Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182
Nicky, je to Garnier cellulite crusher roll- on body tonic, má taký válček navrchu na to nanášanie a masírovanie...teraz som si kúpila tiež od Garniera (tamten nemali a nechcelo sa mi čakať a zháňať/- s výtažky z mořských řas(s redukčním lipo-kofeinem-remodelační gel-zeštíhlující péče pro vytvarovanou postavu a zpevnění pokožky./slibují za 4 týdny -1,9 cm./
Tak to pri tejto diete už nezistím.
EŠTE také všeobecné- proti cellulitíde je dobré brať vit.C, cvičiť a piť vodu...to cvičenie u mna až budúci mesiac....
Ale aj ta genetika pridáva- nuž neva- keby si nič nerobila, určitě by to bolo pekne poznať, nie?Veľa zdaru!!!
babinky, aj ja som chcela dať fotky, tak som rada, že sa niekto na to pýta.Musím pohľadať, alebo aj stiahnuť z mob.
No, utekám variť- deťom a mužíčkovi franc. zemiaky, mne-asi dnes len cibulovník s cottage light cheese, večer možná jogurt 0%....
@patrulinka no ja som mala strasnu celulitidu...a teraz co som chudla a pouzivam aj ten garnier s masaz.hlavicou ..ta mrcha odchadza 🙂 uz mam ovela menej viditelnu 🙂
@alen24
no tak skvelé,hlavne sa aspoň pokúsiť s tým niečo urobiť....pojde to, neboj,Aj ja som mala teraz po tretiom, som si myslela, že sa jej nezbavím a ide docela pekne dole.... 🙂
@zuzu188 No čo Zuzi ako ti to ide? Ja práve pijem druhú kávu prosím pekne cez slamku keďže mi bielili zuby 😀 Takže keby som aj chcela papať tak nemôžem 😀
@penelope111 penelopka,ako sa držíš? 🙂
@patrulinka @alen24 Tak baby ja som u nás taký garnier nenašla 😒 Mám len nejaké mlieko od garnier čo spevňuje 😒 Tak musím ešte pohľadať niekde 😀
@zuzu188 Som ťa o minútku s otázkou predbehla 😀
@penelope111 😀 😀...asi sme naraz na seba mysleli 😀...dobre mi to ide..vypila som zatiať jednu krabičku mlieka....no ty si si to parádne vymyslela 😀
@patrulinka diky, ja som tento garnier pouzivala, bol vyborny, celkovo mam rada garnier vyrobky, su cenovo dostupne aj ucinne....teraz ficim na oleji od nivei, je super ...kamoska si dava skoricovy zabal na stehna ...bomba !!! natries sa nahrubsie kremom proti celke - zmiesat so skoricou , natriet na nohy a zadok a zabalit do potravinarskej folie ..hodinku vydzat, najlepsie lezat pod dekou 😀 zatial som si to neurobila, nemam ked, musi mi tu foliu niekto riadne obtocit, samej mi to neslo dobre ...vyskusaj 🙂
@patrulinka s celulitidou az tak problem nemam, pomizla mi dost po peelingu od Vichy, skor tie stries, hmmm
@zuzu188 Mi to tak dobre vyšlo 😀 Ale už ma chytá hlad 😀
@penelope111 😀..neže si rezeň rozmixuješ 😀
@slavenka83
Dlhsie si sa neozvala.Ako pokracujes?Uz si skoncila BD?Prajem Ti pevnejsiu volu ako mam ja. 😉
@zuzu188 Ale nie hádam 🙂 Dám si potom aspoň ten kefír 😀
@penelope111 😀 ja buď mlieko alebo čaj
@zuzu188 Čaj pijem aj ja cez slamku 😀 Si pripadám ako by som zuby nemala 😀
Ináč aká búrka u nás začala 😀
@penelope111 😀...mne stačí,keď mi zubár zakáže na 2 hodiny jesť 😀
@alen24 len daj velmi to pomože každej ja som nemal lepšiu fotku ale vždy sa odfotím a pridám ked schudnem niečo 🙂) tak sa budú motivovat asi všetci ked vidia že to ide ja som vela neschudla ale cm išli dole pekne🙂 toto tričko mám 46 na druhej fotke a už mi je riadne velké len ja sa stále skrývam 😀 pod vysiace šaty
@vancouver dakujem
@nicky182 dakujem
@nikitkad ked to tak vezmem od marca som začala ale mesiac a pol bolo úplne mimo dukana takže ja nie som až taký dobrý príklad ale cm išli dole viac tak preto sa to zdá doteraz som schudla 8,3kg už som mala aj 9 dole ale pokašlal som to
centimetre:
prsia -10cm
pás -13 cm
boky -14cm
stehná -6cm
tolko to mi odišli od povodného
@zuzu188 Dala som si mlieko s jahodovým bolerom namiesto kefíru 😀 Jesť by som už mohla, ale farebné nápoje (káva, čaj) len cez slamku 24 hodín kvôli tomu bieleniu lebo mi nadrábala zub tak mi ich musela vybieliť 🙂
@penelope111 ja mám tiež robený zub (predný) a už mi dosť očernel 😒...je to na 2 veci
@zuzu188 Však práveže aj ja predný a to čo som mala nadrobené mi odpadlo po roku a pol takže som si to musela dať spraviť lebo ho mám tiež tmavý, vlastne už je biely 😀

@ninimini
teda, že jaká kočica-to vypadá, žes dala dole tak 20 kg.Úplně super!!!gratulujem!