icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
1. apr 2012

@lejja ja som na tom podobne...v piatok som jedla iba 3x,včera tiež a dnes som mala na raňajky trochu syra,šunky a pohár acidka a ani ten pohár som dopiť nemohla a na obed kuracie stehno a už som najedená ale vodu do seba tlačím stále

penelope111
1. apr 2012

@lejja Ja som hladná stále 🙂

viera22
1. apr 2012

@zuzu188 oj nie nejak som sa k tomu nedotrepala ale večer si nájdem čas teraz zháňam na fb hlasi pre manželovu fot čo ma vsúťaži no čo nespravíme pre mužíčkov

zuzu188
1. apr 2012

@viera22 😀 jááj 😀

zuzu188
1. apr 2012

pečiem si otrubovo-kakaové keksíky,tak hádam sa podaria 🙂

miskadusko
1. apr 2012

DD držím od 13.2 a mám dole presna 10 Kg. 😵 . tak som si dnes dala "že normálny obed " a bolo to docela dobrééé. radšej nebudem písať čo aby som neprovokovala. baby držte sa.... 😉

penelope111
1. apr 2012

@miskadusko To si krásne schudla. Gratulujem.

mandylion
1. apr 2012

Ahojte 🙂 ja drzim od utorku, schudla som ledva 2 kg🙂, dnes som pridala zeleninu, moj priatel schudol 5kg, ale mal o nieco viac kilov navyse ako ja 🙂 dufam ze to pojde dole, graaaatulujem babam, co sa podarilo tak krasne schudnut 🙂

zuzu188
1. apr 2012

@mandylion za tých pár dní je to celkom dosť 🙂..ja som za 8 dní schudla 2,8kg..v 2 fáze to už pôjde pomalšie a hlavné je nevážiť sa každý deň,lebo môžeš byť sklamaná,že moc nechudneš

lejja
1. apr 2012

@mandylion aj ja si myslim,ze je to dost od utorka 🙂 ono to pojde,len musis trosku vydrzat 🙂

viera22
1. apr 2012

@mandylion ahoj aj ja chudnem od utorka mám tiežb dole presne 2 kg .... ako sa podarilo tvojmu mužíčkovi dať 5 kg dolu aj ja by som brala pánečku a to aj popri tom každý deň cvičím ..... asi niečo zle robím :( .... no uvidíme čo bude ďalej

ninimini
1. apr 2012

@viera22 to bude to cvičenie ale aj ja cvičím tak sa to zastavilo no vraj sa to určite pohne tak čakám🙂)

zuzu188
1. apr 2012

@viera22 keď cvičíš naberáš svalovú hmotu...ja plánujem začať cvičiť až po skončení 2 fázy

viera22
1. apr 2012

@zuzu188 hm na tom niečo je ...... vidíš to ešte že vás tu mám že mi má kto poradiť...🙂........a inak som sa ešte ani k tej anglickej stránke nedopracovala neviem ju tu ešte nájsť prešla som zopar strán dozadua nič musímešte raz teraz skúsiť

viera22
1. apr 2012

@ninimini juj s tým cvičením človek myslí že bude lepšie ale ono nie ...... ale nemerala som sa môže mi to cvičenie aspoň formovať tu postavu?

daniela85
1. apr 2012

Ahojte som tu dlhooo nebola,robota,domácnosť,do toho krpec zápal stredného uška z oboch strán :( ale o inom..ja mám výsledky za necelé dva mesiace takéto : z konfekčnej veľkosti 46 na 38 🙂) muž mi uz zakazuje chudnúť 🙂))) vraj sa mu uz nepáčim 🙂 ale hlavne ze mne je konečne dobre 🙂) v robote sa na to dal každý,najprv neverili ze.to funguje ale ked ma potom videli v nových veciach ako sa nesiem 🙂)) tak uverili 🙂 musím priznať ze sem tam zhresim robím v kuchyni ale aj tak som dosiahla co som chcela a ešte viac,pôvodne som chcela ist na veľkosť 40 a teraz by som rada veľkosť 36,uvidím ci to pojde,ak nie som šťastná aj za 38 🙂) ako malé decko,ešte by to chcelo dať brucho preč,ale to uz je skôr o cvičení 🙂 nooooo len keby sa chcelo...inac rozmýšľam kavitaciu na to popôrodné brucho ovysnute,lebo to nedám asi dole tak ľahko.postava je pekne vyformovana aj zo zumby ale to brucho ma škrie.máte niekto skúsenosti s tou kavitaciou alebo niečim podobným??

