Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Zajtra na obed mäso na šťave a karfiolová ryža 😀
@cleo02 ale no prosim ta, kilecko je nic ...ALE chapem ta ...prirastok na bokoch budes musiet zvladnut asi cvicenim nejakym zazracnym ...to je najhorsie schudnut z tejto casti tela ....netrap sa, uvolni sa, povedz si ze si krasna a stihla aj s prirastkom na bokoch, no a co ....a ked pridu "svokrovci" nic im nevysvetluj a uzi si prijemnu navstevu 😀
Tak baby mne váha stojí, ale som aj nevyspatá tak uvidíme zajtra 🙂 Čierny princ sa nemôže lebo má veľa cukru, ale tuku nemá veľa lebo je to vlastne bielkový sneh 🙂 Na jedného princa bolo písané tuším 80 Kj a jedna mliečna čokoláda má okolo 2400 Kj a to je nejakých 30 princov ak dobre rátam 🙂 to len tak pre porovnanie, že ak prehrešok tak radšej ten menší 😀
@nicky182 to je blbe, ze ideme my k nim a to na tri dni, teda tri dni bez mojej stravy kedze tam na dedine ani obchod nie je poriadne a keby som tam dosla nabalena s "mojimi" potravinami tak by na mna pozerali ze ci mi nesibe 😀 takze budem musiet mnozstva obmedzovat a sladke uplne nula
@ninimini Jasné že ti budeme držať palce aby ti išla váha dole počas víkendu 🙂
@nicky182 Ake cestoviny si si spravila?
baby dnesne vazenie ukazalo uz LEN 5 kg do ciela...som stastna prestastna ,ze sa mi to podarilo 😀
@ejuskaaa ano som to ja.....som ta nespoznala hned.....tak super 🙂
no zvazujem to,kedy zacat....viem,ze hned by bolo naj,len koli tomu menzesu vaham.lebo mavam presnucko vzdy.
baby musim aj zhodit,do leta to nebude,ale nevadi,hlavne nech je to dlhodobejsie.
ktora ste v prvej faze?
som sa vam sem vtierkla,dufam,ze neva..... 😉
@penelope111 cestoviny s omelety 😀 😀 😀 2 vajcia, 2 lyzice skrobu, upiect a nakrajat na rezanceky 😀 ...dobreee ...
Dobre rano dievcence krasne, dnes som sa po tyzdni vazila a vysledok ??? za minuly tyzden som nic neschudla ☹ ☹ ☹ a hned Vam aj poviem preco, vela sladkeho ...tento tyzden bol katastrofa, ako odrhnuta z retaze ...Dnes ocakavam MS 😠 cize baby, TAKTO SA TO ROBIT NEMA !!! pekne papajte co treba ...tak mi treba ... 😢 😢 😢 Do ciela 2 kg ..
@alen24 Gratulujem 🙂
@nicky182 Už som aj nad tými cestovinami rozmýšľala 🙂 Dnes budem robiť tu karfiolovu ryžu 🙂 A moja zlatá Nikuška prečo zúfaš že si nič nedala dole? Veď máš mať ms a po ms hneď budeš mať 1 - 2 kg dole čo bojíš 😀
Tak baby ja dnes ráno váha 75,6 kg takže za tri dni skoro nič nejedenia že - 0,1 kg 😀 to se vyplatí 😀
Tak ja stale nic :( uz som z toho nestastna 😔

@mimomu aj ja mam stale rovnako 🙂