Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@slavenka83 držím palce 🙂 a aby som ťa potešila že to ide,ja som mala 104kg a mám 83kg ide to 😉
PEVNÁ VÔLA nech ťa neopúšťa 😀
@nicky182 tie baby, co nemaju ani jednu striu maju stastie, skor by som povedala, ze je to genetika 🙂 alebo musis mat kopec prachov a casu aby si sa venovala len svojmu telu ... 😀 vies co, mne sa dari celkom fajn, len mi je uz 2 dni dost tazko na zaludok...zvyka si na "inu" stravu ....i som z toho nsdsena, vaha lieta 0,5 kg hore dole, neriesim, v cm som chudsia, to je pre mna dolezitejsie 😀 nejem stale ryzu, zemiaky, snazim sa vyhybat chlebu - ked ho zjem, je mi tazko ...aj ovocie len obcas ...citim sa fajn ...je to take volnejsie tato 3 faza, na psychiku hlavne ....pockam ta , zachvilu si tam aj ty 😎
@nicky182 Ahoj Hortenzia, na uvod nam napis ako ta doma volaju 🙂 vitaj medzi nami ....myslim, ze hovorim za vsetky baby, co sem chodia, ze sme radi, ze sa k nam pridava coraz viac zien, ktore by rady schudli ....vsetky dolezite informacie o pravidlach dukanovej diety si precitaj na hlavnej stranke www.dukanovadieta.com ...zakladom diety su ovsene otruby, ktre kupis v DMku, v BIO obchode ...kludne sem napis co potrebujes vediet, rady poradime 😀 drzim palce !!!!
Ahojte moje.🙂zajtra je nov je vtedy vhodny mliecny den ze?aos a mavate,vidim ze chudnete,ja neviem vazit s abudem az v piatok,avsak bez malych prehresou som nezacala ani tento tyzden..co uz...pekny dnik:.)
@penelope111 Vidíš že som mala pravdu že do 23 bude na začiatku 7 🙂
@neznama35 ahoj, ver mi, ze ziadne tabletky, alebo ine produkty na chudnutie neexistuju - su speaialne tabletky na predpis ...no to by si musela byt mega obezna ...vyskusala som kadejake tabletky, drahe aj lacne, ale nikdy nic nezabralo, vsetko su to len marketingove tahy firiem ☹ pokial hces urobit nieco so svojou vahou, musis zmenit jedalnicek pridat pohyb atd. ..je to klise,ale zial pravda ....mozes sa pridat k nam, skus ☹ t tuto dietu, alebo inu, ktora ti bude lepsie vyhovat ... 😀
Zuzi to patrilo tebe ta správa, ale ked kliknem odpoveď tebe tak mi tam skočí môj nick 😒
co mi to tu zase blbne ??? neda sa mi odpisat, furt si sebe odpisem, jooooj 😠
@gabrielpatrik Ahoj Hortenzia, na uvod nam napis ako ta doma volaju emoticon vitaj medzi nami ....myslim, ze hovorim za vsetky baby, co sem chodia, ze sme radi, ze sa k nam pridava coraz viac zien, ktore by rady schudli ....vsetky dolezite informacie o pravidlach dukanovej diety si precitaj na hlavnej stranke www.dukanovadieta.com ...zakladom diety su ovsene otruby, ktre kupis v DMku, v BIO obchode ...kludne sem napis co potrebujes vediet, rady poradime emoticon drzim palce !!!!
Ja si tiež odpisujem sebe a čítam tvoje správy a neviem ktoré patria mne 😀 Ja to kremovanie stále zanedbávam 😀
@nicky182 Ahoj dakujem za inf. a radu . ktora ma velmi potesila a urcite vyskusam nejaku dietu lebo do teraz som stale skusala kadejake tabletky ale ziaden vysledok skoda penazi 🙂 ked som schudla tak len 2- 3 kil nikdy viac Tak jedalnicek by sa patrilo zmenit 🙂 pohybu mam neurekom zaital dost len nejak to nezabera na moj organizmus 🙂
@penelope111 už možno aj zajtra tam bude 🙂
ahoj uz som sa presvedcila o tom ze tabletky su na prd 🙂 zbytocne vyhodene peniaze ale co clovek nevyskusa pre svoju krasu a zdravie 🙂 tak sladke ja nemusim ale chlebik heeeeeeeej to je moje 😉

@zuzu188 tak to je super,ja som dala od včera 0.600g 🙂
ja som za to aby to šlo radšej pomalšie ako aby sa mi to potom neskôr vrátilo 😉 nech sa to prispôsobuje pekne pomaly ale isto 😀