Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@cleo02 No musím prekonať tú moju lenivosť a ísť si popozerať 🙂 Ja by som si dala aj čerešňové 🙂 Stehienko sa mi už pečie 😀
@zuzu188 Však ja nad tým tiež dlho uvažujem len som lenivá si to spraviť 😀 Mávajú ich pri sirupoch je to vlastne niečo také ako tang len bez cukru 🙂
@penelope111 tak skúsim ešte pozrieť,keď pôjdem do obchodu
včera +0,1 kg a dnes -0,2 kg 😀..čiže mám dole rovných 9 kg 🙂
@zuzu188 Pekne pekne vidíš že ti tie cukríky neublížili 🙂 Ja stále 75,9 kg a to som mala pred týždňom 75,5 kg 😠
@penelope111 to preto,lebo som včera od 3-tej do pol 8 spala,tak som nevyjedala chladničku ani cukríky 😀
@zuzu188 Tak ty si to takto vymyslela 😀
@penelope111 už som mala strašný spánkový deficit,tak drahý šiel aj s malým na návštevu k môjmu ujovi a ja som si zdriemla 😀
@zuzu188 Však to treba lebo ked málo spíš sa aj pomalšie chudne 🙂
@penelope111 veď to..a to ja nechcem 🙂..inak..čo dnes varíš?..ja si idem upiecť kuracie stehienka a k tomu si dám čalamádu 🙂
@zuzu188 Ja som si piekla morčacie stehno 🙂 Aký máš dnes deň B či BZ? a idem si ešte spraviť polievku na dva dni 🙂
@penelope111 BZ..mňám..ja som mala morčacích stehien zásobu,keď ich mali v akcii v Tescu 😀..mohli by mať zase 😀
@zuzu188 A už niesu v akci? Ja som to prepásla tú akciu aspoň vidieť ako sledujem letáky 🙂 Ja som si ho kupovala v bille len tak pred dvoma mesiacmi len sa mi ho nechcelo piecť 🙂
Ahojte baby 🙂 na dd som uz 4 den a prave ma prepadla straaaana chut na sladke,tak si chcem nieco sladke urobit.chcem sa spytat na to kakao bez cukru,co sa pouziva do kolacov kde ho zozeniem?to je to obycajne horke ?
@penelope111 AJ JA SOM POCULA ZE CITRON ZASTAVUJE MS 🙂
@penelope111 neviem..kupovala som ich pred mesiacom..a možno ešte budú v akcii..dám vedieť,keď budú 🙂
@zuzu188 Pozerala som leták na nete a ak sa nemýlim mali by byť až do 3.7. v akcii. Musím isť na nákup 😀
Pripájam sa aj ja na dukanovu dietu 🙂
Od dnes som aj ja začala,tak dúfam,že vydržím 😉
@penelope111 to aby som aj ja išla 😀..naposledy,keď som ho piekla som sa tešila,že chlapovi aj do roboty ostane,lebo ho bolo veľa a on ho celé zjedol na obed 😀
@erika115 Vitaj 🙂 Držím palce 🙂
@zuzu188 Ja zas teraz do neho stále chodím tak neviem či sa aj manželovi ujde 😀
ahojte chcem sa opýtať či stále aj keď ste schudli ste v dukanovej diete ?
Baby ako sa dnes zatiaľ držíte? Ja zatiaľ ok len neviem do kedy 😀
@natahli Ten citrón by sa mi teraz zišiel 😀
@penelope111 😀 😀..držím sa zatiaľ 🙂

@penelope111 balu ani CBA tu nemáme a v jednote som našla iba DIA šumienku pomarančovú...ja už nad tým dlho uvažujem,lebo už ma nebaví samotné mäso jesť v BD