Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 mne ešte drží a to mi ho na základke ešte robili...mala som horné predné prekrížené...mňa aj teraz dosť pobolieva a s pod ďasna mi ide krv,keď si naňho pritlačím....ale budúci týždeň sa chystám tiež ku zubárovi,tak už budem mať pokoj
@zuzu188 Juj to nieje dobré asi ho budeš mať vnútri pokazený au au ☹
@penelope111 ja už v ňom pár rokov ani nerv nemám
@ninimini Gratulujem k úspešnému dňu 🙂
@zuzu188 Tak nechápem prečo ťa to bolí 😒 Mňa bolel rok stále vkuse a to mi povedali, že nemôže bolieť lebo tam nemám nerv 😀
@penelope111 som si ho pozerala v zrkadielku a to čo mám svoj zub je totálne čierne zozadu,také som to nemala,tak sa mi tam možno krv dostala a preto to bolí
@zuzu188 Fúúú aúúúúúúúúúúú ☹ Iná téma lebo ma ešte zuby rozbolia 🙂 Už som skoro vypila celé mlieko 😀 A to som si kúpila iba jedno 1,5 😀 Ešte dobre že tam mám ešte 3,5 a 0,5 😀
@zuzu188 Mlieko do pité 😀 Aký si dáš zajtra deň a čo budeš variť?
@penelope111 radšej hej,lebo zasa budem na to stále myslieť 😀...ja som vypila jeden a pol krabičky 1,5%...zajtra mám BD a idem si upiecť stehná 😀
@zuzu188 Zase tie stehná 😀 Ja si dám asi tiež BD a radšej si vychutnám cez víkend zeleninku 😀
@penelope111 veď ja by som ich stále jedla 😀...tiež chcem BD,lebo mi aspoň moc váha nevyskočí hore po MD ako keby som mala BZD
@zuzu188 Dala by som si polievočku kuraciu 😀 Ináč dobré je keď človek neje pozerať bez servítky 😀 Len mi sliny stekajú 😀
@penelope111 mne tiež idú dva dni na ňu chute...žeby som ju uvarila zajtra?...dnes som pozerala obrázky jedál tu na MK a nič mi to nerobilo 😀
@zuzu188 Tak to je dobre že ti to nič nerobilo ja už by som zjedla asi všetko 😀 Nechcem sa obhajovať ale o dva dni ms tak sa čudujem že som vydržala nežrať 😀 Neviem či si zajtra nespravím len takú čili kuraciu a v sobotu normálnu s kopou zeleniny 😀
@penelope111 ty mi s tou polievkou čítaš myšlienky??? 😀
@zuzu188 To nie ja to môj hlad a pažravosť 😀 Koľko môžem vypiť toho mlieka?
@penelope111 😀..ja neviem..ja ho vždy pijem toľko,koľko mi ho treba..naposledy to boli 3 krabičky a dnes iba 1,5 krabičky
@zuzu188 Takže kľudne si môžem ešte dať 😀
@penelope111 jasné že môžeš 🙂
@vancouver jaaaj,tak ja pevne pokracujem dalej,len dnes bol pomenej casu,venovala som sa fotoblogom🙂ale uz som tu🙂dnes nebol bohvieaky hmotnostny ubytok,mozno nejakych 300g,ale aj to je nieco🙂a preco si uz skoncila?
@alen24 No neviem či je to jedná a tá istá osoba na foto 🙂 Perfektne si schudla 🙂 To sa nedá ani okomentovať 🙂 Gratulujeeeeeeeeem 🙂
@nicky182
ďakujem, skúsim, len - nevyštípe ma tá škorica?kolko asi tam dať?Som pre pokusy- veď aj toto uberá cm a ja mám široké boky a brucho mi teraz tak smiešně visí 😀 😀
@alen24
toto je neuveritelné!!!!krásna maminka!!!!
tak aj ja mám bezprehreškový deň za sebou- ou!!!

tak dnes bez prehrešku som na seba taká pyšná🙂)) ved konečne ti tela 🙂))