Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ninimini My do Chorvátska takže sa nestretneme 🙂
@ninimini Ďakujem ti veľmi pekne za prianie 🙂
hroznový cukor sa asi nemôže,že?
@nicky182 Veru dnes posledný BD 🙂 Len teraz neviem ako si rozdelím dni 🙂 Dnes na obed držková polievka 🙂
@ejuskaaa Otruby len 2 lyžice a to je jedno či v žemle alebo samotné. Takže ked si dáš žemličku ktorá obsahuje 2 lyžice otrúb tak otruby už nejesť 🙂
Tak dnes som už porušila 🙂 Zjedla som u mami kukuricu a kúsok zákusku 🙂
@penelope111 ja tiez, moj posledny den v praci tak som bola s kolegami na spolocnom obede 🙂
Guláš čo som spravila na zajtra nejako zmizol 😀 A čo budeme jesť zajtra netuším 🙂
dnes ma provokovali čipsy,keďže má oco meniny,tak sme mali mini oslavu,ale podarilo sa mi im odolať 🙂..takže mám ďalší bezprehreškový deň za sebou 🙂
raňajky- žemlička so syrokrémom a šunkou
obed- pečená makrela s dusenou zeleninou
olovrant- paprika
večera- pečená makrela s dusenou zeleninou
@penelope111 ja idem robiť asi pikantné rezne 🙂
@zuzu188 Však ty nás všetkých za chvíľu predbehneš ked budeš takto poctivo dodržiavať 🙂
@penelope111 😀...keď idem poctivo,tak mi to viac vyhovuje 🙂
@zuzu188 To je dobre len tak ďalej 🙂
@penelope111 najlepšie to bude,keď už budeme vo 4. fáze 🙂
@zuzu188 jaj len keby to nebolo tak ďaleko 😀
@penelope111 však mi v nej budeme až budúci rok 😀
@zuzu188 Však to 🙂 Nejako ma prestáva tá dieta baviť 🙂
@penelope111 ahoj Penelopka, ako si si teda rozdelila tie dni ?
@nicky182 Tak dnes som už všetko porušila 🙂 Ešte som aj zajtrajší guláš jedla 🙂 Tak zajtra BZD a pozajtra zas BD asi 😀
aj ja aj ja bez prehrešku dnes 😅 .... a som sa len tak zo srandy teraz postavila na vahu a tolko presne čo aj rano ukazovala takže rano čakam menej ...aspon dufam 😅 ...dnes som si robila tie kuracie zavitky pod perinou či ako sa to vola a to bolo mnam však som to všetko sežrala do večera 😀 ...a zajtra idem na cely den mimo domu a netušim čo budem jest urobila som si babovku a či ešte rano rychlo niečo upečiem ale čo??? 😖 a zeleniny naberiem a veeela vody 😅
@penelope111 to si aj ja dosť často vravím 😖
@penelope111 skoro som ti zabudla zablahozelat k meninam Peti - Penelopka ...zelam ti, aby sa Tvoje sny stali skutocnostou, tak ako ti pisala Renka ... 😀 k sviatku si daj jeden riadok cokoladky fajnej ... 😀 😀 😀
@penelope111 pocuj, a nema potom to tvoje telo zmatok ? vies ked raz BD a raz BZD, ci ta to dako nebrzdi, ked si pisala, ze si pribrala ...hmm ...normalne som dnes vahala, ci sa nedam ako tyna 5 dni BD, ale asi by som to uuz nezvladla ...ty sa drzala perfektne 😀

@ninimini jééééj, ty si tu? no áno ty sipotom prebehla 🙂 ako sa ti tu darí?