Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojtemtak dnesne vazenie dopadlo dobre napriek mijim prehreskom,lebo ked si poviem ze tento tyzden nezhresim je to este horsie a hresim este viac.🙂ale tak od minuleho tyzdna mam dole 1 kilo,teda dnes 28.den diety a 5 kil dole...teraz hor sa do druheho kola,musim zhodit za jul dalsich 5 aj ked to budu tazsie kila,hovori sa ze zaciatky byvaju najtazsie ale pri tejto diete to neplati,sko zaciatok bol lahky a teraz je to tazsie:.)))clovek ma po mesiaci uz chut aj klince zjest.. 😀 ja neviem nicim zahnat chut na sladke chcem normalnu velku cokoladu! 😀
@ejuskaaa haaa, ani mi nehovor o pokuseniach, prave peciem cucoriedkovu bublaninu 😀 neviem co mam s rurou, ale kolac uz je davno upeceny a v strede surovy, uz sa mi to par krat stalo, skusala som kadejako prekladat plech, teplotu znizovat...porazi ma, ak to bude vazne surove ...musim jeden ochutnat a to som uz cely tyzden bez prehresku 😎
@ejuskaaa ja s tym sladkym mam problemy stale stale ma opantava chut na sladke...a riešim to tak že si dam biely jogurt s tvarohom a sladidlom a mnaaam pred chvilou som jeden zbaštila .... hrozne so mnou ..dnes som vynimočne od rana neskutočne sale hladna 😠 ale som sa rozhodla že po 17 jedavat už nebudem.... idem sa vytrestat 😀
@cleo02 u ma to bolo tak 1.ciel 63kg naplnene, druhy ciel 60 - uvidime zajtra pri vazeni, pred tyzdnom som mala 61,2 ..zajtra asi 60 nebude, ale uz kaslem na to, vazne ... 😎 jasne, ze ta budem informovat, velmi sa toho obavam, presne ako pises, ked mas viac dovolene, budem ako odtrhnuta z retaze - dufam, ze nie 😀 😀 😀 najhorsie su vikendy 😠
baby pomoc..mama napiekla kopu langošov a mne sliny až po brade tečú 😀..stále na ne myslím,ale zatiaľ odolávam..joj,ako by som si dala aspoň jeden 😀
@zuzu188 Jaj moja samé nástrahy 🙂 Ja nad tým langošom uvažujem už dva mesiace 😀
@penelope111 ani sladké ma tak neláka ako tie langoše 😀
@zuzu188 To ti verím ja som tak mala minule chuť na hranolky 🙂
@penelope111 už ma to trošku prešlo..dala som si tvaroh s pomarančovým bolerom a neodhadla som množstvo,tak som ho mala brutálne kyslý
@nicky182 HMMM...my ale máme fresh.A som čítala že bez tých ovsených otrub to nejde...A tie nemožem zohnať
@zuzu188 🙂 Ten pomarančový bude asi sám osebe kyslý a ešte aj s tvarohom 🙂 Najsladší je zatial čo má vyskúšané hruškový 😀
@penelope111 ale vo vode bolo super 🙂..u nás také nemali,tak sa cez víkend skúsim v meste kuknúť
Dakujem vam,ale toto ej takych 5nkil ze ak budu dalej prehresky hned pojdu naspet...ved ked si predsatvim ze kazdy den varim a vzdy musim ochutnat,alebo ked malemu zohrievam ochutnavam,to sa nerata za prehresky? 😝
@ninimini Cica si už teraz takže do dovolenky budeš ešte krajšia cica neboj nič držím ti palce aby ti to šikovne išlo dole 🙂
@maja21041989 fresh nepoznam ....bez otrub to nie je dukanova dieta ...skus pokukat v DM ku, alebo v nejakom BIO obchode ...prinajhorsom si objednaj z e-shopu zo stranky dekanovadieta.sk ....
Baby používate nejaký krém na spevnenie pokožky? A ak áno s ktorým ste spokojné? Ja som si kúpila garnier tak neviem či je to tá najlepšia voľba 🙂

@zuzu188 pekne šikoľka 🙂
ja som už navarila,auto umyla,štrúdlu deťom upiekla,teraz sme sa napapali a malinká ide spať a ja si trochu oddýchnem 🙂