Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Tak možno keď prestaneš kojiť sa zmenšia, či? No teda aspoň si myslím 🙂 To ja by som ich brala mne by ani nevadilo keby ma dopredu ťahali 😀 Lepšie ako tie moje lentilky 😀 Ešte dobre že sú push up podprdy 😀
@penelope111 asi nie...ja som zdedila cici po ženách z otcovej strany a tie tie mali všetky veľké cici...veď keď som mala 15 či 16 už som musela začať nosiť C-čkovú podprdu...teraz mám čosi medzi C a D...pošas tehu ma aj tá D-čkova tlačila a keď som začala kojiť,tak mi teta v obchode dala E-čkovu a tá bola akurát 😀...však ja budem vyzerať keď schudnem 😀...vzadu nič,len v predu čosi 😀...ja by som si s tebou vymenila 😀,len či by si chlap zvykol 😀
@zuzu188 Ja by som si s radosťou vymenila 🙂 A ja som ich zdedila po otcovi 😀 Aj ten je taký plochý 😀
@penelope111 😀 😀 😀
@zuzu188 čo budeš zajtra variť?
@penelope111 vôbec netuším...mám ešte od neska šalát,tak si asi iba stehná k nemu upečiem
@penelope111 caaav, ja som bola na nakupe ....dcerka nesla zaspat dneska, zaspala pred 10 minutami ...aky si mala den ? ja celkom fajn, v podstate bez prehresku, drzim a dako ..
@nicky182 Ja som bola tiež dnes na nákupoch 🙂 Aj otruby som dokúpila 🙂 A ja dnes samé prehrešky 🙂 Zajtra idem robiť brokolicovú polievku 🙂 Ty čo budeš variť?
@penelope111 a coz SAMO utocil ??? ja som mala dnesna obed brokolicovu, len taku lightovu bez smotany, hodila som do nej jedno vajce, a s dcerkou sme ju celu zjedli na obed ....zajtra idem robit bravcove kare, neviem este s cim, mam anglicku slaninu tak manzelovi to s tym dako zepeciem a sebe dam mozzarellu a paradajku asi ....zajtra si este upeciem chlebik fajny .....otruby aj ja budem potrebvat ....
@nicky182 Samo je hajzel 😀 Viem že si mala dnes brokolicu preto ju idem zajtra robiť lebo som dostala na ňu chuť ked si o nej písala 😀 Dám si do nej ešte na kocky kuracie prsíčka 😀 Ja som si kúpila 5 balíčkov otrúb nech mám do zásoby 😀
@penelope111 ejha, riadne zasoby 😀 boooze uz je tolko hodin, idem spat, zajtra sa tu vidiem Penelopka ...paa
@nicky182 Treba zásoby 😀 Dobrú 🙂
ahojte dievčence my sme boli včera tiež na oslave až na zakusky a zmrzlinu som sa držala 😅 nič mi nebralo ako zemiaky ryža a podobne a to som si už ked som išla tam ved daj si dnešok aj tak vymazavaš z dukandenička 😀 a korbačiky som tlačila od seba 😕 😅 baby mna tak nôžky bolia ja som tak vytanocavana 😅 .... tak si to davam tak že čo som si dopriala to som aj vytriasla ved som bola mokra ako myš po každom tanečnom kole 😀
@zuzu188 dakujem tvoj malý je tiež krásny a pekné foto máte 🙂))))a ako hovorí penelopka vyzeráš naozaj super🙂
@nicky182 no malý ten tie darčeky ešte najak nechce chvílku sa zahrá a koniec ale malá si to užíva poriadne🙂)
@vancouver dakujem
@nicky182 super zvýšila som hlas na svoju svokru tak prvý krát som sa do nej pustila tak to dopadlo super
ahojte dievcence ,my sme mali vcera trhy v meste a pekne som to pokaslala..strasnu chut som mala na sladke az som nakoniec vecer zozrala kokos.kmen 😖
vrrr...ja mám také nervy...cvičím,som už v polovici a zrazu sa celá rodina nahrnie do kuchyne (izbu máme oproti nej) a to počuť,jak keby mi sedeli za zadkom,úplne som znervóznela,už mi to nešlo tak dobre,tak som to vypla a hneď ako som to vypla odtiaľ všetci odišli...ma tu raz porazí 😠
@zuzu188 Preto to sme sa manželom odsťahovali do podnájmu 😀 Lebo kľučka na našej izbe sa len podávala s rúk do rúk a už som mala toho plné zuby 🙂 Nevedela som sa ani uvoľniť aby sme si s manželom užívali 😀
@penelope111 my chceme staviať dom a to bude možné až za mnimálne 2 roky..na byt nechceme ísť...už by som tak rada bývala vo vlastnom
@zuzu188 Ja by som chcela tiež dom 🙂 Ale kedže niesu prachy nebude dom 😠
ahojte baby, je táto diéta vhodná, aj keď ešte kojím môjho drobca? 😕
@penelope111 my ešte len "šetríme" + splácame pôžičku,čo sme si zobrali na svadbu...ešte ani pozemok nemáme 😒

@penelope111 asi ti pošlem kúsok 😀...😀 😀 😀...to si vystihla 😀...ma to bude za chvíľu dopredu ťahať 😀