icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
8. júl 2012

@nicky182 super vysledok...tisko zavidim ze uz len 0,5 kg ...ale tesim sa s tebou 🙂

erika115
8. júl 2012

mamičky je pravda,keď si spravíte vodu z citrónom že odbúrava vodu z tela? 😉

jenn
8. júl 2012

tak hlasim sa aj ja napriek tomu že sa v celku prejedam a jem sprostosti tipu nanukova torta 😝 sa mi to konečne troška zase pohlo smerom nadol... konečneee 🙂 včera sme aj grilovali kuriatko a v podstate každy den mam zeleninový tak dnes vaha taka ako včera predtym to išlo niečo dolu tak som rada že to nestupa smerom nahor 🙂 na ranajky som si spravila hemendeks z otrubami a na obed neviem čo mate v plane vy?

penelope111
8. júl 2012

@vancouver Grilovaná tekvica mi vôbec nechutila 🙂 Nakrájala som ju na krúžky okorenila gril. korením a upiekla na grilovacej panvici 🙂 Ale zas manželovi chutila vraj k tomu len hranolky a tatarka chýbala 🙂 Ja som si dala uhorkový šalát a cesnakoví dresing som si spravila 🙂 Vodový deň má trik v tom, že vypiješ aj 5 l vody 🙂 Ja som bola tiež hladná to musí človek iba vydržať 🙂

alen24
8. júl 2012

@vancouver neni zač ...vsak su fajne?lepsie ako chlieb z mikrovlnky ten mi uz ide na nervy 😉

alen24
8. júl 2012

@penelope111 ja som skusala uz skor grilovanu cuketu...neskutocne som sa na nu tesila...a ked som ju ochutnala fuj uz nikdey nebudem robit gril.cuketu 😀

alen24
8. júl 2012

@erika115 co viem tak citron sa velmi pri dukanke pouzivat nema...ale ja si obcas dam 🙂 ...a ci odburava vodu z tela to neviem 😉

penelope111
8. júl 2012

@alen24 Presne to isté som mala stou tekvicou 🙂 Ale lečo bolo famózne večer tak som sa najedla a to som predtým lečo nemala rada 🙂

ivkake
8. júl 2012

Ahojte tak idem to skusiť aj ja az včera som sa dozvedela o Dukanke skoda že som sa o tom nedocitala skor ☹ mam 2 deti 4 rocne dievcatko a 6 mesacneho chlapceka a mam 84 kg a meriam 170 je to strasne pre mna lebo moj manzel sa dnes rano vazil a ma 68 kg o 16 kg som ťažšia 😢 ešte si musim objednať tie otruby a zacnem bude to tazke schudnut aspon na 70 ale musim uz sa na seba neviem ani pozerat v zrkadle tak dufam ze to zvladnem spolu s vami peknu nedelu prajem 🙂

alen24
8. júl 2012

@ivkake neboj pojde to ...kazda to mala tazke a slo to...otruby kupis aj v drogerii DM 😉 ,tak prijemne chudnutie 😉

ivkake
8. júl 2012

@alen24 no tak super zajtra idem na mliecko tak to mam uz zajtra doma 🙂 tak v utorok zacinam 🙂)) uz sa zacinam aj tesit

penelope111
8. júl 2012

Tak som si skúšala plavky s minulého roka. Tak na hrudníku sú mi tak o 25 cm väčšie 🙂 ale spodky sú mi stále dobré 🙂

zuzu188
8. júl 2012

dnes som trošku mimo DD...od rána som nebola doma a už som bola taká hladná,že som zjedla všetko,čo som videla..na zajtra rožmýšľam nad mliečnym dňom a v piatok alebo sobotu si dám asi biely deň,lebo cez víkend budem hrešiť,malý bude mať rôčik

ninimini
8. júl 2012

@ivkake ahoj vitaj

ninimini
8. júl 2012

@zuzu188 tak to aj ja 🙂) a to budeme obidve oslavovat 😀 😀

zuzu188
8. júl 2012

@ninimini musím so sebou niečo robiť,síce má prísť MS a neviem sa ovládať,ale musím,lebo zasa priberiem 😠...tvoj malý má kedy rôčik?...môj 12-teho 🙂

ninimini
8. júl 2012

@zuzu188 11 aleoslavu máme 14 to je v reštike a 15 ešte prídu ku nám tak víkend bude tvrdý 😕

ninimini
8. júl 2012

@erika115 tak to vobec neviem

vancouver
8. júl 2012

@alen24
Take boli vyborne,ze uz su fuc.Zjedla som ich za jedno poobedie.Odporucam ako pochutku pri DD.

cleo02
8. júl 2012

@nicky182 ahoj, no super ze uz si tu, aj ked ja som niekde out, uz skoro vobec nejdem podla pravidiel. Vahu si drzim tak, ze ked si dam niekedy viac sladkeho, tak potom par dni sekam dobrotu a navyse teraz v tom teple mi az tak nechuti jest. Neviem sa proste dostat naspat do toho takze tebe drzim palce aby si vydrzala 🙂

zuzu188
8. júl 2012

@ninimini jéé...o deň starší 🙂...my budeme oslavovať v nedeľu...urobíme si takú menšiu oslavu,grilovačka,možno guláš a samozre sladké

vancouver
8. júl 2012

@ivkake
Kedze mas len 6 mes.babatko,tak tie kilka by si mala do roka stratit.Ale ak kojis,mozno by si mala s DD pockat askusit to trosku inou cestou.A 84 kg pri 170 cm nie je take hrozne. Ja mam 84 pri 167 cm.Zacala som s 89.4.No ale medzitym bolo 2 mesacne dovolenkove prezieranie.Ale ak nekojis,tak do toho ! Drzim Ti prsty. 🙂 🙂

vancouver
8. júl 2012

@penelope111
Ja pridem k moru a obleciem plavky z minuleho roku a nie vrch,ale spodok mi plantal.Este stastie,ze som si kupila dalsie o cislo mensie tento rok.Nezufaj. 🙂

penelope111
8. júl 2012

Tak manžel mi dnes ukazoval kde sa čo meria takže pás mám 80 cm pneumatika 95 cm boky 99 cm a cez zadok 105 cm 🙂

ivkake
8. júl 2012

@ninimini dakujem 😉

ivkake
8. júl 2012

@vancouver Nekojim a ani som nekojila po prvom cisarskom reze som mala mlieka ako dojka a teraz absolutne nic par kvapiek a koniec

vancouver
8. júl 2012

@penelope111
Tak to si stihla.Super,gratulujem. 😵 😵

vancouver
8. júl 2012

@ivkake
Tak sa do toho daj a vytrvaj .Drzim prsty. 🙂 🙂

zuzu188
8. júl 2012

Zuzka sa rozhodla zaťať a do konca prázdnin chce na váhe vidieť aspoň 75 kg..bude to veľmi,veľmi ťažké...uvidím,dokedy mi to rozhodnutie vydrží

alen24
8. júl 2012

@zuzu188 no my sme mali oslavu...zozrala som kusok torty a je mi z nej 😝