icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
13. jún 2012

@renata32 dúfam,že bábo podrastie a o týždeň už bude všetko v poriadku..silno držím palce

penelope111
13. jún 2012

@zuzu188 Tak to dúfam 😀

bybi
13. jún 2012

@zuzu188 no hadam to zacne aj zo mna ist dole... Prave som si dala super veceru a zajtra zacnem teda este piaty BD a potom uz skocim na tu dalsiu fazu... Aj ked som povodne chcela tu utocnu fazu mat len 2 dni 😅

zuzu188
13. jún 2012

@penelope111 určite! 🙂

zuzu188
13. jún 2012

@bybi si vôbec nemusela 1. fázu ťahať tak dlho..ona je iba na prekvapenie organizmu a stráca sa vtedy iba voda..tuky pôjdu až v 2. fáze

bybi
13. jún 2012

@zuzu188 aha 🙂 no tak to si hadam uz doprajem aspon nejaku zeleninu teda zajtra... vobec nic mi nechyba, len ovocie strasne... Ale som prekvapena ako dobre sa da najest pri tej dietke 🙂

no a tahala som, lebo vsade citam ako sa najviac chudne pri tej prvej faze a ja stale nic 😢 no tak som si hovorila ze potiahnem trosku dlhsie a mozno nieco pojde, ale zatial nic 😒

ninimini
13. jún 2012

@renata32 čo to mi je lúto držím ti palce a treba verit že všetko bude ok aj lekár sa može seknút.

ninimini
13. jún 2012

mna dnes strašne boli zuby ale hrozne 😢 😢

alen24
13. jún 2012

@renata32 velmi prevelmi drzim prsty ...🙂 nech vsetko dobre dopadne..

penelope111
13. jún 2012

@zuzu188 V sobotu podám správy ako to dopadlo 😀 Len neviem ako dopadne víkend lebo od piatku do nedele tu budem mať kamošku a tá nevie že držím dietu a ako teraz navariť 😒 Manžel bude v piatok robiť chlebíčky jaj jaj to zas bude 😀

penelope111
13. jún 2012

@ninimini žiadna sláva zo zubami nezávidím ☹

nicky182
13. jún 2012

@penelope111 ahoj Penelopka, ano, ta vazecka je akoze ta placka - kazdy to inak vola ....dnes som na obed upiekla dorne kuarcie stehna 😀 😀 😀 aky si mala den ? lebo ja kriticky ☹ ☹ ☹

nicky182
13. jún 2012

@natahli presne aj ja sa tak citim, vies co, motivacia na bode mrazu, nechcem skoncit aleo tak, no hnevam sa na seba ze som ako chora ked zhanam somariny jest ....tento stav prejde, urcite ...mam tieto zachvaty 1-2 do mesiaca 🙂

nicky182
13. jún 2012

@mimajada mozes pouzit aj tie psenicne, ale lepsie su ovsene - lupis v DMku, su aj chutnejsie 🙂

nicky182
13. jún 2012

@jenn no zbohom, takze nutela ide do penazi 😀

nicky182
13. jún 2012

@renata32 Renkaaa, myslime na teba, neboj sa moja , velmi ti zelam, aby ste boli obaja ok ....

cleo02
13. jún 2012

@renata32 Renatka ja sa tiez pridavam a drzim palce aby vsetko dobre dopadlo

penelope111
13. jún 2012

@nicky182 Unás sa volá zemiaková placka - zemiaková baba 🙂 Ale dnes sa to dalo akurát ked som bola s manželom v tej reštike tak si dal ryžu s nejakým mäsom tak som len kukala ako by som si dala ryžu, ale mi tiekli sliny 🙂 A pri druhom stole mal jeden chlap krásne opekané zemiaky s nejakým mäsom vyprážaným juj to boli ešte väčšie sliny 😀

