Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@natahli Hi hi tak ďakujem 🙂 A ty vlastne koľko si na DD z akej váhy a koľko si dala dole?
vám to ide kočky ako pekne dolu 🙂 ...ja som prave dopapala kuracie prsia na prirodno lečo som tam pridala a čalamadu k tomu no aka baštička to bola 🙂 a samozrejme zase sa ozyvaju chutove kanaliky a kričia daj nam sladkeee 😠 mali by ma zavriet niekde na samotku bez všetkeho a za par dni by ma to snad prešlo 😀
Juj,tak ja zatiaľ nemám chuť na sladké 😉 dala som si upečené kura na vode a tvaroh 0.2% - kúpila som ho bio-potravinách stojí 1.50eur. A je naozaj veľmi chutný. 🙂 Odporúčam skúsiť 😉
Dúfam,že zajtra dám dole aspoň 1kg 😉
Chcem sa opýtať ktorá fáza je najťachšia ?
☹
@penelope111 no uz som skoro 7 tyz. a mala som 58kg a chcem 53kg...a zatial mam 54,8kg..mne to ide velmi slabo...ani nemam vela prehreskov..ale uz aj teraz som spokojna 😀 😀 no chcem ist na 53kg ked priberiem to kilo tak nic sa nestane 😀 😀
@natahli No to ideš s malej váhy preto ti to ide pomalšie, ale aspoň nebudeš mať jojo efekt keď pomalšie chudneš. A akú máš výšku? Ja som išla z váhy 85 kg 😀 pri výške 172 cm. Bude mi stačiť aj 65 kg alebo 70 😉
vyšku mam 164cm...ked ma prist jojo efekt tak nech pocka do konca leta 😀 😀 este sa musim predviest pred muzikom v plavkach 😀 😀 pride domov o 3 tyz.tak dufam ze este nieco pojde dole 😀
@natahli Tak to máš dobrú váhu na svoju výšku, ale jasné že každá chceme vyzerať ešte lepšie, no nie? Ja by som tiež prijala takých 58 kg 🙂 Ale to už by som nezvládla 😀 Manžel bude s teba určite prekvapený 🙂 Neboj sa jojo u teba nebude čím pomalšie chudneš tým je väčšia šanca, že jojo nebude 🙂 Ty máš do konca už iba 1,8 kg to určite dáš za tie tri týždne držím palce 🙂
@penelope111dakujem..len zacinaju grilovacky a same oslavy ☹ ...ale budem sa snazit uz toho nemam vela 🙂
@natahli Mi hovor niečo v soboru idem na oslavu kde sa bude grilovať a bude pečené prasiatko 😀 A na ďalší víkend ďalšia oslava 😀
@cleo02 Ako sa držíme?
@penelope111 super aj keď len tretí deň 🙂
môžem si dať šampanskééééééé aspoň trochu,ideme na dovolenku a ja nepijem žiadny alkohol ale šampáňo mám rada 🙂
Ahojte uf dnes som mala svoje aj sestrine deti tak som ani velmi nemala cas mysliset na jedlo:.))ale dala som si kusok cokolady neovladla som sa 😝 😀 Zajtra sa vazim ak nebude nic dole,dokonca citim ze bude este aj hore tak ma rachne..ze preco akurat zo mna to ide tak pomaly..a to ani nevravim ze ze teraz tri nedele za sebou oslavy,a tam chcem nechcem musim si dat..strasneeeeee 😀 V tejto druhej faze s amoze aj tofu syr ?
Tak zase si robím palacinky 😀
@penelope111 no ja idem v sobotu na 2 tyz. k rodicom..a tam to zacne sestra nar.,krsna,otec moja dcera,brat,svagor a este kopec menin..to ze my cela rodina sme sa nar. v lete...a stretneme sa tam partia lebo kazdy siel byvat inam ale v lete kazdy pride na par dni a to potom po chlebe dieta 😀 😀 😀
@natahli Jaj tak to budeš mať ťažké 🙂 Ale aspoň si to tam dobre uži a ked tak môžeš pokračovať po dovolenke 😀
@penelope111 celkom fajn, dala som si ale tresku exclusive, je so sladidlom a snad ta majoneza nie je az tak tucna 🙂 inak ranajky chlebik so sunkou a mozarelou light, obed morcacie s kyslou uhorkou a teraz verea ta trska, takze aj ked bol planovany BZ den tak som to zmakla bez zeleniny 🙂, ty ako?
@cleo02 Ale ja zatiaľ všetko v pohode zatiaľ som stále na BD ale mama mi dnes doniesla asi 4 kg melon a neviem čo sním 😒 Manžel to neje 😒
@penelope111 ja mam tiez melon kupeny 🙂 odolame?
@cleo02 No neviem, ale je mi lúto ho vyhodiť a to ešte kupovala na trhu čiže za raz takú cenu ako v obchode 😒 Keby som mala BZD ani neváham 😀 Už dávno by bola aspoň polka zjedená 😀
@penelope111 a vaha sa ti po tych dvoch dnoch BD pohla?
@cleo02 Ano za tieto dva dni - 1 kg 😀 ale mi aj ms skončil 🙂
@penelope111 vyborne 🙂 ja cakam este len na prichod MS a presne tak sa aj citim, ako 100kilova
@penelope111 no budem sa snazit nerobit vela prehreskov.. 😀
@cleo02 To poznám ja pred ms si myslím, že na miesto schudnutia som pribrala normálne si tak pripadám 😀

@maja21041989 ja som otruby kúpila aj v Tempe (Jednote) a aj v DM-ke ich majú..u nás na dedine ich tiež v žiadnom obchode namajú,tak chodievame pravidelne na nákup otrúb do mesta 🙂