Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
baby da sa nejak vypoccitat ako dlho trva 2 faza???
@mirkalipka ja vajicka porusujem ...neda sa podla mna dodrzat 2 vajicka do tyzdna a potom ln bielka...
@erikasadek možem sa ta spýtat ako si striedala dni či to bolo 5x bielkovina+zelenina a potom 5x bielkovina alebo 1x1 😀 dakujem
@mirkalipka na týžden máš dovolené 4 vajíčka teda ja som to tak čítala a s bielkami sa dá vydržat ja som bola skoro stále bez nich a ked tak som si dala bielka do tuniaka s bielym jogurtom a bolo to super🙂)
@mirkalipka ja som si to vypočítala tu aj to kolko ma trvat prvá fáza http://www.dukandiet.co.uk/
baby ake syry konzumujete v 2 faze? a kde sa daju kupit?
tak ja som sa dnes chcela odvážit ale dostala som tak som to vzdala 🙂) no podla toho čo viem že mi váha ide hore aj 1,5 tak by som mala mat dole za 6 dní 4kg dole a viac pol kg som nepočítala ale cm išli parádne🙂) pás o 12cm boky o 6 cm,stehná padli o 6 cm ale to asi preto lebo behám a vela bicyklujem a ruky išli o 3 cm tak sa teším že aj ked som dosatala je vidiet že to išlo dole🙂
@alen24 Volajú sa Pierko, alebo Kleopatra. Našla som ich iba v Bille. To pierko je normálny tvrdy syr a kleopatru mali nakrájanú na tenko na takej tácočke 😉
@miskadusko diiik to pierko som nemohla nikde kupit tak preto sa pytam a nevedela som ze je to tvrdy syr 😉
@alen24 hej, tvrdý u nás bille je to v tom pulte kde majú šaláty ryby a salámy. máme dve billy ale vždy som ho našla iba v jednej. akokeby to taá druhá nemala, neviem 😒
@ninimini presne som nepochopila otazku prepac... 😉
@mirkalipka druha faza sa neda poriadne spocitat jednoducho pretoze ide podla toho kolko chces zhodit.... podla druhej dfazy ale spocitas tretiu teda stabilizaciu.; dvojnasobny pocet.. 😉
co s atyka vajicok baby mozte jest aj 100 za tyzdne !! ale!!!! dukan odporuca len 2 max za tyzden z dovodu ze zatazuje to organizmus.. nie je zakazane jest viac dietet to niako neublizi.. 😉 len prilis vela proteinnov ako aj u deti malych tak aj u dospelych zatzuje pecen!! 😉
syry jedzte emental alebo ine podobne syry...
@erikasadek ako si striedala bielkovinové dni čisté a bielkovinvé dni zo zeleninou v 2 fáze,teda či si mala jeden jen čisto bielkovinový a druhý bielkovinový so zeleninou
@ninimini aha uz chapem tazke ja som to robila vzdy bielkovy a zelenina, len vecer len bielkoviny a bez zeleniny.. 😉 to znamena rano , olovrant obed bielkoviny zelenina ale vecera bez zeleniny... 😉 vtedy vaha isla rychlejsie dolu 😉
. podobny princip uhlohydraty rano treba obed treba posledne su na olovrant ale vecer bez uhlohydratov, samozrejem u normalnych diet ide aj zelenina ale bez uhlohydratov.. 😉
jediny cisty den je stvrtok cisto len bieklkoviny..
@erikasadek
no jja somm len niekkde ciittala ze sa to nejako da vypocitat,nebola som si ista?zbieram innfo na nette....este nemam vsetko poriadne nasstudovvane...diky za dotaz...
@mirkalipka no neviem osobne mam knihu dukan poznam uz roky teda asi som bola slepa ze som nevidela ze sa da vypocitat pretoze v praktickej faze plati ze druha faza trva podla toho kolko chces schudnut.. 😉 mozes priblizne si vypocita naprikald 3 az 4 kila mesacne v priemere idu dolu to je take orientacne u niekho menej au niekoho viac.. 😉 tak si spocitaj za mesiac 4 kila a nasob kolko kil ti treba zhodit a mas priblizne kolko bude trvat orientacne. 😉
@mirkalipka http://www.dukandiet.co.uk/ ja som si robila výpočet tu vraj jednej babe to vyšlo s rodielom len 2 dní 😀
@miskadusko ja som doteraz jedla len pocarelu light z lidlu a obyc.tvrdy syr 🙂 ,musim ist pozriet ci v nasej budu mat,diiik 🙂
@alen24 ja si dám sem-tam aj niečo "nedietne " ale iba do obedu. ved keď si to telo žiada 😀 😀
@ninimini no tak som si urobbila vyypoccet a caka maa dlhy boj...drzte palce..ak sa to podari za pol roka ma caka vyssledok...a potom estte dlha doba aby sa to udrzzalo
... 🙂 za 🙂 tial ma odhodlanie neopusta a dnes som odolala cokolade co doniesla kamoska...tak somm jju pekne nalamala a pasla sa na nejj iba ocammi... 😉
@lulian ahoj,tak dnes ma to oslovilo lebo tú diétu dávali v telke a tak som našla teba.vieš mi prosím poradiť?nikdy som nebola štíhla aj keď som bola dieťa tak som skôr patrila k bacuľkám.no pár diét som zvládla a išlo to pekne aj 16kg ale ak som nabehla na svoj starý režím"nerežím"tak som to nabrala hneď spať.mám 40 rokov a bola by som rada keby som sa aspoň trocha poľudčila veď ide leto. ☹ ☹
mam este otazoku mozem spapat slepaci vyvar s maskom,?bez zeleniny a rezancekov?
🙂
@mirkalipka aj mne druhá fáza vraj skončí v septembri🙂)
@1zaneta daj si dukanovadieta.com
@ninimini super ze nie som sama ... ja soom teraz ako oblina z tej rreklamy....dufam ze ssa mmi to poodari zmmeniit.... 😎 😀
@mirkalipka ja ju držím týžden a pás mi išiel o 12cm dole boky o 6 cm,stehná padli o 6 cm ale to asi preto lebo behám a vela bicyklujem a ruky išli o 3 cm tak som spokojná a hlavne to vidí aj manžel ked to vidí on už to niečo znamená on to nepovie len tak🙂)
@mirkalipka aj ja som oblinka ale už menšia🙂)))

@ninimini dakujemm....no ja mam 2den zza sebou...aj ma unava zomila doobeda..statocne odolavvvam zmrzline na nnaamesti...mam jednu otazocku ak mi vies poradit...urobila somm sii peccivko kde boli 2 vajicka,mam to chhapat ze som si vyycerpala davku vajicok na tyzden aa uz mozeemm iiba bielka... ☹ ttakmerr vo vsetkyych recepptoch su vajicka a neviem ako mam vydrzat cellyy tyzden s 10timi kuskami mini cchlebickov vvo velkosti polovicneho muffinu....poteste ma zze to nie je pravda...i ked je som odhodlana vydrzat az do konca.... 🙂