icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

erika115
18. júl 2012

@zuzu188 tak to je super,ja som dala od včera 0.600g 🙂
ja som za to aby to šlo radšej pomalšie ako aby sa mi to potom neskôr vrátilo 😉 nech sa to prispôsobuje pekne pomaly ale isto 😀

erika115
18. júl 2012

@slavenka83 držím palce 🙂 a aby som ťa potešila že to ide,ja som mala 104kg a mám 83kg ide to 😉
PEVNÁ VÔLA nech ťa neopúšťa 😀

nicky182
18. júl 2012

@nicky182 tie baby, co nemaju ani jednu striu maju stastie, skor by som povedala, ze je to genetika 🙂 alebo musis mat kopec prachov a casu aby si sa venovala len svojmu telu ... 😀 vies co, mne sa dari celkom fajn, len mi je uz 2 dni dost tazko na zaludok...zvyka si na "inu" stravu ....i som z toho nsdsena, vaha lieta 0,5 kg hore dole, neriesim, v cm som chudsia, to je pre mna dolezitejsie 😀 nejem stale ryzu, zemiaky, snazim sa vyhybat chlebu - ked ho zjem, je mi tazko ...aj ovocie len obcas ...citim sa fajn ...je to take volnejsie tato 3 faza, na psychiku hlavne ....pockam ta , zachvilu si tam aj ty 😎

nicky182
18. júl 2012

@nicky182 nooo mnamky, len mi je z nich tazko ...kreemujem sa ostosest, vcera som zase zaspala, moje dieta je nezmar, zaspala o pol 11tej ...mala som tu tri deti poobede, tak bola rozblaznena ako cert ... 😒

zuzu188
18. júl 2012

@neznama35 však Dukanovu diétu 😀

nicky182
18. júl 2012

@nicky182 ahoj, susene v sacku ...ale mozes dat aj normalne ...len si pozri niekde "gramaz" lebo jedno susene je asi ako polka normalneho ..neviem toto presne, ja som si zase piekla vcera ..mnaaam ...ja si srobim redsie cesto, nie je potom taky tuhy ...

zuzu188
18. júl 2012

@zuzu188 ja som si dala do dnes 3 BD,zajtra je nov,tak budem mať mliečny deň a v piatok už idem podľa svojho rozpisu a to mi vychádza BD 😀

zuzu188
18. júl 2012

@nicky182 to bolo asi pre mňa,že? 😀...nejako to tu blbne,keď dáš odpovedať nahodí ti tam tvoj nick 😒..moja spolužiačka je tehotná,na koniec augusta má termín,bruško má obrovské a striu ani jednu...joj...možno už na konci augusta sa pridám 🙂

zuzu188
18. júl 2012

@erika115 to s tými 3BD je pre teba 😀 😀

nicky182
18. júl 2012

@nicky182 Ahoj Hortenzia, na uvod nam napis ako ta doma volaju 🙂 vitaj medzi nami ....myslim, ze hovorim za vsetky baby, co sem chodia, ze sme radi, ze sa k nam pridava coraz viac zien, ktore by rady schudli ....vsetky dolezite informacie o pravidlach dukanovej diety si precitaj na hlavnej stranke www.dukanovadieta.com ...zakladom diety su ovsene otruby, ktre kupis v DMku, v BIO obchode ...kludne sem napis co potrebujes vediet, rady poradime 😀 drzim palce !!!!

ejuskaaa
18. júl 2012

Ahojte moje.🙂zajtra je nov je vtedy vhodny mliecny den ze?aos a mavate,vidim ze chudnete,ja neviem vazit s abudem az v piatok,avsak bez malych prehresou som nezacala ani tento tyzden..co uz...pekny dnik:.)

penelope111
18. júl 2012

@penelope111 Vidíš že som mala pravdu že do 23 bude na začiatku 7 🙂

nicky182
18. júl 2012

@neznama35 ahoj, ver mi, ze ziadne tabletky, alebo ine produkty na chudnutie neexistuju - su speaialne tabletky na predpis ...no to by si musela byt mega obezna ...vyskusala som kadejake tabletky, drahe aj lacne, ale nikdy nic nezabralo, vsetko su to len marketingove tahy firiem ☹ pokial hces urobit nieco so svojou vahou, musis zmenit jedalnicek pridat pohyb atd. ..je to klise,ale zial pravda ....mozes sa pridat k nam, skus ☹ t tuto dietu, alebo inu, ktora ti bude lepsie vyhovat ... 😀

penelope111
18. júl 2012

Zuzi to patrilo tebe ta správa, ale ked kliknem odpoveď tebe tak mi tam skočí môj nick 😒

nicky182
18. júl 2012

co mi to tu zase blbne ??? neda sa mi odpisat, furt si sebe odpisem, jooooj 😠

nicky182
18. júl 2012

@gabrielpatrik Ahoj Hortenzia, na uvod nam napis ako ta doma volaju emoticon vitaj medzi nami ....myslim, ze hovorim za vsetky baby, co sem chodia, ze sme radi, ze sa k nam pridava coraz viac zien, ktore by rady schudli ....vsetky dolezite informacie o pravidlach dukanovej diety si precitaj na hlavnej stranke www.dukanovadieta.com ...zakladom diety su ovsene otruby, ktre kupis v DMku, v BIO obchode ...kludne sem napis co potrebujes vediet, rady poradime emoticon drzim palce !!!!

penelope111
18. júl 2012

Ja si tiež odpisujem sebe a čítam tvoje správy a neviem ktoré patria mne 😀 Ja to kremovanie stále zanedbávam 😀

erika115
18. júl 2012

@zuzu188 čo je pre mňa 3BD? 😉

nicky182
18. júl 2012

@zuzu188 no presne, pre teba ...zase to tu skace ako chce ..neboooj sa, budes so mnou v 3 faze v auguste . 😀

alen24
18. júl 2012

@zuzu188 mnam ...ja si dnes spravim langos a cesnacku...

neznama35
18. júl 2012

@nicky182 Ahoj dakujem za inf. a radu . ktora ma velmi potesila a urcite vyskusam nejaku dietu lebo do teraz som stale skusala kadejake tabletky ale ziaden vysledok skoda penazi 🙂 ked som schudla tak len 2- 3 kil nikdy viac Tak jedalnicek by sa patrilo zmenit 🙂 pohybu mam neurekom zaital dost len nejak to nezabera na moj organizmus 🙂

alen24
18. júl 2012

@erika115 aj mne to ide pomaly ale isto... 😀

alen24
18. júl 2012

@erika115 su tu zienky ktore schudli za 2 mes.14 kg a ja ich chudnem 5 mes...

alen24
18. júl 2012

@zuzu188 super zuzu tesim sa s tebou 🙂 ...ja pojdem na vahu az po menzese ...

alen24
18. júl 2012

@neznama35 ahoj,tak tabletky na chudnutie su somarina podla mna,skus pravidelnu stravu ,vyluc sladke a tucne jedla a chlieb a pojde to aj bez tabletiek 😉

zuzu188
18. júl 2012

@erika115 tá správa 😀

zuzu188
18. júl 2012

@penelope111 už možno aj zajtra tam bude 🙂

neznama35
18. júl 2012

ahoj uz som sa presvedcila o tom ze tabletky su na prd 🙂 zbytocne vyhodene peniaze ale co clovek nevyskusa pre svoju krasu a zdravie 🙂 tak sladke ja nemusim ale chlebik heeeeeeeej to je moje 😉

zuzu188
18. júl 2012

@nicky182 prinajhoršom v septembri 😀

zuzu188
18. júl 2012

@alen24 langoš som ešte nerobila