Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
bré ránko baby, môžem sa ku vám pridať? už som dukana držala, svojho času som s nim schudla päť kíl , super to bolo ale moja pažravosť ma premohla a už ich mám aj späť ☹
Ahojte,tak ja dnes odchádzam na dovolenku,a len dúfam,že sa premôžem a nezhreším 😉
Ideme ku kamarátke a aj ona sa chystá že by sa pridala ale až keď zhodím aspoň 10 kg,tak ju poriadne z motivujem 🙂 aj ona má problém z váhou ☹
@penelope111 no ja mam tiez gel..pouzivam asi mesiac a som spokojna 😉
ahojte tak ja idem teraz na 2 tyz. prec...prajem vam pevnu volu a rychle stracanie kil 😀 dufam ze ked sem pridem tak budem mat dobru spravu o nieco nizsiu vahu 😀 😀 uzite si krasne teple dni.... 😉 🙂 🙂
@penelope111 moja zlata Petka,z celeho srdiecka,prajem vsetko len to naj naj najlepsie k meninam,nech sa Ti splni vsetko po com tuzis a co si zelas,a lahke zhadzovanie kileciek,ale Ty si sikulka a ide Ti to skvele.A to najvacsie prianie,urcite sa splni,moja. 🙂 🙂 🙂
Jeej babule, ja som sa dnes postavila na vahu a kg dole, co znamena ze som uz 0.5kg pod vahou na ktoru som chcela ist 🙂 Este potiahem do nedele a prejdem do tretej fazy 😵
Ahojte ja len tak narychlo,viacere ste spominali ze jetecesnakovu polievku,to je dovolene aj druhej faze?co do nej davate ?:.))no auz utekam za malym dnes je ako vysinuty.:!dakujem 😀
@renata32 Renuška ďakujem ti veľmi pekne 🙂 Veľmi si ma potešila a dúfam, že sa mi všetko splní čo mi praješ 🙂
ahojte kočenky 😉 dnes odchádzame na prázdniny na chalupu, priebežne keď budem mať k dispozícii pc a internet 😀 budem sa hlásiť ako mi idú tie kilečka dolu 😀 😀 😀 majte sa krásne, nezhrešte a prajem príjemné a slnečné prázdninky 😀
@penelope111 garnier pouzivam roky - aj proti celulitide bol dobry ten roll on, aj ten zlty spevnujuci ...vies co , na celku bol perfektny Dove, take zelene serum, to som si objednala od jedneho pana z netu - tu sa to nedalo kupit, posielal mi to z Francuzska 😀 stalo to 5 eur, ta nekup to 😀
Zeny moje, idem sa Vam vyzalovat ☹ Dnes som sa ako kazdy tyzden vazila a co sa stalo ? pribrala som O,3 kg ...nechapem preco, ved som vcera zjedla iba 2 kolace ... ☹ ani si neviete predstavit ak a som nestastna, normalne mi je do revu .... 😒 Takze ziadna tretia faza !!!! MS mam mat az 8.7. tak sa ani nemam na co vyhovorit ...Suma sumarum - vaha minuly tyzden - 61,2 kg, tento tyzden - 61,5 kg, do ciela 1,5 kg ... 😠 Povodna vaha - 67,9 kg ...DD drzim 2 mesiace ....boze, hrozne mi je ...som presne vedela ze to posledne kilo nedam dole tak lahko 😠 😠 😠
@ejuskaaa ahoj, ja som si robila cesnacku vcera - urobila som ju uplne jednodcuho podla Penelokpky mojej - voda, 2 kuracie bujony, 4-5 cesnakov, trosku bieleho korenia a je to ...no a teraz ma napadlo, dala som pol deci smotany na varenie 10% - zalezi od mnozstva polievky a asi lyzicu skrobu...a hotovo ! k tomu som si opiekla dukanov 4 minutovy chlieb a mnamka ....a potom sa cudujem, ze som nic neschudla, ked si dam smotanu ...ty si daj radsej nizkotucne mleiko akoze na zahustenie, len mne mlieko v polievke smrdi ....
@nicky182 To nemáš s koláčov 🙂 Možno si viac včera niečo osolila alebo tak ja som mala dnes tiež + 0,4 kg lebo som málo spala a na mňa to veľmi pôsobí ked sa dobre nevyspím 🙂 Neboj nič zajtra to už bude dole 🙂
@nicky182 dakujem za recept uz aj idem robit,mam abstak po polievke a to sa moze jest v druhej faze?a kolko za tanier? Mojaaaaaa nc si z toho nerob,ze si pribrala0?3,vd to nic nie je to das dole co mame povedat my co mame pred sebou este stvovky kil zhadzovat 😀 My zajtra ideme na hody,bojim sa sama seba...
@penelope111 pravdepodobne to talianska chceli sme íst povodne do chorvátska ale idú snami aj švagrovci tak sme sa dohodli na taliansku a ty kam ideš
@penelope111 Penelopka dakujem ti, cey den nad tym rzmyslam, ci som malo pila, ci jedla ci co ...aj pohybu bolo dost ...ty mas dnes posledny BD den vsak ?
@penelope111 aj ti želáme všetko najlepšie k meninám vela vela zdravia,štastia,lásky samozrejme vysnívanú váhu a samozrejme aby do tvojho života prišli aj detičky 🙂)

@nicky182 jaj tak to je super, keď už si na tej váhe ktorú chceš, to je úžasné 😀 😀 😀