Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ninimini
juj dufam ze i ja sa coskoro zmensssim.....sa musimm pommerat aby somm ja vedela zazznamenat vysledky....jja moc nesportujem sskor beham okolo mojej malej dcerussky....dufam ze i to sa rata...ale cchodim na prrechadzky minimalne 20minut denne...
Ahojte,ja som vcera zacala s dietou a rada by som sa k vam pridala 🙂
@lejja tak vitaj medzi nami 🙂
@miskadusko dakujem 🙂
uffff 3 den za mnou...4 predomnou......vydrzim a vacsia polovica prvej fazy bude za mnou...
🙂
co jete v 1faze?ak vas mozem poprosit,napiste nieco co by som mohla pridat.ja jem len biely nizk.jogurt,cottage ,kuracie mäso. 😉
@1zaneta http://www.dukanovadieta.com/products/a1-faza-u... s to popozeraj 🙂
ahojte...môžem sa k vám pridať?...túto diétu držím od piatku 23.3.,keď som sa v nedeľu vážila,mala som už -1kg...môj cieľ je schudnúť 22kg...tak hádam sa mi to podarí 🙂
moze sa jest aj udena makrela?myslela som,ze je to dost mastne 😕
@mirkalipka drž sa
@lejja tiez som pozerala ako mucha puk!!!! 😉 ze udena makrela!!!!!
Swojte koceny,,tak od zajtra zacinam 1.fazu,,dnes som si nakupila vsetko potrebne a zajtra hor sa do toho,,,poteste ma a napoiste mi kolko ste pochudli a za aky cas 🙂 nech mam inspiraciu 😀
@chikitacmuk super...tak hor sa do chudnutia 🙂
@erikasadek aj jedavas tu makrelu?
@lejja ja teraz ano ale urcite nie v dukanovej diete///// cisty tuk.. nepriatel dukanovej diety.. 😀 😉
@chikitacmuk 2,5 mesiace 10 kg. 😀 Držím palce, neboj bude to fajn... 🙂
@erikasadek myslela som si,ze to asi nebude vhodne,ale neviem preco to uvadzaju 😒 .Ty nedrzis dietu?
@miskadusko super uspech,dodrziavala si to poctivo,ci... 😎
@lejja koxoo anii ja som neveddela ze sa neemmoze....fuuuu som si dala...tiezz som citala zze sa mozze..dik zza raduu....tak juu vyradzujjem..
@lejja ja som dukana drzala uz pred 8 rokmi.. 😉 dodrbala som si telo s nim ale to je uz o inom... 😉 nechcem sa opakovat... 😉
@erikasadek ako si to myslela?viem,ze to asi nieje idealna dieta,ale... 😒
@chikitacmuk vitaj 🙂) ja to neviem presne dostala som ale cca 4kg určite🙂))za šest dní 😀
moze sa pit kava s mliekom v prvej faze???
@lejja hej, na začiatku som to brala vážne a poctivo. ale teraz už nie.zrovna dnes som mala údenú makrelu 😉 . a proste ked mám chuť na sladké tak si dám- ale iba do obedu. cestovinu ryžu a prílohy som ešte nemala ale včera som si dala celozrnný chleba. take tak po trochách začínam.

Ahojte kočky tak dnes som pozerala na nete čo to o tej dukanovej diéte a nejako som zastala na tomto že dukanové žemličky to je čo ?? našla som to v tomto linku
http://www.dieta-protal.sk/prikladove-denne-men...