Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 áno,ten sa tam musí dať..ale neboj sa,raz za čas ti tam pošlú nejakú novinku alebo reklamu
tak baby kukala som nejake tie receptiky a povolene potraviny. do konca tyzdna dam vsetko dokopy a od pondelka zacinam aj ja s dietou, ale hlavne aj s cvicenim. kedze som mala nejake problemy a vaha, ktora isla doteraz super dole sa nejako zastavila, musim sa pohnut dalej, aby som sa necitila, ako srekyna 😠 tak len dufam, ze to pojde a moje nadsenie nezmizne... drzte palceky
ahojte babenky, sa mi to tu seklo, tak som si písala a písala...
ja som si tiež myslela, že nevydržím, ale ten dobrý pocit samej zo seba, keď to pomaličky ide dole....Aj keď je pred nami dlhšia cesta....pomaličky to dáme!!!A tu sú fajn babi- určite poradia...
sú šikulky...
@zuzu188 Tak mne vyrátal váhu 62,9 kg 😀 keď som dala že chcem 60 kg a ked som dala, že chcem 65 kg tak mi vyrátal 64,4 kg 😀 A vraj mesačne dám dole 5,1 kg a ja dám za mesiac v skutočnosti cca 3 kg 😀 Tak ja budem ešte dlho držať túto dietu 😀
obliecť si nohavice, ktoré som už myslela, že nikdy nedám na seba, nešli vobec cez boky....
Dobrééééé ránkoooooo
Dnes som v diete 22 dní- 4 kg dole a z brucha celkovo 5cm
zo zadku celkovo 5cm
z brucha celkovo 2cm doléééééééééé 😀
a to som aj zhrešila 😉 juj som rada 😉 😉 😉
@zuzu188 no tak som sa rano vazila(samozrejme az po potrebe 🙂 ) a za ten den mi zmizlo 1,5kg!!!ved to je neuveritelne!!!!do prcic,ze jaka radost na vcas rana 😀 😀 😀 a co to bude,ked klesnem pod sto....tesiiiim sa,najradsej by som sa az hadzala o zem od radosti 🙂 🙂 🙂 🙂
@slavenka83 presne tak som sa zatala aj ja ... 🙂
@slavenka83 super..len tak dalej ...ako to potesi ked idu kg konecne dole vsak?
dobre ranko dievcence 😉 ,tak vcera tiez bez prehreskov...este dnes by som chcela BD a zajtra sa tesim na zeleninku...co dnes varite na obedik?
@slavenka83
Tak ja Ti gratulujem.Drz sa.Poznam ten pocit.Ja som zacala s 89.4 kg.Povedala som si,ze ked sa dostanem k stovke,z e som stratena.Zial od 5.7. som neschudla ani 1 dkg.V cm ano,ale nie v kg.Mam 84.2.Je to malo,ale co uz ked vidim ceresne a cucoriedky,tak neodolam.Dnes som zhltla 80 gr. ciernu cokoladu.Tak zajtra budem vidiet prirastok.Zacali ma boliet nohy,chrbat a problem so stitnou zlazou. A tak schudnut. 😖 😖 No a nijakou inou dietou to neislo.A to uz 6 rokov cvicim 1 hodinu denne.Tak Ti drzim palce. 🙂 🙂
@zuzu188 ja som si kupila cyklamanove - cerveny vrchnak a ked som to okostovala - skoro som sa povracala, to nebolo sladke ale take ako pokazene citrodeko - -humus. Takze 4 mesiace, ja som tyzden a to som na 5-ty bielkovinovy den hned pokazila, tak som si pridala este dva dni bielkovinove. Ked pokuseni je tak straaasne vela, ale chcem dat dolu 15kg - tiez mam ciel 70kg, keby bolo pod 70 to by bolo este lepsie.
@vancouver no ja som sa bala ze ako to bude,lebo ja sa liecim na stitnu zlazu,ale vidim ze to ide.chcela by som aspon 20 kg dat dole,tak uvidime.poctivo sa snazim dodrziavat jedalnicek a to uz je co povedat,lebo vecer je to najhorsie....ale vcera som to vyriesila acidkom cez slamku 🙂
@alen24 och,a jak...nic lepsie a krajsie nieje,ako ked sa rano postavim na vahu a vidim tam o par cisel nizsiu vahu 🙂 (no teda,krajsie je uz len to,ked na mna zacne to moje sidlo hulakat z postielky 😀 )
@penelope111 mne dal tú istú váhu pri 70 aj pri 75 🙂....tak si môžeš aspoň vybrať,ktorá sa ti viac páči 😀
@slavenka83 skvelé 🙂...len tak ďalej 🙂
@zuzu188 tiez peciem kurca 🙂
@slavenka83 dobre ranko chcela by som sa informovat ci mate nejake vyhliadnute produkty na chudnutie lebo citam vase prispevky pacia sa mi skusala som uz aj tabletky na chudnutie ale nie som spokojna s vysledkom dakujem
@slavenka83 ja by som kuru a hlavne stehná dokázala jesť každý deň 😀
@neznama35 nemam ziadne produkty na chudnutie vyhliadnute
@zuzu188 ja nie,ale zase chystam sa do lidlu na tie udene stehna🙂to snad mozem,nie?
baby,po včerajšku -1,1 kg!...som sa asi 10x na tú váhu postavila,či je to pravda a za každým ukázala rovnako 🙂...moja dnešná váha je 80,4 kg 🙂
@slavenka83 ahojky tak to je super 🙂 a koľko si vážila keď si začala a koľko si schudla? 😉
@slavenka83 mne to strašne chutí 🙂...jasné,že môžeš 🙂
@erika115 zacala som s vahou 103kg a dnes mi svietilo 101,5 🙂
@slavenka83 pekny vysledok len tak dalej druim palce ale aj ja by som uz chcela schudnut dievcence tak poradte co mam robit 🙂

@slavenka83 zajtra daj vedieť,koľko si za dnes dala dole 🙂