icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
16. júl 2012

Aha už som si spomenula 😀 Dnes ráno váha 74 kg a to minulý týždeň bola asi dva dni okolo 73,5 kg to znamená že už dva týždne mám okolo 74 kg a nie a nie dole. Dúfam, že sa nebudem musieť zmieriť s túto váhou 😠

cleo02
16. júl 2012

Ahojte dievcata, takze dnes zacina moj prisnejsi tyzden, aspon trosku, lebo mi vaha sla o kilo hore, pomaly uz chcem zacat aj cvicit. Na margo tych "osocovani" by som chcela povedat len tolko - mne tato dieta pomohla nastartovat sa a upravit aj jedalnicek. Aj ked teraz som trosku bola ako z divych vajec, musim povedat ze to ze sa mi podarilo schudnut tych 5-6 kil ma velmi povzbudilo a dvihlo sebavedomie aj ked to nie je ziadne prevratne cislo, ale potrebovala som to. Prestala som jest tolko priloh, aj peciva, lebo si stale peciem dukanov chlebil, zacala som jest viac ryb a mliecnych vyrobkov. Nepovazujem tuto dietu za spasu, alebo nieco zdrave samozrejme, ale myslim ze pomocou nej sa clovek vie trosku usmernit a ist lepsou cestou v stravovani, aj ked vieme vsetky dobre, ze ked na nas pride zravka treba si dopriat. 🙂

zuzu188
16. júl 2012

@alen24 fúú...tak to môžem byť rada,že mám takú vymoženosť

zuzu188
16. júl 2012

po víkende +1 kg...asi sa zo 7 na začiatku do 23-tieho môžem rozlúčiť 😖

penelope111
16. júl 2012

@zuzu188 No moja to sú tie oslavy 😀

zuzu188
16. júl 2012

@penelope111 čo narobím..ale tá 7 na začiatku by potešila 🙂

penelope111
16. júl 2012

@zuzu188 Neboj nič to ešte dovtedy dáš 🙂

zuzu188
16. júl 2012

@penelope111 mohol by ten mliečny deň pomôcť 😀

penelope111
16. júl 2012

@zuzu188 Neboj nič za tento týždeň dáš toľko dole, že v sobotu už budeš písať že je tam 7 🙂

zuzu188
16. júl 2012

@penelope111 bodaj by si mala pravdu 🙂...inak pozerala som sa do kalendára a aj na piatok mi vychádza BD 😀...tak budem mať dokopy 5 B dní

penelope111
16. júl 2012

@zuzu188 Tak to ti dobre vyšlo 😀

jenn
16. júl 2012

tak dievčence tiež sme boli v sobotu ved na oslave a poslušna som nebola ani včera moje papanie pozostavalo zo zakuskov čo sme dostali a kuriatko to som bola poslušna zo zeleninkou 😀 a nanukova torta a melon 😅 uplne ukažkove reku neriešim vikend a od pondelka idem na to a dnes sa postavim na vahu a 0,9kg od včera dolu ...baby tak čo z toho vyplyva??? nanukovu tortu a melon treba jest 😀 a to som myslela že si dam dnes mliekovy den ale nedam a ešte som zabudla na broskyne mnaaam ešte aj z tych mam a ake su dobre ... žiadne mlieko nebude 😅

alen24
16. júl 2012

tak a na obedik som si spravila kur.pria v jogutre ochutenom/ dzaziky/ a chlapci mali obalene v tuc keksoch...mnam 🙂 🙂

zuzu188
16. júl 2012

@penelope111 modlím sa,aby som to prežila 😀

zuzu188
16. júl 2012

@alen24 ja som robila kuracie prsia s jogurtovým dressingom 🙂

zuzu188
16. júl 2012

na dukanovskej stránke je pridaná do tolerovaných potravín 70% čokoláda 2-3 kocky denne od 2 fázy 😀

awalancha3
16. júl 2012

@penelope111 ...chapavo som sa pousmiala nad tvojim slovnikom s tym, ze ano, v poriadku, vsetko to sedi. A moje dobre umysly tu aj koncia a teda neostava mi nic ine len ti zmienenu dietu dopriat plnym priehrstim....som teraz trochu zlomyselna, ale to bolo az v druhom rade. Tak si teda nadopuj vnutornosti sirovodikom, mas moje pozehnanie.

