Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@neznama35 kazda sme ina, na kazdeho zabera nieco ine 🙂 su baby, co schudli z tabletiek, ale vzdy sa im to vratilo ... dieta tiez nie je vyhra, ale ak chudnes postupne skor menej, je tam velka sanca, ze si kila aj udrzis ...nechcem ta nahovarat na tuto dietu, no skus si precitat par clankov a urob si vlastny nazor 😀 www.dukanovadieta.com ...pripadne si precitaj stranku Mira Veseleho, zaujimave citanie 🙂
@erika115 juj,no tak dakujem 🙂
Prívarok spravený, placka sa pečie a k tomu ešte opečený páreček a volské oko 😀
cesnačka zjedená,kurča tiež a ja som hladná?...akurát tisnem do seba jogurt a to som pred 10 minútami obedovala
@zuzu188 To som mala ja včera s toho čili 😀 Dnes som sa nažrala ako prasiatko 😀 a navarila som toľko že ešte ďalší traja by sa najedli 😀
@penelope111 ja si idem teraz tú roládu urobiť,lebo by som aj koňa zjedla 😀
@zuzu188 Potom mi kúsok pošli 🙂
tak aj ste schudli niekdo???????oplati sa jest len bielkoviny
@gabrielapatrik
@slavenka83 vítam vás v dd
@slavenka83
@erika115 ale aké ste šikovné gratulujem
ja tu stále píšem🙂) ozaj to ste všetky také hladné ako ja alebo len ja🙂)
@penelope111 už je hotová a tuhne v chladničke 🙂
@ninimini robila som ju pre celú rodinu,tak sa nezľakni 😀...napustila som si skoro plný hrniec vody,pridala 3 bujóny a nechala zovrieť,potom som pridala roztlačený cesnak (ja som dala 3 hlávky,lebo som dávala domáci cesnak a ten je viac aromatickejší ako štipľavý),trochu červenej mletej papriky,prevarila som to a hotovo 🙂
@zuzu188 Šikula 🙂 Potom hoď aspoň foto a popis ako chutí 😀
@ninimini Jaj to preto nám ide to chudnutie pomalšie lebo sme staršie 🙂 Teda ja ešte staršia od teba ale len o kúsok 😀
@penelope111 🙂,hodím...skúšala som cesto a chutí ako bábovkové a puding bol mňam,malý mi ho vyjedal 😀...už sa na ňu teším 😀
@zuzu188 Joj akú mám chuť na sladké 😀 Až mi sliny tečú ked o tom píšeš 😀
@penelope111 staré korytnačky 🙂) ale nie to mám vyhovorku ale je pravda že ked som mala 20 išlo mi to vždy rýýýýýchlo dole všetko

@zuzu188 ja uz niekolko krat...neni ani z daleka taky ako origos.ale ked tam das cesnak tak sa podoba 😀