icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
16. júl 2012

@penelope111 no vidíš 🙂...ja si ju ani nekúpim,lebo horkú čokoládu nemusím...už len ten názov je blee 😀

penelope111
16. júl 2012

@zuzu188 Asi ju budem musieť použiť na nejaký koláč alebo neviem na čo 🙂 Ale ináč má tuším viac KJ ako mliečna čokoláda 😀

zuzu188
16. júl 2012

@penelope111 urob si muffiny alebo si ju roztop na palacinky 🙂

patrulinka
16. júl 2012

@penelope111 .
na chate bolo veeelmi precovne-mali sme tam robotníkov- takže som varila a starala sa o deti a neustále upratovala....malovala...nebyt pripravená-nakúpenú stravu, určite by som pribrala.ale takto som sa udržala.2x som bola na borievkách 🙂 urobila som ich až doma- tam sme stále makali- lebo- roky tam chodíme len na robotu a už nás to nebaví- takto sme potiahli aj za 5 rokov...nuž- máme tam íst ešte na prelome mesiaca- na vodu a to sa teším.dúfam bude dobre.to sme si slubily, že budeme trochu odpočívať.Vieš čo, než sme došli, som si upratala,a že- dojdem domov, kávička film nohy hore....určite- zapli sme vypnutú vodu, nezoplo čosi na čerpadle a praskla trubka,vytopilo sklep aj šatnu- tak 5 cm vody- až DNES/od stredy/ som upratala.tak ma to už nebaví....tak teraz lenoším.
DD držím od 6.6.-mala som dokonca 79,8, dnes-73,4kg....

patrulinka
16. júl 2012

@penelope111
ach, takú já lúúúbim ☹

patrulinka
16. júl 2012

@zuzu188
pozrela som všetky foto, a pod 40 nejdem.Nechcú takýto ludia, aby sme len prezreli ich foto?hm?ja tomu nejaksi nerozumiem....

penelope111
16. júl 2012

@patrulinka Juj tak ste mali veselo. Si nemala ani čas sa nudiť 🙂 Váha ti pekne ide dole gratulujem 🙂 Trochu ovocia nám neuškodí 🙂 Ja si tiež dávam ovocie ked mám BZD 😀

penelope111
16. júl 2012

@patrulinka čo ľúbiš? tú čokoládu? 🙂

patrulinka
16. júl 2012

@patrulinka
a mliečnu- tú u nás nikto nemusí.Inak- Kinder mliečny rez jedol i manžel i kamarátka, aže výborný.Takže....

patrulinka
16. júl 2012

@penelope111 júj, jasně že tú čokoládu!!!! 😀

zuzu188
16. júl 2012

@patrulienka najlepšie je na tom sa len zasmiať

penelope111
16. júl 2012

@patrulinka Ja mám rada horkú čokoládu ale táto mi vôbec nechutí 😀 Chutí mi ako horká umelá hmota 😀

patrulinka
16. júl 2012

a ani nechcem rýchlejšie- lebo tiež nechcem ovisnuté brucho!!! ☹
tá chata, nuž to je u nás tak....keď to je dost daleko, je to manž. rodičov, ale oni by to nezvládali robiť, tak pomáhame....jak len možeme...

patrulinka
16. júl 2012

@zuzu188
asi áno....čo už....

patrulinka
16. júl 2012

ozaj, my sme boli min. rok v Turecku, malý mal 1 a pol ročka, ale babinky, to bola dovča- vydržala by som aj mesiac, aj celé prázdniny.Však jemu sa tak páčilo, bol taký dobrulinký.Plienky sme ušetrily...som sa bála, ale teraz by som išla okamžitě!!!!a aj lietadlom supeeeer.Malý sa len troška bál na začiatku a potom robil Letušku- so mnou 😀 😀 😀

patrulinka
16. júl 2012

ja vlastně ani nechápem, prečo ten Dukan nepovolil ovocie- veď melooon- samá voda...trošičku cukru...to nič...a hlavne- JAK SA PREJEDÁME, žalúdok sa roztiahne a je to, potom možeme dietovať do ALELUJA.... 😀

patrulinka
16. júl 2012

kde ste? hádam už ste pospali- tak je dobre, idem aj ja, zajtra ráno ma čaká zubár- Brrr.2x to nemusím....ale kto z nás, že?babenky, tak sa majte, neprejedajme 😀 a dobrú nocku!!!! ahooooj.

patrulinka
16. júl 2012

@penelope111
ešte- nenudím- najsterší mi prišiel z vodáckeho tábora s horúčkami- a všetci nejak kýchajú....čo to- počasie???dúfam bude dobre, tak ozaj dobrú- zajtra snáď odpíšem 😎 -keď ma zubár neumlčí- hahahaha.....

