Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
čo zajtra varíte?
@zuzu188 Netuším 🙂 A ty? Dnes je tu nejako mŕtvo 🙂
baby chcem sa opýtať či aj pivo je zakázané? 😉
A vývar hovädzí ?
@penelope111 rozmýšľam nad zapečenou brokolicou,len ešte tú brokolicu musím kúpiť 😀
ahojte ja len tak narýchlo mám tu svokru a samozrejme už mám aj 0,7kg viac ved v sebe zadržiavam vodu aj nervy tak sa ani nečudujem a ešte mi povedala aby som nedržala diétu lebo pri malom by musím byt takáto tučná ako som teraz aby som vládala tak idem bojovat dalej len dúfam že večer neudem v tv- zabila svokru 😀 😀 😀
@ninimini Jaj moja máš dobrú návštevu 🙂 Musíš robiť všetko s úsmevom a akože je pritakať ano máš pravdu svokra a aj tak si spraviť svoje a potom ked schudneš ešte viac ju aj šlak trafí 😀 Najlepšia pomsta vždy spraviť opak toho ako svokra chce 😀
@erika115 Môžeš hovädzí alebo kurací vývar. Ja mám radšej kurací 😀
@zuzu188 Ja rozmýšľam nad grilovanou tekvicou ale neviem čo k tomu 🙂
po týždni dole iba 0,5 kg (od VD + 0,5 kg) dole mám 10,7 kg,do cieľa ostáva 8,8 kg.....brucho šlo dole o 0,8 cm (-8,2 cm) a stehno o -0,5 cm (-7 cm)
@ninimini moje miery
PRED TERAZ
výška 175,5 cm
váha 92,5 kg 81,8 kg (- 10,7 kg)
ruka neviem 32,5 cm
prsia neviem 104,5 cm
pás neviem 84 cm
brucho 108 cm 99,8 cm (-8,2 cm)
boky neviem 100,8 cm
zadok neviem 105,9 cm
stehno 68 cm 61 (-7 cm)
@penelope111 ja by som si zas dala patizón,len neviem či budú mať 😒...ku tekvici asi nejaký šalát,či?
@zuzu188 Gratulujem 🙂 Cm ti idú pekne dole a aj s váhu si ma už predbehla 🙂 Pozerám, že ako si si to rozdelila 🙂 Napíš mi ako sa meriaš 🙂 Ja si pás meriam pod pupkom a boky v nižšej polovici zadku 🙂 A neviem či to dobre meriam 🙂 Patizon som videla v tescu. Asi si spravím uhorkový šalát k tej tekvici 🙂
Ahojte kocky moje, dnes som prisla domov, oddychla som si, okupala, trosku opalila a co to aj pojedla ...mozem konstatovat, ze poruseni nebolo az tak vela, zjedla som kus dyne, nejakych par chrumiek, tycinky, zmrzlinu za misticku a obed bol v podstate zeleninovo - masovy ...v stredu rano som sa vazila, mala som 60,5 kg - do ciela 0,5 kg ...tychto par dni som bola akoby v 3.faze a uz v nej ostanem..mono v pondelok si dam BD den ....zajtra sa odvazim a uvidim ake cislo bude na vahe 😀 Chybali ste mi vsetky, ako ste sa mali ???? idem rychlo citat, kym mala spi ...pekny den kocky ...PS: vecer ideme na gulas, tak sa vidime zajtra 😀 😀 😀 cmukeees
@penelope111 ďakujem 🙂...len škoda,že mi tam nedalo tak tie medzere medzi tým,ako som ich tam napísala 😖 ...ty máš koľko dole?..pás máš medzi prsiami a bokmi (tá najužšia časť) a boky pár cm pod bruchom a zadok asi tak v polovici zadku 😀....mala som šťastie,mali ho tam posledný 🙂...a som si aj štvrte,rezne a krídelka nakúpila 🙂
predmenštruačné chute útočia...dnes si bez výčitiek dám tresku v majonéze 🙂
@nicky182 Jej tak ty si sa nám už vrátila 🙂 Takže si to dobre prežila 😀 Ja furt rovnako váha nie a nie dole a cm to isté 😠
@zuzu188 Ja si meriam pás cez tú najväčšiu pneumatiku čiže asi brucho a to mám 95 a pás teda to najchudšie asi 85 cm a boky meriam tiež cez to najväčšie a to mám tuším 106 cm. Už dva týždne váha aj cm rovnako 😠 A prsa 92 cm ako modelka 😀
@zuzu188 no skoro som v cieli 😀 ale vies ako to je - kde tu dako sladkost mi skoci do ust a taaak .... 😀 takto by som bola v 2.faze do konca roka ...ujo Dukan pise, ze ked uz mame "vysnivanu " vahu mame prejst smelo do 3. fazy, tak hoo pocuvnem ..mozno este nieco zhodim par gramv ...hmmm ....ako milacik maly zvlada teplo ???

ozaj koľko najdlhšie môžete byť v prvej fáze? ja som sa dočítala že najdlhšie 10 dní 🙂 viac nie?!