Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@erika115 prvú fázu (čisto bilekovinovú) držíš podľa toho koľko chceš schudnúť Ak je to menej ako 5 kg, mala by trvať 2 dni, ak je to medzi 5 a 10 kg - 3 dni. Ak chceš schudnúť 20 kg - fáza trvá 5 dní a ak viac ako 20 kg - 7 dní. Nikdy však nie viac ako 10 dní.
V druhej fáze sa striedajú jeden deň bielkovinový a druhý deň bielkovinovo-zeleninový a máš byť v nej dokiaľ sa dostaneš na svoju vysnívanú váhu 😀 potom ideš do tretej fázy.
veľa info nájdeš na www.dukanovadieta.com alebo na FB
@zuzu188 No rozmýšľala som že spravím guláš s knedľou, tekvicový prívarok, zapekanú tekvicu s mäsom, tekvicovú placku s mäsom alebo gyros s torilou a ešte som nad niečim rozmýšľala ale už neviem nadčím 🙂 ešte tam mám celý karfiol. A polievku neviem asi rajčinovú a druhý deň neviem 🙂
@penelope111 ja som za prvé dve možnosti 🙂
@zuzu188 No nad tým gulášom rozmýšľam už dlho 😀
@zuzu188 aha takže keď chcem zhodiť 15 kg tak bielkovinový deň držím asi 5 dní a potom striedam BD A BZD a keď zhodím 15 KG TAK SA DOSTANEM DO 3 fázy na 10 dní na ustálenie a potom tá 4 fáza kde raz za týždeň si dám BD. Dúfam,že som to pochopila konečne 🙂
A za koľko asi zhodím tých 15 kg ? 😨
@penelope111 tak si ho uvar 🙂..ja som ho mala dnes😀
@erika115 Všetko dobre až na tu tretiu fázu 🙂 V tretej budeš za každé zhodené kilo 10 dní takže u teba ak chceš dať dole 15 kg tak v tretej budeš 150 dní 😀 Ja ked porušujem mám za tri mesiace dole 10 kg ale ked nebudeš porušovať tak za 2 - 3 mesiace by si mohla tých 15 kg dať dole 🙂
@erika115 A ešte málo papáš 🙂 A treba denne vypiť aspoň 2 l vody 🙂
@zuzu188 Však si ho asi uvarím 😀
@penelope111 ja by som si dala ten tekvicový prívarok 😀..asi si ho budúci týždeň uvarím 😀
žienky aj vám mužíčkovia robia naschvály ? môj dnes pre zmenu kúpil veľkú milku, presne tú čo mám najradšej a na večeru si s mojou staršou dcérou vymysleli palacinky s nutelou, šľahačkou a grankom ☹ ☹ ☹ ale odolala som 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzu188 Ale čo k tomu prívarku ja by som si ho tiež spravila s novými zemiakmi 😀 Ale ma napadlo že by som si spravila akože polievku tekvicovú a do toho opiecť na kocečky žemličku 😒
@mischel66 Tak to je dobre že si odolala 🙂 Mne manžel skôr nadáva ked pozerám po obchode čo by som si dala sladké tak začne namňa kričať že to nemôžem 😀 Ale v rámci srandy je mu je to v poctate jedno 🙂 Ale ked ideme k mojej mame a ona mu ponúkne buchty alebo palacinky tak ich tak je a kuká furt namňa či sa pozerám ako ich s chutou je 😀 Provokácia 😀
@penelope111 joj no to je tak lepšie, mne skôr môj stále povie, veď sa poriadne najedz a ja mu, veď ja nehladujem, len nemôžem všetko to čo ty 😀 😀 😀 😀
@mischel66 No a mne dnes manžel povedal, že zase ješ? Hovorím ako zase a on že však ty stále niečo ješ 🙂 Ale cez deň nieje doma a ja cez deň málo jem mňa to chytí až večer 🙂
Dobry vecer, aky ste mali den ? moj bol prikladny dukanovsky, robila som si palacinky, normlane som z nich presladena ....boli vyborne, az na to, ze sa mi to brutalne lepilo ...teflonka uz nie je co byvala 😒
@penelope111 dusené mäkso?..ozaj..dnes som zohnala to bolero 😀..mali pomarančové,lesnú zmes a multivitamín,tak ho zajtra vyskúšam 😀...koľko ho sypneš do tvarohu?..aj dáš sladidlo?
@penelope111 Penelopka, ja asi ani nemam foto celej postavy ....zasadne som sa nefotila .... 🙂 ale mala som sa dfotit , veru ... 😠 ako sa drzis ??????
@nicky182 Ja som na tie palacinky vymyslela fintu 🙂 Robím ich na tefalke a na prvú palacinku dám kvapku olivového oleja a potom na ostatné už nie a spravila som 6 tenučkých 🙂 Ja deň dobrý už sa tri dni držím bez prehreškov a iba B 🙂
@penelope111 ja som sa teraz naučila jesť cez deň a večer najneskôr o 19tej večeru a koniec, predtým som nejedla nič celý deň a večer by som vyjedla chladničku 😀 😀
@zuzu188 Dusené mäso dávam aj ja do prívarkov ale chýba mi ten zemiačik 😀 Toho bolera trošičku musíš okoštovať a podla toho si ho dávať. Sladilo si nedávam. Akurát si dávam kefír s hruškovým bolerom 🙂
@mischel66 Ja sa to stále neviem naučiť stále to tak mám že jedávam hlavne večer 😀
@penelope111 no u môjho mužíčka je bežná druhá večera okolo 23tej pizza 😀
@penelope111 a pritom je suchý jak palica 😀
@maja21041989 ahoj, ja byvam tiez na dedine, viem, ze je to na porazenie ....skoro v kazdej dedine je Jednota, tam mavaju nizkotucny tvaroh - makky, nikzkotucny biely jogurt Rajo, nizkotucny ovocny jogurt Coop - to len vynimocne, nizkotucne mlieko tiez maju, aj mozzarellu light a tuniaka vo vlastnej stave ...je to povinny sortiment, viem to, lebo moja mam je veduca v jednote ....kuracie maso, pecienka, hydinova sunka alebo parky - to vsetko najdes ...podobne je na tom aj Bala ....v ramci svojich moznosti si "ohliadni" teren a sup do toho ....drzim palce 🙂
@mischel66 No ty chlapi majú šťastie ja keby som jedla ako môj manžel tak mám už aspoň 200 kg 😀
@nicky182 Jaj ja som tiež naznášala ked ma fotili ani ked som bola vychudnutá 🙂 Ja mám tiež máličko fotiek. Najviac mám zo svadby a z minuloročnej dovolenky 😀

@erika115 nie nie..1. fázu (čisto BD) držíš podľa toho,koľko kg chceš zhodiť..2. fázu (striedaš BZD s BD,najlepšie 1/1) držíš dokým neschudneš na vysnívanú váhu..3. fázu držíš 10 dní za každý zhodený kg (aby sa zabránilo jojo efektu)..4. fázu už držíš navždy (raz za týždeň si dáš BD)