Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 a nemáš v nej slabú batérku,mne vtedy blbne...určite to bola len voda z MS,lebo len včera som prestala špiniť a v noci som chodila každú chvíľu čúrať
@zuzu188 Baterku som menila minulý týždeň 🙂 Som sa zas odvážila a už mi ukázala dvakrát rovnako 73,8 kg tak sa budem podľa toho riadiť, ale tých 72 by sa mi viac páčilo 😀
@penelope111 to by sa aj mne páčilo 😀
Baby čo dnes varíte?
ahojte konečne sa aj mne pohla váha smerom dole 🙂
ale dnes som zhrešila -jedla som dva rožky s domácim maslom-baby ja som si ich tak strašne vychutnala,že pri každom súste som bola v nebi 🙂
Dnes si robím kuracie prsia s hubami,no len dúfam,že sa smú jesť 😉
váha dole 4kg a zajtra sa idem merať 🙂 ,ale cítim sa super 😀 aj keď nie som ešte modelka 🙂 🙂
"som v diete 20 dní",dúfam,že je to dobre 🙂))))
@erika115 Jaj na tie rožky mám chuť už dávno a k tomu kakao 🙂 Za 20 dní 4 kg je super 🙂 Huby sa môžu v BZD 🙂 Sú brané ako zelenina 🙂
@penelope111 super,tak môžem 🙂
ja som dnes jednoducho neodolala,malá pri mne papala a tak voňalo to maslo,že .... mňam...
4 kg dole a v stehnách a zadku som dala po 11 dňoch po 3cm,zajtra sa idem merať po 22dňoch,tak som zvedavá 😉
objednala som si tabletky na prečistenie organizmu a hlavne čriev,už to skúšali a vraj je to ako balzam 😉
@penelope111 tu najnižšiu🙂)
@penelope111 ja som robila tie špagety..je to super 🙂
@ninimini Však to by bolo najlepšie. Nejako ma rozbolelo brucho tak neviem či nepríde ms aj keď som čakala až v sobotu keďže sa mi minulý mesiac posunula 😠
@zuzu188 Tak to je dobré ja si ich spravím asi cez víkend ale aj s kečupom 🙂
@zuzu188 to som sa ta chcela spýtat či je to dobré 🙂)
@penelope111 ja som si dnes urobila pribináčika a je super
@penelope111 tiež som tam dala kečup a aj čili omáčku..bez toho kečupu to nebolo moc dobré
@penelope111 nepríde MS?...kečup je kečup 😀 😀
@zuzu188 Však to si myslím aj ja že asi príde ms 😒
@penelope111 aspoň ťa už nebude toľko sladké lákať 🙂...a budeš mať zasa na mesiac pokoj 😀
@zuzu188 Ale tento mesiac nebol až taký strašný čo sa týka sladkého minulý mesiac to bolo omnoho horšie 😀
@penelope111 ešte že tak 😀...ja idem skúsiť vydržať bez prehreškov čo najdlhšie...hádam to bude dlhšie ako týždeň 😀
@zuzu188 Budem ti držať palce 🙂 To by sa aj mne zišlo 🙂
@penelope111 tak poď aj ty do toho 🙂
@zuzu188 Však aj sa snažím 🙂 Včera som to zvládla. Dnes do mňa nič nejde 🙂 Ináč bola u mňa sestra obliekla som si tepláky lebo mi bola zima a jej reakcia na mňa, že fúúj ako tie tepláky na tebe visia 😀 A to pred troma mesiacmi som ich mala totálne obtiahnuté 😀
@penelope111 s teplákmi sme na tom rovnako,ale ešte neplánujem kupovať nové...už som aj kopu veľkých vecí vyhodila
@zuzu188 Ja tiež nebudem ešte kupovať nové akurát tričká by sa mi nejaké zišli lebo teraz mám všetky ako minišaty 😀 Ja nevyhadzujem veci čo ak náhodou zas priberiem 😀
@penelope111 ahoj Penelopka, ako ??? vcera som s dcerkou zaspala ....tak som sem ani nestihla nakukniut ..

@zuzu188 Vidíš ja som ti to hovorila že to dáš za chvíľu dole 🙂 Gratulujem 🙂