Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
aj ja chcem schudnut.len nemam s kim.neprida sa niektora?
@00vladka00 ja by som sa pridala.
@penelope111
Este mala poznamka.Je to tak.Na cvicenie by si asi nemala dost energie.Nakolko je nizky prijem potravin/aj ked to znie cudne/,asi by si bola velmi unavena.Tak ja to skusim dnes s gulasom.Teda ten upraveny recept.Dakujem.Ale je mi nanic. 😢 ☹
@00vladka00
Ani mne sa to nepaci rajzovat po internete,aby som toto znova nasla. 😠 😠
@vancouver Guláš robím normálne ako normálny len dám trošku olivového oleja na cibulku namiesto normálne a dám tak za lyžicu. Veľa vecí robím skoro tak isto ako predtým len ten olej obmedzím alebo ked ide do niečoho cukor tak dám umelý. A zahusťujem jedlo minimum ani predtým som nezahusťovala a ak náhodou tak nedám múku ale kukuričný škrob. Ja som robila brušáky a v pohode akurát teraz ked sa zmenilo to počasie tak sa mi nechce 🙂
@penelope111 ...no, to hovoris ty. V istom zmysla chudatko si. Hadat sa nemienim, Mysli si svoje a ja si budem mysliet svoje.
@awalancha3 Ja si veru myslím svoje 😀 A v istom zmysle si aj ty chudatko.
@katy31 ...mudro robis, pockaj. Usteri si rozvrat vnutorneho prostredia. Diety su vzdy o tom istom, aj tak clovek nemoze dietu drzat donekonecna, takze skor ci neskor prestane a nasledky su priberanie etc. Ale je par diet, ktore su doslova zdraviu skodlive a tato je jednou z nich. 😉
@penelope111 ..v istom zmysle chudatko som, napriklad nemozem chodit na tury, cele leto travit pri mori nakolko mam male dieta. Som chudatko, lebo na materskej socialne zakrnievam. Ale nie som taka uboha, aby som si nevedela spocitat a logicky, skusenostne a intelektualne vyvodit nutricnu katastrofu determinovanu predmetnou dietou.
odporucam stravovanie 5x denne, mensie davky a z toho 85 % surova strava, mlete proso, pseno, ovos, spaldu, raz, jacmen, surove kozie mlieko, orechy, semena, zelenina a ovocie, sem tam do ovocneho kokteilu supnut surove vajce-od sliepky na dvore, sem tam varene kuraciem divinu ci rybu.........pridat panensky kukuricny olej, tekvicovy a sezamovy okrem klasickeho olivoveho a zazrak bude za 3 mesiace 😉
Zdravie bude prerazat zvnutra navonok, menej vrasok, ziarivejsie a pevnejsie vlasy, nechty, zlepsi sa zrak a napokon zena v 42 rokoch (moja malickost) moze vyzerat na 30 rokov (zase moja malickost) plus minus nejaka genetika........... 😉
@awalancha3 No vidíš tak potom na čo sa pcháš do tejto diskusie. Ja len toľko že ja sa radšej najem mäsa, zeleniny a mliečneho ako by som mala jesť semená a byť hladná. A vôbec mi nevadí že v 30 vyzerám na 30 ja sa za vek nehanbím 🙂
ach..zasa múdre reči..zbožňujem,keď si niekto poriadne neprečíta o tejto diéte a potom nás ide poučovať...
@zuzu188 A mne sú taký ľudia na smiech 😀 Musia sa niekde vyrozprávať 😀 Akurát to urážanie že sme chudáci si môžu odpustiť to si nedovolí povedať ani tá čo ma porodila 🙂
@penelope111 však nechápem,čo si nevytvoria vlastnú tému..a možno nám iba závidia 😀
@awalancha3 ahoj, a ty si tuto dietu vyskusala, ze to vies takto napisat ? kazda dieta je v istom zmysle "skodliva" ...a nadvaha a obezita nie su skodlive ? podla mna su ....hmm .....
@zuzu188 Však to 🙂 čo budeš zajtra variť?
@penelope111 Penelopka, dojedla si ten salat ? ???
@nicky182 Ale kdeže 🙂 Zjedla som asi trištvrte 😀 a už mi išiel aj ušami 😀
@penelope111 dala by som si ..no po dnesnom dni budem zajtra oit iba vodu asi ..katastrofa ...prsalo , tak som stale jedla, je mi strasne zle od zaludka ...fuuuj ...darmo obzerstvo je hriech !!!
@penelope111 a podľa toho čo píše problém s váhou nemá,tak asi do rozdelenia Chcem schudnúť iba zablúdila 😀...mala som v pláne špízy (iba mäso a cibuľa),ale zistila som,že nemáme špajle 😀..tak budú prsia s jogurtom 🙂
@nicky182 Juj mi hovor niečo 🙂 Na mňa začína útočiť PMS a to bolo dnes sladkého 😀 Jaj ešte dobre že zajtra BD lebo šalátu mám plné zuby 😀
@zuzu188 Na ten špíz sa chystám už dva mesiace ale aj zo zeleninu a nejako sa mi nechcelo 😀

@penelope111 musíme..trošku som sa spevnila,teraz niečo schudnem a potom sa zasa spevním 😀