Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 som rada že idú lebo ja by som najradšej keby šli rýchlejšie ale to zas tiež nie je dobré len sa neviem dočkať pocitu že sa viem lepšie hýbať a proste ten super pocit lachkosti.....začala som brať to chudnutie asi moc vážne ale musím lebo sa poznám že by som s tým rýchlo skončila a nedotiahlo to nikde v ničom a nijakej diete som nikdy dlho nevydržala vždy som si našla dôvod prestať ...teraz som si povedal že ho nenájdem tak uvidíme no.....ja zeleninu moc nemusím ale už sa teším že ju budem môcť papať konečne niečo iné
na moja svadba som našla recept na žemličky...dnes som ich piekla,sú super 🙂
12 lyžíc otrúb (môžete kombinovať ovsné so pšeničnými)
2 vajcia
1/2 balenia tvarohu
1 lyžička prášku do pečiva
trochu soli
rasca
rozpučené 2 strúčiky cesnaku
veľká cibuľa pokrájaná na malé kocky
všetko spolu vymiešate,vyformujete žemličky,vyšlo mi z toho 6 žemličiek (1 na 1 deň) a pečiete 30 min. na 200° 🙂
musim skusit,vcera som si prvy krat uvarila ovsenu kasu,dnes nemam nejaku chut nanic,ale zemlicky si upeciem a vezmem si do prace,kazdy den jednu so sunkou 😀 ,nech vidia,ze jem nieco,nie len nizkot.jogurty 🙂
@zuzu188 no ja sa tiež dobre cítim keď vidím ako mi bruško ide dolu paráda......ja som tiež skúšala 90 dňovú ako šlo niečo aj dolu ale nevedela som si variť ako keby som len pre seba dobre ale mala som malu dcérku mala rok a pol a tak som to nevedela skombinovať a možno to bola len výhovorka a pred týždňom som začala delenú ale vraj s tou tou sa da skôr zhodiť tak skúšam čo mi pôjde lepšie
@viera22 tiež som pri nej nestíhala variť pre seba,pre malého a pre ostatných zvlášť...a aj ma veľa vecí lákalo,tak som ju skoro stále porušovala a ešte sa tam mohlo jesť len každé 3-4 hodiny a pri tejto môžem jesť koľko chcem a nepriberiem 🙂...mne vyšlo,že už v polovici augusta by som mala mať svoju vysnívanú váhu 🙂
hmmm paráda vidíš mňa ešte ani nenapadlo si to pozrieť nejak som sa sústredila len na prvú fázu
ahojte, 🙂
Neviem ako vy dievcata,ale ja vobec nie som hladna 😒 uz vcera som dost malo jedla a dnes este nic.zjem aspon trosku na obed,ale ani smadna niesom.vy ste natom ako?

@viera22 urob si ho na www.dukanovadieta.com ..tam je ku tomu aj obrázok,ako bude postava vyzerať 🙂