Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@erika115 my zatiaľ nikam nechodíme..keď sme ešte len spolu chodili,tak sme si zašli párkrát na nejaký výlet,ale teraz nič ☹
cibuľové žemličky
12pl otrúb
1/2 balenia tvarohu
1 čl prášku do pečiva
2 vajíčka
soľ
rasca
2 strúčiky roztlačeného cesnaku
1 veľká cibuľa nakrájaná na drobno
Všetko spolu zmiešať.Urobiť 5 guličiek.Pečieš na papiery na pečenie cca 30 min pri 200°.1 žemlička je na 1 deň.
@penelope111 uhm, to je na nervy, predny zub by ti asi chyyybal 😀 co nove Penelopka ? poriadili ste povalu cez viknd ?
@nicky182 Ale kdeže 🙂 Ja som dostala ms aj s bolesťami tak som buď ležala alebo som sa hrala zo synovcom 😀 Takže sme nič cez víkend nespravili 🙂 A nové nič 🙂 A ty čo máš nové? Ako ide dietka?
@erika115 Tak to si krásne schudla. Gratulujem 🙂 Tvaroh len nizkotučný vlastne všetko povolené len nízkotučné 🙂
@penelope111 hmm, tak predsa mrcha dorazila ? opica jedna ! aspon tu bolest si mohla odpustit ... ja nic nove, depka presla po dobrom spanku a dietka fajneeee 😀 neviem ako je to mozne, ale uz par dni nemam az taku chut na sladke..nechapem to, skor by som si dala slane ..hmm...v druhom stave nie som....a onecne som si kupila Bolero, uz aj som si nasypala na tvaroh s jogurtom, bolo to dobreeee 😀 😀 😀 ty drzis teraz 5 dni BD ? joooj, velmi ti drzim palce, lebo to je aj pre kona dost 😎
baby, precitajte si tuto temu, riaadne som sa nasmiala nad odpovedami - chuuuda autorka temy ☹ https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/mala-som-sex-3-dni-pred-menzesom-ale-dostala-som-ho-mozem-byt-tehotna/ to len tak od veci 😀
@nicky182 Veru dorazila mrcha jedna 🙂 No dala som sa na to že si dám 5BD. 2 už mám za sebou tak som zvedavá do kedy to vydržím 🙂 To tu ja zas celý deň chodím okolo čokolády a stále mám na jednom pleci čerta ktorý hovorí daj si a na druhom anjela a ten hovorí nedaj si 😀 Zatiaľ vyhráva anjel 😀
@erika115 Ja si kupujem tvaroh 0,5% tuku a aj tesco má tuším 0,5% tuku.
@penelope111
@erika115 ďakujem penelopka za opravu...neviem,čo by som bez teba robila 😀..tak je 0,5%..trošku som sa sekla 😀
@zuzu188 Zuzi ten tesco tvaroh nemá len 0,5% tuku? Lebo unás som kupovala taký 🙂
@zuzu188 Vidíš tak som ti neskoro položila otázku 😀
@penelope111 normalne som na teba hrda Penelopka, ze sa takto ukazkovo drzis ...certa posli niekam aj na dlhsie ako 5 dni 😀 😀 😀
@nicky182 Jaj ďakujem Nikuška kiež by mi to vydržalo až do konca života 😀 A tebe čo váha hovorí? Už sa pohla?
@penelope111 pockaj, este budes najprikladnejsie Dukanka 😀 mne sa vaha pohla dole, uz len 1,2 do druheho ciela - 60kg ...1.7 uz prejdem do tretej fazy ci budem tu vahu alebo nie, uz ma tato dvojka prestava bavit ... 😎 v piatok sa budem vazit, tak uvidim 😀
@nicky182 Jasné to u mňa nehrozí 😀 Ale ma to až tak netrápi 😀 Ja už som teraz spokojná zo sebou 🙂 No a ty nás za chvíľku opustíš 😀 Prídeš nás aspoň niekedy pozrieť? 😀
@penelope111 najdolezitejsie je, ze ty si spokojna so sebpu, to je skvele 🙂 haaaa nehrozi, aby som Vas opustila, co si....neboj sa ...tu budem pekne kazdy vecer s Vami 😀 pekne si pockam na Vas vsetky, kym nebudete chude ako papeky 🙂

Ahojte tak od včera som začala s dietou a ráno sa vážim vždy keď sa vycikám a je možnééééé,že som dala 2 kg dole? ale presne 2 kg mi ukázalo. ja som strašne super naladená. Uvidíme zajtra ráno 🙂 ☹