icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

idris
26. mar 2012

Ahojte kočky tak dnes som pozerala na nete čo to o tej dukanovej diéte a nejako som zastala na tomto že dukanové žemličky to je čo ?? našla som to v tomto linku

http://www.dieta-protal.sk/prikladove-denne-men...

mirkalipka
26. mar 2012

@ninimini
juj dufam ze i ja sa coskoro zmensssim.....sa musimm pommerat aby somm ja vedela zazznamenat vysledky....jja moc nesportujem sskor beham okolo mojej malej dcerussky....dufam ze i to sa rata...ale cchodim na prrechadzky minimalne 20minut denne...

lejja
27. mar 2012

Ahojte,ja som vcera zacala s dietou a rada by som sa k vam pridala 🙂

miskadusko
27. mar 2012

@lejja tak vitaj medzi nami 🙂

lejja
27. mar 2012

@miskadusko dakujem 🙂

mirkalipka
27. mar 2012

uffff 3 den za mnou...4 predomnou......vydrzim a vacsia polovica prvej fazy bude za mnou...

🙂

lejja
27. mar 2012

co jete v 1faze?ak vas mozem poprosit,napiste nieco co by som mohla pridat.ja jem len biely nizk.jogurt,cottage ,kuracie mäso. 😉

zuzu188
27. mar 2012

ahojte...môžem sa k vám pridať?...túto diétu držím od piatku 23.3.,keď som sa v nedeľu vážila,mala som už -1kg...môj cieľ je schudnúť 22kg...tak hádam sa mi to podarí 🙂

lejja
27. mar 2012

moze sa jest aj udena makrela?myslela som,ze je to dost mastne 😕

ninimini
27. mar 2012

@lejja vitaj

ninimini
27. mar 2012

@mirkalipka drž sa

ninimini
27. mar 2012

@zuzu188 vitaj určite sa to podarí

ninimini
27. mar 2012

@idris dá sa urobit rozne pečivo treba nájst recept

erikasadek
27. mar 2012

@lejja tiez som pozerala ako mucha puk!!!! 😉 ze udena makrela!!!!!

chikitacmuk
27. mar 2012

Swojte koceny,,tak od zajtra zacinam 1.fazu,,dnes som si nakupila vsetko potrebne a zajtra hor sa do toho,,,poteste ma a napoiste mi kolko ste pochudli a za aky cas 🙂 nech mam inspiraciu 😀

alen24
27. mar 2012

@zuzu188 drzim prsty ...urcite sa ti to podari schudnut 🙂

alen24
27. mar 2012

@chikitacmuk super...tak hor sa do chudnutia 🙂

lejja
27. mar 2012

@erikasadek aj jedavas tu makrelu?

erikasadek
27. mar 2012

@lejja ja teraz ano ale urcite nie v dukanovej diete///// cisty tuk.. nepriatel dukanovej diety.. 😀 😉

miskadusko
27. mar 2012

@chikitacmuk 2,5 mesiace 10 kg. 😀 Držím palce, neboj bude to fajn... 🙂

lejja
27. mar 2012

@erikasadek myslela som si,ze to asi nebude vhodne,ale neviem preco to uvadzaju 😒 .Ty nedrzis dietu?

lejja
27. mar 2012

@miskadusko super uspech,dodrziavala si to poctivo,ci... 😎

mirkalipka
27. mar 2012

@lejja koxoo anii ja som neveddela ze sa neemmoze....fuuuu som si dala...tiezz som citala zze sa mozze..dik zza raduu....tak juu vyradzujjem..

erikasadek
27. mar 2012

@lejja ja som dukana drzala uz pred 8 rokmi.. 😉 dodrbala som si telo s nim ale to je uz o inom... 😉 nechcem sa opakovat... 😉

lejja
27. mar 2012

@erikasadek ako si to myslela?viem,ze to asi nieje idealna dieta,ale... 😒

ninimini
27. mar 2012

@chikitacmuk vitaj 🙂) ja to neviem presne dostala som ale cca 4kg určite🙂))za šest dní 😀

kaul
27. mar 2012

moze sa pit kava s mliekom v prvej faze???

ninimini
27. mar 2012

@kaul niekde som už čítala že káva sa može ja ju tiež pijem aj 2X denne ale z nízkot. mliekom

miskadusko
27. mar 2012

@lejja hej, na začiatku som to brala vážne a poctivo. ale teraz už nie.zrovna dnes som mala údenú makrelu 😉 . a proste ked mám chuť na sladké tak si dám- ale iba do obedu. cestovinu ryžu a prílohy som ešte nemala ale včera som si dala celozrnný chleba. take tak po trochách začínam.