Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 Práveže vôbec neviem. Keď si spomeniem na jedlo tak na nič nemám chuť keď si spomeniem na sladké zjedla by som všetko 😀 Asi si spravím tu moju čili kuraciu polievku a palacinky tie si tiež robím od minulého týždňa a ešte som si ich nespravila 🙂
@penelope111 ja som ho počas DD ešte asi ani nerobila 😀
@zuzu188 No však ani ja ja sa na to stále len chystám 😀
@zuzu188 😀 😀 😀
@penelope111 možno ich urobím budúci týždeň cez BZ deň....😀 😀
@zuzu188 A tento týždeň máš ako plán? Dať 3 BD? A potom? Štvrtok mlieko?
@penelope111 tak tak a potom poľa rozpisu,čo mám v kalendári 😀..hádam mi aj na piatok nevíde BD
@zuzu188 Ja mám plnú chladničku zeleniny 😒 Ja dám asi 2 BD potom 1 BZD potom mliečno vodový a potom BZD 🙂 No uvidím 😀
jezis baby, ja sa odhodlavam, ale ked ja mam take decko, ze mi nic nechce poriadne jest a vsetko za nou dojedam, tak drz potom dietu, ze ano? 😀 😀 uvidim, ci niekedy zacnem 😀 😀 a inak, tiez nechapem ludi, ktori sa tu vyjadruju negativne. ved je to tema pre tych, ktori CHCU a ak niekto nechce, nech nepinda, ci? 😅 😅
@mandragora22 To máš veru ťažké keď musíš dojedať 🙂 Ale celkovo tá diéta nieje až taká jednoduchá ako vyzerá 😀
@penelope111 no ved prave... ja sa preto do nej zatial nehrniem, lebo uz len tu pripravu jedal si pri mojej malej neviem predstavit, ked ona mi ani na hajzel nedovoli, co furt len pri mne a hrat sa chce so mnou 😔 😔 skusim zatial cez leto korcule, pripadne beh, nie je to so mnou az take hrozne, mam cca 71 kg, rada by som na 60kg, posuniem si skorsie vecere, trosku pobeham, uvidim, ci s niecim pohnem... zatial nejdem sachovat so stravou, nemam na to podmienky. jednak casove, jednak ako som pisala, dojedam, je mi luto vyhodit cely tanier polievky alebo druheho jedla, zial, u nas sa dojeda kazdy den a kazdy chod 😢 😢 😢 ☹ tak vam zatial drzim palce, nechavam si temu v oblubenych a ked sa na to odhodlam niekedy, pridem si pre rady! dobru noc! 😉
@mandragora22
Mala som kedysi spolupracovnicku,ktora bola dobre pri sebe.Vzdy dojedala po detoch,az jedneho dna im povedala" deticky ja nie som odpadovy kos " .No a dodnes je Betka stihla a uz je starou mamou.Tak to mozno za pokus stoji.A naozaj nie je toto jednoducha dieta. 🙂
@mandragora22 Ďakujem 🙂 Keď sa odhodláš nájdeš nás tu teda aspoň mňa ja tu budem večne 😀
Dukanova dieta tak tu poznám mala som ju tak 4mes naspeť.Schudla som 6,5kg 😵 ale už ju nedodržujem 2 mesiace.PREČO? Už ma unavovalo sa stále pozerať čo mám jesť a kolko.Bielko či nebielko..sebe iné a rodine iné.A dačo čo je vreceptoch sa nedá ani zjesť ani pes to nejedol a mačka k tomu ani nepáchla 😝 Síce som hneď nabrala 1,5kg.Niečo som si znej zobrala Papáme doma zdravšie viac zeleninky ovocia jogurty šumku len kuraciu a morčaciu žiadne udené.Biele pečivo nekupujem a cestoviny papáme len z tvrdej pšenice.Tunák u nás zabodoval ten máme stále.Hlavne spolu ranajkujeme ak sa to dá papáme 5krát dene ....ale zdravo.To neznamená že sem tam si nedáme aj to na čo máme chuť sladkosť rezeň.....zmrzlinka...Vonku sme stále najme Ja a Teo.A záver po dvoch mesiacoch som dala dole to 1,5 a pojde to dole len pomalšie.Chce to len úsmev a zmenu samej v sebe 🙂 .Preto vám držkám palce 😉
@awalancha3
Stale akosi nemozem pochopit,preco si sa do Penelope tak pustila.Ved ked schudne na vahu,ktoru si praje mat,tak bude musiet byt velmi disciplinovana,aby nenastal jojo efekt.Ja osobne som rada,ze som scudla tych 5,7 kg na zaciatok.Ak by som uz aj neschudla nic,mam na com stavat drzat si vahu mensimi porciami jedla a zdravsim stravovanim. Mozno sa mi este podari schudnut viac.A ako pise,ze si upravuje stravu z normalnej diety na DD,tak to vyzera dobre.Cize sa nedrzi DD fanaticky.Prepac,ale musela som sa ozvat,hoci ma je nic do toho.Lebo tlsty clovek ma aj rozne ine problemy,psychicke a zdravotne.Neber to osobne. 😉
@advanc Ďakujeme pekne 🙂
@penelope111 myslis ze ta zenska vyzera na 30 😀 ?vobec normalna 40 tnicka na tych fotkach...a ani na tu zdravu stravu nevyzera 🙂 ....asi sa nemala s vykecat tak sa zapojila do dukanky 😀 😀
@awalancha3 aj dietatom sa dá trávit dovolenka pri mori dá sa to zvládnut 🙂 ak sa človeku podarí šetri a je pravda že každý má svoj názor no pokial sme spokojné že to ide a pri ostatných diétach nám to nešlo netreba nás odsudzovat ale popriat vela štastia,aj ja tebe želám vela štastia v tojom životnom štýle ja osobne by som si pripadala ako hydina keby som toto jedla neviem ako dlho by som vydržala som krvná skupina 0 a masko je u mna velmi doležité takže toto by som dlho nevydržala
@penelope111 mňa bude neska mama pokúšať s cuketou 😀
@alen24 Presne to si myslím čo si napísala 🙂 To si netreba všímať už sa vyrozprávala a už je jej dobre 🙂 Akurát tie urážky si mohla odpustiť 🙂
@penelope111 presne mohla si odpustit...asi mala zly den a potrebovala si zdvihnut sebavedomie 😀
Jaj baby ja som vstávala asi pred pol hodinou 🙂 Som zas išla spať o pol druhej. A čo budem papať stále neviem 😀
@awalancha3 Mila pani. Zo zvedavosti som si pozrela Vase albumy a uprimne Vam musim napisat, ze mate o sebe velmi vysoke zmyslanie. Podla fotiek vyzerate na 40+ od 30- nicky mate daleko. Bohuzial, niekto Vas asi pekne oklamal, alebo Vam chce polichotit. A takisto mate na sebe niekolko % tuku, ktore by mohli ist dole. Je zazrak, ze pri Vasom stravovani, este stale nesli.
Chcela som niečo napísať a zabudla som čo 😀 Písala som niekde inde a zabudla som čo som chcela tu 😀 A to som si myslela že vyzerám na 15 rokov ale mozog bude asi na 100 😀

@penelope111 uhm, poznam to 😀 hrozneeee ....co si zajtra uvaris ??? uz neviem co by som jedla ----