Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ninimini no ja uz mam 4ty den utocnu fazu (aj ked som mala mat len 2) lebo ja len do 5kg chcem schudnut, ale kedze stale nic, tak som si hovorila ze ju potiahnem dlhsie. Svokra drzala tu dietu a hovorila ze tiez az po 4 dnoch prva vaha spadla a hned 3.5 kg tak neviem ze preco stale nic nepada. Ale sa mi zda ze sa mi spustaju kramy, tak mozno aj preto som nafuknuta 😒 teda dufam ze to preto 😅 lebo myslim ze vsetko dodrzujem dobre 🙂
tak sus.mlieko skontrolovane ...je fajne sladke konecne 🙂
tak dnes som robila tie placky ...mnam fajne 🙂
@ninimini No prave neviem ci mam dostat, lebo ja mam implant a kramy nemavam, len obcas spinenie. Ale dneska ma tak kramovo bolelo brucho a sa mi zda ze mozno, tak snad je to ono. A aj to som si hovorila ako si sama napisala, ze tym ze chcem menej schudnut, asi to pojde pomalsie 🙂 No nevadi, na stastie mi ta strava vyhovuje a ani sa nejako nemusim obmedzovat, tak este vydrzim 🙂
A ty kolko chces schudnut a kolko si uz schudla?
@alen24 dakujem, no budem sa vazit dalej a hadam ma coskoro nejake prekvapko prekvapi 😀
ahojte
na co pouzivate to susene mlieko?
ja som sa dnes odvazila,dnes mam 3 den a kilo aj nejake deko dole 🙂 hura
tak ja už treti den ta ista váha, ani deko hore ani deko dole a striedam dni po jednom ....no do porazenia... ja som asi extra pripad čo dodržiavam a po 23 dnoch len 2kg dolu 😠 miery uvidim v pondelok či sa to aspon tam hybe 😠
@nicky182 ešte k tomu včerajšiemu sušenemu mliekuja som mala klasicke krabicove 400g stalo niečo cez 4€ čo je dost lebo je to naozaj mnamka ta nutela a za dva dni maš po sušenom mlieku 😀
@zuzu188 Gratulujem 🙂
Tak baby celý deň som na vodičke a na večeru bude mlieko 😀 Som bola s manželom pracovať a to on bol na obede a ja pri ňom na káve, ale slinky mi ináč tiekli 😀
@renata32 To mi je veľmi ľúto ☹ Nestrácaj ešte nádej a dúfam, že to všetko dopadne dobre.
@penelope111 ďakujem 🙂..a kukám,že ty si sa dnes krásne držala 🙂..tú tvoju kamarátku bude v piatok závisť žrať 😉

Ahojte babule 🙂 Chcela som sa spytat, ze ako rychlo ste zacali chudnut? Hned alebo boli aj take co az po nejakych 3-4 dnoch?? Dakujem za kazdu odpoved 🙂