jedna s veci ktoru velmi odporuca a samozrjem bez soli jest sol zatazuje a hlavne viaze vodu malo soli ak musi byt... 😉

bartonka1
14. mar 2012

@jarus21 a kolko si v tejto prvej faze zhodila? Ja dne mam 7 den a isli dole len 3kg, je to ok?

jarus21
14. mar 2012

@bartonka1 no ved asi tak isto, tiež 3kg...a dosť ma to posunulo, podla mna je to skvelé, zhodiť 3kg bez námahy. Dnes som si dala 10 minut orbitrek a potom pol hodinu pilatesa - len tak doma. Vraj v druhej faze už pojdu kila pomalšie - už to nebude 3kg za týžden ale rýchlosť toho chudnutia netuším, možno by ti poradila najaká skusenejšia 🙂. Ale budem sa sledovať a pochválim sa s výsledkami .-)

jarus21
14. mar 2012

@erikasadek dakujem za odpoved 🙂

alen24
15. mar 2012

@jarus21 ahoj no mne uz idu v 2 faze kg pomalsie ale hlavne je ze idu dole.. 🙂

miskadusko
16. mar 2012

@jarus21 Len sa nesleduj až moc aby ťa z toho nepiclo 😀 . ja nemám váhu doma ale iba u svokrovcov takže som to mala jednoduchšie- aspon ma to nelákalo. a ked som sa po 10 dnoch postavila na váhu som skoro umrela. mala som dole 7,5 kg a potom za 4 dni nato som dala dole ešte kilo. tak uvidíme teraz cez víkend či išlo niečo dole ale vo finále som spokojná a dokončim tento mesiac a idem do treťej fázy.

happysmile
16. mar 2012

@miskadusko pocuj ty uz chod do 3F lebo sa za chvilku stratis!!! 😀 😀 😀 super ti to ide... 😉
@silvia1983 to som vcera objavila.... v podstate "dobre odflaknuty" clanok 😀 tam asi ide o link na predanie knizky... ale inak je zaujimave, ze Dukanovsku knizku som tu v IRL vobec nevidela 😒

miskadusko
16. mar 2012

@happysmile každý den si poviem že zajtra začínam s trojkou a ráno si poviem že zajtra. tak asi to už doklepnem do konca mesiaca tak ako som mala v plááne a potom už vážne 😉

jarus21
16. mar 2012

@miskadusko ako dlho si bola v druhej?

miskadusko
16. mar 2012

@jarus21 neviem presne, ale okolo mesiac a pol ...

tina63
16. mar 2012

Milé dámy, dnes som sa dostala na tieto stránky a pri ich čítaní som zistila, že pri Dukanovej diéte postradate dôležité informácie týkajúce sa tejto diéty. Možno Vás moja informácia poteší !!! Práve včera som e-mailom obdržala od Media klubu informáciu, že v týchto dňoch prichádza do predaja kniha autorom ktorej je Dr. Dukan :" Dukanová diéta - hit na celom svete". Cena knihy je 7.92 Eu. Neviem s určitosťou či je to cena pre všetkých záujemcov, alebo len pre členov Media klubu, preto ju berte ako informatívnu. Zároveň chcem všetkým, ktoré ste sa odhodlali vyhlásiť stop svojej hmotnosti popriať pevnú vôľu a vytrvalosť. Nič v živote nebýva zadarmo a v boji s vlastnými kilami to platí dvojnásobne. Keďže mám už dosť rokov a aj skúsenosti s rôznymi diétami, chcem upozorniť, že všetko má svoju mieru a hranice. Žiadna diéta Vám nenastaví trvalo metabolizmus tak, že sa nemusíte v kalorickom príjme kontrolovať a obmedzovať. A tiež bez pohybovej aktivity si diéta na tele vyberie svoju daň v podobe ochabnutého svalstva, vrások a mnoho iných vecí. V zásade nie som proti diétam, ale keď by mali byť trvalo účinné, tak neviem prečo sa ich toľko vymýšľa. Vlastne viem prečo. Je to biznis. Autori diét sa na tom nabalia, tí ktorí diétujú to niečo stojí, okrem peňazí a stresu mnohokrát aj pošramotené zdravie. Prajem úspešné chudnutie...

martiniess
17. mar 2012

Ahojte,

ja som tu total nova,takze Vas chcem pozravit.Zaujimali ma skusenosti diety Ducan inych zienok a tak som sa dostala az sem a zaregistrovala som sa.V podstate by som chcela zacat od zajtra, nedele,tak ak niekto tiez prave zacina ,rada podiskutujem 🙂 🙂 Chcem zhodit asi 7 max 8 kg a rada by som zahajila prvu fazu asi s 5 dnami.Dufam,ze od zajtra sa na to fakt dam 😵

martiniess
17. mar 2012

@bartonka1 Ahoj,vidim ze si zacala len pred nedavnom,tak som sa chcela opytat ako ti to ide??Dufam,ze na 100 % 😉

bartonka1
17. mar 2012

no praveze velmi pomalicky, v ptrvej faze - 7 dni to boli 3 kg dole, a teraz som v druhej faze tyzden a dole 1 kg....

martiniess
17. mar 2012

@alen24 Ahoj,tvoj recept vyzera byt fakt chutny,moze sa konzumovat vo vsetkych fazach??

martiniess
17. mar 2012

@bartonka1 ale ono to ma byt presne tak ,ako ti to ide.Len my baby sme netrpezlive 🙂

martiniess
17. mar 2012

@happysmile Co su to biele dni ? 🙂

kaja
18. mar 2012

@martiniess ako vidím na diskuznom fore chceš naštartovať na dukanovú diétu a zháňaš rady, recepty a informácie, preto doporučujem nazrieť na stránky www.diéta-portal.sk. Určire sa tam dozvieš všetko čo k diéte potrebuješ, vrátane receptov. Prajem úspešný štart, priebeh a výsledok 🙂

ncora
18. mar 2012

Ahojte vidim ze aj tu Dukanujete...ak sa chcete pridat do vacsej skupinky tak podte k nam 😀
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/drzi-z-vas-...

alen24
18. mar 2012

@martiniess myslis halusky?ak ano mozu sa od 1 fazy 🙂

martiniess
18. mar 2012

@alen24 ano myslela som presne halusky ,dakujem 🙂

alen24
19. mar 2012
lasturka5
20. mar 2012

ahojte, chcem sa spytat ze ci ovsene vlocky a otruby su to iste, lebo ja som dnes zacala prave s touto dietou a chcem v tom pookracovat, tak neviem, ze ci to bude vadit ak budem jest tie ovsene vlocky a ci maju tu istu funkciu ako otruby, dakujem