Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 ja som mala menej ako 50 kilo (18r.) a bola som vychrtlina ....mala som zaludocne problemy nechutilo mi jes ...nemala som zaidnu farbu pleti ...hrozne obdobie ,,,tychto mojich zlatych 60 by bolo idealne ...muz ma miluje ak som - vraj, a ja som spokojna ...no mozno este na tych 58 ale aj nie ...hmmm 😀
@penelope111 niekde som citala , ze citron vyvolava ms ..vyzmykany do vody ..skus ..nie som si ista, ci tieto babske recepty zaberaju, ci to potom nie je len nahoda ...co ma prist pride 😀 starneme veru...svoje mam odzite a nechyba mi to - behanie po baroch, chlapi a pubertacke vztahy 🙂
@nicky182 Veru ani mňa nebaví chodiť po baroch a že disko tak to už vôbec nie 😀 Ja zas viem tak, že citrón zastavuje ms 😀 Hm a teraz si vyber 😀
@penelope111 jaaaj, tak ja zase disco moooozem ...disco disco disco - tancuj pri mne blizko ved hudba pre to hraaaa 😀 😀 aha, ja ze je citron na privolanie ...tak si radsej nic nedavaj .... 😎
@nicky182 Tebe je nejako veselo 😀 Ja už by som radšej nejakú živú hudbu ako disko a za pár rôčkov ľudovky 😀
@zuzu188 daju sa, jasne ...no som nizka, mam taku pevnjesiu postavu po ocovi 😠 takze keby mam riadne cici, vyzerala by som ako buchta ...ALE uvidime, manzelovi to vecne omielam, ale chceme riesit vacsie byvanie, tak je volba jasna ....teraz ti spravia cici aj bez silikonu - z tvojho tuku - parada 😀 😀 😀
@penelope111 hej, je mi veselo...podvedome sa tesim, no nechcem sa velmi tesit, lebo zarucene nieco nevyjde ... 😒 bodaj by nie ...mne sa ja ziva hudba paci, aj ludovky ...to je jedno .....le nech hraju 😀 😀
@nicky182 Tak ti držím palce aby si mala krásny víkend 🙂 Naladená si už super ako vidím 🙂 Ináč ked schudneš tak s akého tuku si chceš dať spraviť tie cici 😀
@penelope111 haaa Penelopka, no zo zadku, brucha a stehien, to bude stacit na dake tie 3ky 😀 aj Vam zelam pekny vikend baby @zuzu188 ...pekne papajte ...zajtra tu asi nebudem ....vidime sa v nedelu 😀 dobru noc
@nicky182 Dobrú nôcku a budeš nám tu zajtra chýbať 🙂 Jaj s toho môjho tuku by sme mali obidve aj 5ky 😀
@penelope111 penelopka,ja o tom mojom radšej pomlčím 😀
@zuzu188 Jaj si myslím, že by sme mohli trošku toho tuku podarovať keby niekto chcel na tie cici a ešte aj nám ostane 🙂 Zajtra sa meriaš? Máš už 3 mesiace DD tuším.
@penelope111 aj by sme si možno trošku finančne prilepšili 😀...hej...no som zvedavá,ako som na tom
dnes 3 mesiace čo držím DD..moje miery: váha -8,9 kg (po týždni -1,3 kg),do cieľa ostáva 10,6 kg..brucho šlo od soboty o - 0,8 cm,celkovo -7 cm a stehno o -1 cm,celkovo -6,5 cm...strašne sa teším 🙂...môj cieľ na tento mesiac je dostať sa pod 80 kg
@zuzu188 Super gratulujem Zuzi 🙂
@penelope111 ďakujem penelopka 🙂...cítim sa super a ráno som si obliekla tričko,čo som mala naposledy na začiatku DD a úplne na mne vysí 😀
@zuzu188 To poteší najviac ked nemusíš nič na seba naťahovať a všetko sa dá krásne obliecť 😀
@penelope111 😀..ty si ako na tom?
@zuzu188 Ja sa radšej ani nemeriam. čakám na ms 🙂 A váha 75,9 kg 😒 27.6. budem mať 3 mesiace DD skúsim sa vtedy pomerať 🙂
@penelope111
@zuzu188 krásne vám to ide 🙂) gratulujem 🙂)
@zuzu188
@penelope111
@nicky182 tak mne mm slúbil že ked porodím druhé dieta tak vojdem do kliniky ako hroch a von ako víla🙂 a čo sa stalo prestahovali sme sa a povedal že na začiatku ako sloník a na konci roka ako lan a ukázal na pole čiže mám behat že sa na to .... 😀 😀 😀

@nicky182 No mi hovor niečo stále rozmýšľam že si dám červené víno napustenie ms, ale vôbec nemám na to chuť 😒 Asi starneme 😀