zuzu188
16. júl 2012

@patrulinka no asi ju doma nikto nepočúva,tak rýpla do nás 😀...ale prišlo mi to dosť smiešne,že aká "odborníčka"...veď aj keď píšu články proti DD,tak veľa vecí vynechajú,aby to vyzeralo čo najhrozivejšie

penelope111
16. júl 2012

@patrulinka Ja som tu stále 😀 Ale zasekáva sa mi net 😠 Ja som ešte lietadlom neišla 🙂 Už minulý rok sme mali ísť lietadlom na dovolenku, ale som si to rozmyslela lebo som mala sny ako padá lietadlo a tak a teraz asi dva týždne do zadu sme zase spomenuli že by sme niekam išli lietadlom a zas tri dni zlé sny o lietadle 🙂 Takže zlaté Chorvatsko 😀

patrulinka
16. júl 2012

@zuzu188
vieš,mne stačilo vidiet kamošku, a dalšiu- niktorá z nás to nepreháňa.... a verím, že takto to bude fajn.
Už som diety držala rozne/vždy po detoch/ a je pravda, že touto to ide nejrýchl. dole- anie je naveky....dodať sebevedomie, ubrať porcie, začať viac športovať....nezabudnúť piť- úspech sa musí dostaviť, no nie?

patrulinka
16. júl 2012

jéjda, už aj počítač spí, jaký je pomalý-tak tedy zajtra.....vyspinkajte sa dorůžova....a prepáčte preklepy....

patrulinka
16. júl 2012

@penelope111
no, ja snáď ešte nejdem spať.Obavy má každý- keď má spadnúť- spadně.Kludne aj na teba(aj keby sibola v myšej dierke)- hahahaha- dúfam sa neurazíš- myslím to dobre!keď máme život. dni spočítané, je jedno, kde zrovna budeme.Hlavne, nech sme v tú
hodinu pripravené....zmierené....a až poletíš, tak si to uži!!!!JE KRÁSA VŠETKO VIDIEŤ Z VÝŠKY.To je proste zááááážitoooook. NARAZ AJ problémy blednú....vieš ako to myslím-keď aj dole prší, nad mrakmi to je iné- ale to viem z počutia, lebo nám nádherne vždy vyšlo počasie,Vieš čo, leťte niekam- Tunis, Turecko... a ták- nech to neni nepoprvé moc ďaleko...Prajem prekonanie samej seba!!! 🙂

penelope111
16. júl 2012

@patrulinka Práveže ja som toho istého názoru ako ty, že keď ma človek umrieť tak môže naňho lietadlo aj doma padnúť 🙂 Ja by som chcela ísť lietadlom ale to nejako moja hlavička nechce pochopiť keď spím 😀 Tomu netu dnes totálne prepína 🙂

zuzu188
16. júl 2012

@patrulinka dokým som narazila na DD,tak som 3-mi diétami schudla "až" 4 kg..toto je jediná diéta ktorá na mňa poriadne účinkuje...

vancouver
17. júl 2012

@patrulinka
Aj ja si to myslim.Lahsie by sa to vydrzalo,keby som si medzi jedlom mohla vziat co len kusok ovocia.Sice nie som hladna,ale stale ma nieco nutka.Pre mna su lakadlo ceresnicky a cucoriedky.Tomu,dieta nedieta neodolam.Preto mi to asi ide pomalsie. 😝 😝 😝

vancouver
17. júl 2012

@penelope111
Ja nenavidim lietanie /nebojim sa/.Ked musim sediet v lietadle dlhsiu dobu,tak pozeram film,alebo si dam tabletku a spim.No a mezitym Ti prinesu jest,alebo pit,alebo oboje a cas leti.Len to sedenie je unavujuce a nedostatok priestoru na nohy/ pokial neletis 1 triedou/.Takze sa neboj,nic sa Ti nestane a zazijes nieco ine. 🙂 🙂 🙂

zuzu188
17. júl 2012

po včerajšku -0,9 kg 🙂..ešte 0,1 kg dole a som na váhe ako som mala v sobotu 🙂..teším 🙂

ninimini
17. júl 2012

@patrulinka kráásne ti to ide 😀
@zuzu188 velé blahoželám

penelope111
17. júl 2012

Dobré ránko 🙂 Tak práve som zistila, že moja váha sa zbláznila 😀 Odvážila som sa viac krát po sebe lebo mi to nedalo a takto ukazovala váha 🙂 Hodnoty idú po sebe ako som sa vážila: 73,6 kg 74,2 kg 75,2 kg 72,7 kg 75 kg a 74 kg Tak baby ktorú si mám vybrať? 😀