icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
1. júl 2012

@nicky182 sladké som mala iba koláč a potom som do večera zobkala to,čo mi zostalo z obeda,pravdaže mi ostalo aj na zajtra 🙂...ja by som ho privítala už zajtra 😀

penelope111
1. júl 2012

@nicky182 No to netuším čo si zoberieš jesť 🙂 V tomto teple sa ani nič nedá zo sebou brať.

penelope111
1. júl 2012

@zuzu188 Kapustová voda ráno na lačno za pohár 🙂 Dobrá rada nad zlato 3 hodiny sa nepohybuj ďaleko od záchoda 🙂

zuzu188
1. júl 2012

@penelope111 dnes som si robila kuracie stehno na kyslej kapuste,tak som si tej vody dala a nič...a ráno som ešte skombinovala acidko s párkami s horčicou,paradajkou a paprikou a nič

penelope111
1. júl 2012

@zuzu188 A to ako je možne. Ja ked si dám ráno na lačno plný pohár tak do pol hodiny už aj letím na záchod 😀 To kombinácie jedál na mňa tiež nefungujú 🙂 Ja som si teraz dala žemličku, šunku, syr a papriku a medzi tým zavináča a ešte si dám acidko 🙂

zuzu188
1. júl 2012

@penelope111 mňa kombinácia mäsa a acidka na to wc vždy vyženie,ale dnes to nezabralo

ejuskaaa
1. júl 2012

Ahojteeeeeeeeee dakujem za radu s tym sladislom,nieco zrobim 😀 @zuzu188 ty len dnes ja od zaciatku dukanky nechodim na velku,nepomohli acidka ani kapstove vody absolut nic a zial dstala som sa tam kde som nechcela,len ked si dam kvapky idem..a viem ze je to nevykove ale co mam robit ked nic nezabera...dnes bolo straaaaaaaaaasne teplo,a mne naprie tomu chuti jest,nikto nechce len ja,strasneeeeeeeeeee 😀 no idem spat,dobru nocku papa 😉

jenn
2. júl 2012

dobre ranko 🙂 tak ja už mam take nervy z toho ..večer som sa zosrandy len tak odvažila a rano presne to čo večer to je ako možne že nič nešlo dolu???? ani deko .... včera som si dako urobila mliekovy den cely den som na zahrade makala a mam viac ako včera a nič dolu... no som z toho už nešťastna a nahnevana na seba 😠

jenn
2. júl 2012

tak som sa mylila teraz po hodine a druhom vycikani o pol kila menej 😀 nerozumiem tomu ale nevadi ..to telo si so mnou robi čo chce 😀

strihalka
2. júl 2012

A dneksa varime tukozroutskou polivku,n no sem na i ja sama zvedava🙂

alen24
2. júl 2012

@jenn no ja som tak mala pred mesiacom vod.den a neslo nic dole..ale dolezite je jest pravidelne povol.potraviny a nie drzat vodne a mliekove dni...pisu to na stranke dukana baby co maju dlhsie skusenosti s duk.dietou ako my... 🙂

alen24
2. júl 2012

@nicky182 to tiez poznam..ked sa chystam nieco si kupit na seba nic nemaju ...vsetko poskryvaju 😀

alen24
2. júl 2012

ked su 2-3 dni uplne bez prehreskov ..hned to vidiet na vahe 😉

zuzu188
2. júl 2012

@ejuskaaa ja som nad použitím preháňadla rozmýšľala celý deň,ale našťastie dnes to už šlo

penelope111
2. júl 2012

Hallo kdeže ste všetky? Dne váha jasne že hore po víkende. Takže pekne poctivo 🙂 Som zvedavá do kedy 🙂

patrulinka
2. júl 2012

ahojte babulky,já mám dnes váhu 75,0kg.Mám sa těšíť?asi áno.bojujem s tým celý týždeň.Dnes som nevyriešila obed- dala som si tresku s pol chlebíkom, jaksi nestíhám...šijem tu a ešte chcem natierať veci, čo bereme na tú chatu...babinky, čo píšete o zácpe, pijete dostatočně?ja som nejaká slabá.dúfam si zajtra stihnem kúpiť tie vitamíny...večer si dám asi krůtí párok ašmitec...poraďte niekto jed.dukan.lístok na zajtra?Zistila som- musím plánovať-inak nestíhám sebe aj chlapom iné...