zuzu188
1. apr 2012

@viera22 len keby sa tu chcelo babám viac prispievať :-/..občas mám pocit,že tu už nikto nechodí..pri cvičení ti pôjdu rýchlejšie cm dole ako kg

zuzu188
1. apr 2012

@daniela85 vááu..aj ja chcem..koľko kg si schudla?

viera22
1. apr 2012

@daniela85 pánečku tak dva mesiace a z 46 na 38 paráda aj ja chcem ...bože ako závidím hm musím vidržať aj u mňa možno bude heh

viera22
1. apr 2012

@zuzu188 no to máš pravdu nechodím tu dlho ale zas napíšem každý deň skoro ..... hmm ale to je tiež fajn nie ja som si povedal že budem chudnúť kým nevojdem do jedných nohavíc čo som si kupila pred svadbou a to znamená že pred tehotenstvom a potom budem rada šťastná až tak nie ale aj radosť je fajn heh

daniela85
1. apr 2012

@zuzu188 no ja neviem...každá váha mi ukazuje inak...ale čo som postrehla tak cca 9 kg,čo neni vôbec veľa,ale tak ja aj keby som vazila 100 kg,je mi to fuk,hlavne ze cm idú dole,nie ? 🙂 a dajte babule nejaký tip na raňajky...len jogurty ee,te mi nejdú doteraz dole krkom...dakujem...ja väčšinou neranajkujem bo nemam hlad a nechce sa mi vymýšľať... A vy máte aky cieľ? Ja.som si dala do leta nech som sik mamina 🙂

zuzu188
1. apr 2012

@viera22 asi si aj ja budem musieť nejakú vec kúpiť,aby som mala ešte väčšiu motiváciu 😀

viera22
1. apr 2012

@zuzu188 heh asi to bude dobrý nápad mne to zatiaľ pomáha tak uvidím do kedy heh lebo ja som strááááááááááááááášne na sladké o mala a mám problém odolávať ...nemám pevnú vôľu a to sú dva veeeľke problémy pri diéte ..... juj chcem vizerať dobre a musím to vidržať aj keby neviem čo heh a dúfam že do leta to zmáknem a tam je ďalšia motivácia idme v júly na svadbu a budú tam určitý ľudia pred ktorými by som chcela vyzerať dobre nech vidia že som schudla heh

zuzu188
1. apr 2012

@daniela85 ešte dobre,že máme doma len jednu 😀..ja raňajkujem väčšinou šunku (buď so zeleninou alebo iba so syrom)..môj cieľ je schudnúť 22kg,tak hádam sa podarí 🙂

zuzu188
1. apr 2012

@viera22 ja namiesto sladkého pijem colu light a dnes som si aj otrubové koláčiky upiekla,dala som dvojitú dávku,tak mám riadnu zásobu v mrazáku 😀

viera22
1. apr 2012

@daniela85 tak to máš pravdu hlavná vec sú asi tie cm lebo vojdeš do čoho chceš heh......no ja mám v pláne schudnúť tiež okolo tých 20 kg uvidíme čo to bude ......a ver že by si 100 kg nechcela ja ich mám a je to hrôza

viera22
1. apr 2012

niečo som čítala ale davala si tam kakao to sa môže?

penelope111
1. apr 2012

@daniela85 Tak to je super ako si schudla. Tíško závidím 🙂

zuzu188
1. apr 2012

@viera22 jasné,že môže 🙂...len som nevedela odhadnúť koľko sladidla dať,tak ich mám menej sladké...bracho aj mama mi ich vyžierali,tak im asi chutili 😀

zuzu188
1. apr 2012

Otrubovo-kakaové sušienky

20 lyžíc otrúb (môžeme kombinovať ovsené so pšeničnými)
6 lyžíc bieleho jogurtu
2 vajcia
4-5 lyžíc kakaa
2 lyžičky kypriaceho prášku
8-10 lyžíc sladidla (4-5 tekutého)
4 lyžice kukuričného škrobu (1 zlatý klas)
1 lyžička arómy

Všetko spolu vymiešame a pečieme na 170° .