cleo02
13. jún 2012

no babulky moje, dnes som urobila zasadne rozhodnutie - to kilo co sa na mna nalepilo pocas vikendu ma nahnevalo a aj to ze mam centimeter viac na bokoch. Som sa za svoju pazravost (a to nielen cez tento uplynuly vikend ale aj predtym) nastvala a kedze tento vikend ideme k "svokrovcom" kde sa neodvazim doniest si svoju sunku, chlebik a podobne, lebo to priatelovej babke proste nevysvetlim - tak od buduceho pondelka si idem dat 2 dni cisto BD, potom tyzden naspat 2 faza a potom opat tretia ale uz 100% podla predpisov. Prisla som na to, ze asi v tych pravidlach predsa len nieco bude a ak nechcem postupne pribrat vsetko naspat, musim ist riadne a drzat sa. Drzim aj vsetkym palce aby prehreskov bolo minimum 🙂

nicky182
13. jún 2012

@penelope111 to si viem zivo predstavit, aj jaaaa by som si dala zemiaky 😀 😀 😀 dnes som robila "detom" piskotovu nepecenu tortu s kyslej smotany, neviem co mam teraz za napady, ked je MM doma, mam furt tendenciu vyvarat piect ...zjedla som kus tej torty, a SKORO som zjedla dcerke brumika, od vcera ho tu mam otvoreny, mala nechela, ale nezjedla som ho , heheh ...poobede som la nakupnu horucku, ale sebe som si nic nekupila, iba malej a MM ....vypadla som po dlhom case s kamoskou ...joooj 3 hodiny sme tam motali ..... 😀 😀 😀

zuzu188
13. jún 2012

@bybi jasné 🙂..zajtra si ju už v pohode daj 🙂..v 1. fáze najlepšie chudneme asi iba my,čo ideme z vysokej váhy 😀

zuzu188
13. jún 2012

@penelope111 budem čakať 😀..daj si vtedy BZ dni a máš 🙂..to jej nebude podozrivé 🙂

penelope111
13. jún 2012

@nicky182 Je to hrúza stým jedlom a ešte teraz prd ms katastrofa všetko by som si dala 🙂 Ale už mám princa doma kúpeného 😀 Ale by som si dala vyprážaný syr 😝 to bola slinka 😀 To som ja tak bola na nákup pred dvoma týždňami, že idem si niečo kúpiť no a doniesla som si dve zmrzliny a na seba nič 😀 To boli nákupy 🙂 Ja ked mám mm doma tiež mu vyváram a tak ale ked je v práci sa mi ani nechce variť 🙂

penelope111
13. jún 2012

@zuzu188 Však sme sa bavili, že v sobotu by sme sa išli niekde aj najesť tak som rozmýšľala že si dám rybu ale musím niečo aj uvariť, no ale poraď čo 🙂 Minule som jej spravila hranolky a nejaké mäso a ja som hranolky nejedla som sa na žlčník vyhovorila. Takže asi kebab? A mohla by som si konečne spraviť tortilu a jej by som kúpila. No to nieje zlý nápad 😀 Vidím, že som si aj sama na otázku odpovedala nejako som sa rozpísala 😀

penelope111
13. jún 2012

@cleo02 No to stými babkami poznám 😀

zuzu188
13. jún 2012

@penelope111 ja som ti chcela napísať pečienku 😀 😀 😀..ale ty máš lepší nápad 😀

penelope111
13. jún 2012

@zuzu188 Pečienku si asi v piatok spravím, ale dala by som si tu karfiolovú ryžu aká bola ked si ju robila? No ale neviem lebo zajtra idem s manželom zase robiť a stávame ráno o 4 a netuším kedy sa vrátime takže zajtra obed v reštike 😒 Tak neviem či v piatok nedám BD a na noc budú chlebíčky nachystané ked s kamošku prídeme 🙂

penelope111
13. jún 2012

@nicky182 Ako si prosím ťa robila tie tortili? A išlo ti to dobre robiť?

zuzu188
13. jún 2012

@penelope111 hmm..asi si ju v piatok spravím k tofu..bola výborná,aj manžel ju chválil,že chutí ako klasická 🙂

nicky182
13. jún 2012

@penelope111 ta placka bola len jedna, pockaj kuknem ten recept ...bola fajna ..zajtra si spravim ....a niekto tu spominal kebab, asi ZUZU ...ako sa to robi ? len sa naprudko restuje maso s korenim ci ako ?