awalancha3
16. júl 2012

@vancouver ....ja som sa pustila do penelope, hm, tak to bude asi nejaky omyl, vsak.... ja som ju oslovila, ju konkretne? ja som napisala svoj, a spravny nazor na tu dietu, za tym si stojim, a ona ako spravna "trafena hus" zagagala... ak sa uz chytila a mala potrebu mi odpovedat na neadresny prispevok, tak jej bolo odpovedane. To je vsetko. Viac k tomu asi nemam co povedat, lebo kto chce, a nie je hlupy tak si najde aj ine clanky a ine recenzie na tu dietu, porozmysla, pozistuje a pochopi o com to je a o com to nie je.
Ja som dala vystrahu. Maj sa primerane.

awalancha3
16. júl 2012

@nice202 ......ides za hranicu toho co povazujem za meritorne odpovedihodne, maj sa primerane svojim schopnostiam.

penelope111
16. júl 2012

@awalancha3 Nechcela som urážať ale ta hus si ty a nie ja 🙂 Ja nežeriem vtáčí zob ako sliepka a ešte sa k tomu nerobím dôležitá ako prd v gacoch. A reagovala som na to že žiadna chudera nás tu nebude urážať že sme chudáci. Prosím ťa rieš si svoje komplexy inde a daj nám pokoj. Ďakujem.

barcelona94901
16. júl 2012

kočky nehádajte sa ,dukanky,nedukanky ,potrebujem poradiť,aj cvičíte niektorá brucho?
mám obavy aby mi neostala "ovisnutá koža" viete čo myslím,
cvičím na brucho iba brušáky na stroji a rada by som si zostavila pár cvikov,nejaku zostavu,aby som predišla tej koži ,lebo z toho mám strach,dakujem kočky vopred za radu

penelope111
16. júl 2012

@barcelona94901 Ja som cvičila brušáky, ale som to nechala tak 🙂 Odporúčané je cvičiť až od 3 fázy aby si nenabrala svalovú hmotu, ale aby si najprv schudla a potom to spevňovala 🙂 Ale dúfam, že ti ešte niektorá poradí 🙂

barcelona94901
16. júl 2012

jéj díky Penelope ,pretože všade su články ako kto schudol,aku diétu kto držal ,rozné super premeny ,ale ako dosiahnuť aby moja koža držala cely čas so mnou 😀 som nenašla,je to moj strašiak,možno pre niekoho otázka od veci,ale tak dufala som,že mi tu niektorá poradíte ,dakujem 😵 😵

zuzu188
16. júl 2012

@barcelona94901 ja som cvičila,ale váha mi nešla skoro vôbec dole,tak som sa rozhodla prestať a znovu začnem až v 3. fáze,keď schudnem na vysnívanú váhu 🙂

mischel66
16. júl 2012

@penelope111 a keď si nahodíš na 2 - 3 dni BD ? nepomôže to prelomiť tú stagnáciu ? aspoň to radí dr. v knihe 😨

penelope111
16. júl 2012

@mischel66 To aj idem urobiť 🙂 Ale už minulý týždeň som sa dostala pod 74 kg a zas sa mi to vrátilo 🙂 Idem si dať 2BD potom 1 BZD a potom vodovo mliečny a potom už normálne tak dúfam, že to pomôže 🙂 Len najhoršie že v sobotu ms a už od víkendu na mňa útočí pms 😀

barcelona94901
16. júl 2012

pms je moj ničiteľ ☹ to som ako kobylka,piaté cez deviaté ,sladké,slané,kyslé 😠

penelope111
16. júl 2012

@barcelona94901 Ja som taká istá 😀 A hlavne sladké 😀

jenn
16. júl 2012

dievčence ani mi nevravte o chutkach pred menzesom ...ja mam dostat o par dni a tiež neviem čo by som už jedla neviem sama načo mam chut :/ ako pišete slane sladke proste jedno cez druhe 😖

ninimini
16. júl 2012

tak ja od zajtra dnes som ešte mimo 🙂) boli sme u doktorky tak má 8445g a 80cm nemáme vela kg ale malý začal chodil ked mal 9,5mesiaca takže to vybehá všetko