icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
27. jún 2012

@penelope111 joj..ani mi ich nespomínaj..hneď by som si dala...takže je to dosť sladké,hej?..zajtra mám BD,tak to poobede vyskúšam 🙂

nicky182
27. jún 2012

@penelope111 aj ja mam tefalku, dokonca 3 a ani na jednej mi dako nesli dobre, trhalo sa mi cesto, zdalo sa mi riedke, ale vysli mi 4 ...mnaaam, Penelopka, treti den bez prehreskov, zachvilu si zvyknes a o mesiac budes na vysnivaje vahe 🙂 🙂 🙂 🙂 super, vydrz do konca !

penelope111
27. jún 2012

@zuzu188 Ano je sladké ako cecek 😀

nicky182
27. jún 2012

@mischel66 super, len tak dalje, tak mame opacne dni - ja ma zajtra BD ....dnes som si na obed urobila sojove platky s cinskou zeleninou, ani som to nevladala dojest .... 🙂

penelope111
27. jún 2012

@nicky182 Skús druhý krát dať na začiatok kvapku toho oleja a to doslovne len kvapku 🙂 A mlieko som nedávala podľa toho čo je v recepte ale podla môjho uváženia ale neviem koľko to som naliala len odoka 🙂 Ej veru moja nevydržím bez prehreškov čakajú ma dva víkendy osláv a potom zas príde kamoška ku mne na pár dní júúúj to zas bude 🙂

nicky182
27. jún 2012

@penelope111 no presne, aj ja tak...fotim hlavne malu, fotak nosim vsade so sebou, no nie vzdy o aj pouzijem ...do roka mala hadam 10000 foto, teraz pobiednejsie 😀 co ides zajtra obedovat ??? neviem co varit, ci fasirku, ci prsko dake zase, ci co .....

nicky182
27. jún 2012

@penelope111 dala som olej, davam vzdy kusok ...nemozna som bola dnes vrcholne, nic sa mi nechcelo .... 😀

zuzu188
27. jún 2012

@penelope111 😀 😀 😀..len aby mi to nenaštartovalo chute na sladké 😀

penelope111
27. jún 2012

@zuzu188 No to neviem 😀 Ale to ti môže aj cola 🙂

penelope111
27. jún 2012

@nicky182 Veru netuším čo budem variť a či budem variť 🙂 Myslíš že cesnačka sa môže aj v BD? Tak možno sa ti len dnes nezadarilo 🙂 Ja som prvé dva rázy palacinky vyhodila do záchoda lebo sa mi absolútne nepodarili 🙂

zuzu188
27. jún 2012

@penelope111 keď ja už ani na colu nemám chuť 😒...po nej ma vždy smädí 😀

nicky182
27. jún 2012

@penelope111 joooj, cesnacka je vyborny napad ...hmmm.no co ja viem, ci sa moze, cesnak je "dochutina" ....ani ujo Dukan nic nepise 🙂 a ako ju varis ? ja len z bujonu a zahustim smotanou ...

penelope111
27. jún 2012

@zuzu188 To zas ja stále hľadám niečo sladké takže aj cola je dobra 🙂

penelope111
27. jún 2012

@nicky182 Buď robím rýchlu a to bujón, magi, vegeta, cesnak, červená paprika robím len číru bez smotany tá mliečna cesnačka ma nejako neoslovila 🙂 A na koniec opečené kúsky chleba a postruhaný syr. A ked robím takú normalnešiu tak spravím normálny kurací vývar aj zo zeleninou a s toho odoberiem ten vývar vriaci a zalejem sním cesnak a zas na koniec opeč. chleba a syr 🙂

jenn
27. jún 2012

tak k tym chutkam sa pripajam aj ja ..cely den v pohode a dnes večer neviem čo mi je neviem čo dat skor do ust ...samozrejme dukanovske ale aj tak .... a my sme boli na pizzi zo známymi a nechapali že ja som si ani kusok nedala a čo mi je divne ani ma nelakala 😕 ale zato doma chute prišli a ešte pred chvilkou som jedla biely jogurt 😠

penelope111
27. jún 2012

@jenn Juj moja ja každý večer žerem viac ako za celý deň 😀

jenn
27. jún 2012

@penelope111 no povedz čím to bude? ...nechapem tomu už jedine asi dobre urobime ked pojdeme o 20.00 spať 😀

jenn
27. jún 2012

a ono to je fakt niečo pravdy na tom že ked viac jeme viac aj chudneme? 😕

penelope111
27. jún 2012

@jenn No lenže ja nemôžem zaspať ani o 1 😀 Tak o 20:00 si neviem ani predstaviť ísť spať 🙂 No je lepšie viac jesť ako menej ale iba povolené tak určite zas nie sa totálne prežierať 😀 Keď málo ješ telo sa začne brániť tým, že si všetko začne ukladať 🙂

jenn
27. jún 2012

@penelope111 to telo musi tiež len same prieky robit a mudrovat velice keby tak ,,nerozmyšla,, bolo by to najlepšie 😀

zuzu188
27. jún 2012

@penelope111 mňa počas tohto prísneho obdobia chuť na sladké prešla 🙂...a počuj..si mi narobila chute na tú cesnačku,tak bude aj u mňa zajtra na obed 😀

penelope111
27. jún 2012

@zuzu188 Tak zajtra budeme mať všetky cesnakový deň 🙂 Ako robíš cesnačku ty?

zuzu188
27. jún 2012

@penelope111 ja cesnačku nerobievam..u nás moc neletí 😒...ale skúsim tú s tou smotanou,čo písala nicky 🙂

penelope111
27. jún 2012

@zuzu188 Až mi sliny začali tiecť už by som si ju dala aj teraz. Ja som jedla mliečnu raz v reštike, ale vôbec mi nechutila, ale to mohlo byť aj tým, že ju zle spravili a domáca by bola omnoho lepšia 🙂 No neviem či aj ja neskúsim mliečnu no uvidím zajtra 😀 Ale ináč ked dáš ten syr do tej čírej tak aj tak to trochu o mliečni 😀

erika115
28. jún 2012

@zuzu188 Dobre poznačím si to do kalendára 🙂
ja som zvyknutá na pitný režim-3l 😉
Ja som od pondelka zhodila do dnes rána 3 kg tak ak by to šlo aspoň po 0.5kg dole každý deň-bolo by super 😀

erika115
28. jún 2012

@mischel66 Juj,aký sú zlý ☹
Ja chudnem spolu s manželom,tak na schváli nerobí ale keby nechudol tak to by ich robil určite 😉

mischel66
28. jún 2012

@nicky182 ja som si tak v utorok spravila placku (robila som ju na inej panvici, lebo som nechcela špiniť dve ) , tak som z nej mala kuskus 😀 a kuracie prsia no mala som aj na večeru 😀

mischel66
28. jún 2012

@erika115 hej provokuje, on doteraz nevedel pribrať i keď je jak kyselina 😀 ale to bolo kôly zamestnaniu, robil v sklade velkoobchodu s potravinami a tam vkuse chodil, potom bol na pn polroka, tak pribral 6kg, no aj tak to na ňom nevidno 😀 a teraz zmenil robotku, je v kľude nenabehá sa tak ako tam, tak nebude mať s váhou problém a ja ju musím zredukovať i keď z mojej rodiny som najchudšia no idú mi dobrým príkladom od malička aby som nebola jak oni všetci 😀

mischel66
28. jún 2012

@erika115 gratulujem to si schudla úplne, že super zatiaľ

mischel66
28. jún 2012

ja si dávam colu raz denne 3dcl pohár a potom len vodu