icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

natahli
14. jún 2012

@mimomu aj ja mam stale rovnako 🙂

cleo02
14. jún 2012

@mimomu mne osobne sa to posunulo o 4 dni, ale je to individualne ako citam

nicky182
14. jún 2012

@cleo02 😀 ako sa ti dari ?

nicky182
14. jún 2012

@natahli to je super, ze to dobre dopadlo, ze ste boli obe ok ....cokaladku by som si dala.... 🙂 🙂 🙂 🙂

nicky182
14. jún 2012

@zuzu188 aj ja som si dala cez tyzden dynu, polku z krajca,, dobe osviezenie ...ma vela vody ale aj cukru 😀 😀

nicky182
14. jún 2012

@mimomu ahj, aj ja mam MS v ridnom termine ...myslim, ze keby si naraz rapidne schudla napr. 20 kg za mesiac, moze ti to sposobit problemy ....neodhodlavaj a zacni, do dovolenky budes ako modelka 😀

cleo02
14. jún 2012

@nicky182 nie velmi dobre, to kilo z vikendu nejde dole a prirastok na bokoch ma strasne stve, najhorsi je bliziaci sa vikend a navsteva priatelovych rodicov ☹ sladkemu odolam, ale tie ostatne jedla bude tazke odmietnut a vysvetlovat im ze mam dietu ☹

penelope111
14. jún 2012

@zuzu188 Zajtra na obed mäso na šťave a karfiolová ryža 😀

nicky182
14. jún 2012

@cleo02 ale no prosim ta, kilecko je nic ...ALE chapem ta ...prirastok na bokoch budes musiet zvladnut asi cvicenim nejakym zazracnym ...to je najhorsie schudnut z tejto casti tela ....netrap sa, uvolni sa, povedz si ze si krasna a stihla aj s prirastkom na bokoch, no a co ....a ked pridu "svokrovci" nic im nevysvetluj a uzi si prijemnu navstevu 😀

penelope111
14. jún 2012

Tak baby mne váha stojí, ale som aj nevyspatá tak uvidíme zajtra 🙂 Čierny princ sa nemôže lebo má veľa cukru, ale tuku nemá veľa lebo je to vlastne bielkový sneh 🙂 Na jedného princa bolo písané tuším 80 Kj a jedna mliečna čokoláda má okolo 2400 Kj a to je nejakých 30 princov ak dobre rátam 🙂 to len tak pre porovnanie, že ak prehrešok tak radšej ten menší 😀

cleo02
14. jún 2012

@nicky182 to je blbe, ze ideme my k nim a to na tri dni, teda tri dni bez mojej stravy kedze tam na dedine ani obchod nie je poriadne a keby som tam dosla nabalena s "mojimi" potravinami tak by na mna pozerali ze ci mi nesibe 😀 takze budem musiet mnozstva obmedzovat a sladke uplne nula

ejuskaaa
14. jún 2012

@mimomu si to Ty Iva?🙂 Mne sa menzes posunul o tyzden ina mavam presne ale teraz som mala o tyzden neskor neviem ci touto dietou alebo nahodou:.)

nicky182
14. jún 2012

@cleo02 jaaaaj, tak to je na milu Jarmilu ....no neostava ti nic ine, nez zatnut zuby a nejako prezit ...hmmm...neboj, zvladnes, bude teplo, mozno ti tak nebude chutit jest 🙂 a keby si sa nabalila, mohli by sa aj urazit ...

penelope111
14. jún 2012

@ninimini Jasné že ti budeme držať palce aby ti išla váha dole počas víkendu 🙂

penelope111
14. jún 2012

@nicky182 Ake cestoviny si si spravila?

alen24
15. jún 2012

@mimomu no mne to trocha prehadzalo...nemam teraz az tak presne posuva sa mi tak 3-5 dni..

alen24
15. jún 2012

@ejuskaaa mne sa presne tiez po prvom mesiaci duk.posunuli o tyzden 😉

alen24
15. jún 2012

baby dnesne vazenie ukazalo uz LEN 5 kg do ciela...som stastna prestastna ,ze sa mi to podarilo 😀

mimomu
15. jún 2012

@ejuskaaa ano som to ja.....som ta nespoznala hned.....tak super 🙂
no zvazujem to,kedy zacat....viem,ze hned by bolo naj,len koli tomu menzesu vaham.lebo mavam presnucko vzdy.
baby musim aj zhodit,do leta to nebude,ale nevadi,hlavne nech je to dlhodobejsie.
ktora ste v prvej faze?
som sa vam sem vtierkla,dufam,ze neva..... 😉

nicky182
15. jún 2012

@penelope111 cestoviny s omelety 😀 😀 😀 2 vajcia, 2 lyzice skrobu, upiect a nakrajat na rezanceky 😀 ...dobreee ...

nicky182
15. jún 2012

Dobre rano dievcence krasne, dnes som sa po tyzdni vazila a vysledok ??? za minuly tyzden som nic neschudla ☹ ☹ ☹ a hned Vam aj poviem preco, vela sladkeho ...tento tyzden bol katastrofa, ako odrhnuta z retaze ...Dnes ocakavam MS 😠 cize baby, TAKTO SA TO ROBIT NEMA !!! pekne papajte co treba ...tak mi treba ... 😢 😢 😢 Do ciela 2 kg ..

nicky182
15. jún 2012

@alen24 gratulujem ti, perfektneee 😀

ejuskaaa
15. jún 2012

@mimomu🙂 ja som doteraz bola v prvej faze ale schudla som len 2kila tak som sla do druhej tam zatial len kilo,takze mne to ide pomaly dost...tak skus sa aj ty odhodlat,akozeda sa to,len aj tuto noc ma prepadol hlad lebo maly bol hore a ledva som sa udrzala nedat si nieco🙂)))

alen24
15. jún 2012

@nicky182 uz mas malo do ciela ...tak to uz das 😉

alen24
15. jún 2012

@nicky182 ďakujem 🙂

penelope111
15. jún 2012

@alen24 Gratulujem 🙂

penelope111
15. jún 2012

@nicky182 Už som aj nad tými cestovinami rozmýšľala 🙂 Dnes budem robiť tu karfiolovu ryžu 🙂 A moja zlatá Nikuška prečo zúfaš že si nič nedala dole? Veď máš mať ms a po ms hneď budeš mať 1 - 2 kg dole čo bojíš 😀

penelope111
15. jún 2012

Tak baby ja dnes ráno váha 75,6 kg takže za tri dni skoro nič nejedenia že - 0,1 kg 😀 to se vyplatí 😀

bybi
15. jún 2012

Tak ja stale nic :( uz som z toho nestastna 😔

cleo02
15. jún 2012

@bybi no asi nemas z coho chudnut 🙂