patrulinka
2. júl 2012

čo sa mi stalo- kúpila som v globuse údeného lososa, a najskor bol niekde poškodený obal, nebolo vidieť, a trošku bol pokazený....ale zbadala som až po pár zjedených kúskov, že je akási divná chuť...Fuj, teraz sa nejako nemožem premoct k rybe, ani tá treska mi nechutnala...dúfam to dáko prekonám, lebo čo potom budem jesť?

penelope111
2. júl 2012

@patrulinka To stým globusom mám aj ja také skúsenosti už dvakrát sme kúpili jogurty čo asi boli v nich dierky alebo niečo lebo po otvorení boli plesnivé 😠 Určite si kúp tie vitamíny. Zajtra nevarím zajtra si dám iba vodu 🙂

patrulinka
2. júl 2012

- pripravila som si tu nutelu- teeeda, že to je geniálne-to sa naozaj dá!!! 🙂)
ten recept na predch. stránkách je úžastný.Kto ste neskúšali,určitě skúste 🙂

zuzu188
2. júl 2012

ja dnes zatiaľ bez prehreškov...nič sa mi nechce jesť neska 😒..a ešte ma aj z obeda riadne prehnalo 😒...pijem už druhú fľašu vody (zatiaľ som vypila 2l)..bola som ráno s malým von,poobede sa bol čľapkať vonku vo vodičke,ponaháňali sme sa trochu,na obed keď spal som poupratovala,dala prať,ešte ma čakajú 2 práčky a plný kôš prádla na žehlenie,tak sa dnes nenudím

ninimini
2. júl 2012

@zuzu188
@penelope111 ahojte tak ja hlásim príchod zajtra sa odvážim a som zvedavá čo bude🙂) ozaj dávate zajtra vodný den

penelope111
2. júl 2012

@zuzu188 Tak ja jedlo bez komentára 🙂 Mám návštevu a doniesli mi dobroty 😀

penelope111
2. júl 2012

@ninimini Ahoj tak si konečne medzi nami 🙂 Ja si dávam zajtra vodový deň 🙂

patrulinka
2. júl 2012

tak vodový deň, to by som veru reku nevydržala ☹((

ejuskaaa
2. júl 2012

Ahojte,viem ze si stale robievate nutelu @patrulinka das mi recept mam dostat menzes a vtedy som diva po sladkom,inak zboho dieta tento tyzden,uz som nafuknuta jak stokilova,strasne tie kramy 😠 Ja som dnes neodlala dali sme si capovane pivo,velky pruser? Baby tie zemlicky sa mozu kazdy den lenj jedna?ja by som aj vsetky naraz zhltla,teplo neteplo,jest mi chuti:.)))

ejuskaaa
2. júl 2012

A este som chcela,mam strasnu chut na nejaku pomazanku a maslo,to sa nemoze? aha..uz som dake nasla ale nemate vy nejake dobre typy?

zuzu188
2. júl 2012

@ninimini ahoj..ja si dávam mliečny deň,ale rozmýšľam,či to nezmením na vodu,keď je tak horúco a mlieko by sa mi vonku skazilo

zuzu188
2. júl 2012

@penelope111 no neni ako tebe 😀

zuzu188
2. júl 2012

dnes bez prehrešku 🙂

penelope111
2. júl 2012

@zuzu188 Gratulujem 🙂 Ja zas ako posledné tri dni 🙂 Zajtra vodička a potom poctivo 🙂 Pečem si bábovku 🙂