Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 no som to ja na vsetkych 😀 ...a ďakujem 🙂
@patrulinka dakujem 🙂
dievcence zabudla som vam napisat ze som dnes skusala tu slav.tortu...je dobra a ten krem este lepsi ale ja som ho mala dost redky...na 2,5 dcl mlieka je malo 1pl pud.prasku,nabuduce dam asi 2 dcl.mlieka a 2 pl pud.prasku...a den bez prehreskov za mnou ... 🙂
cavte baby, aky ste mali den ??? a nove dukanky ako sa drzite ????
@patrulinka hmm, to ti neviem povedat, ci by ta to stipalo...ja som to nemala kedy skusit, robi si to kamoska takto - do rukysi vytlaci krem proti celke a nasye si tam skoricu - od oka, aby jej bolo dost na roztretie po celych stehnach...myslim, ze sacok na jedno stehienko chrumkave 😀 kamoske to perfektne pomohlo ...som zvedava, ako ti to zabere 🙂
@slavenka83
No vlastne som neskoncila,len akosi nemozem BD.Boli ma zaludok.Tak mam takmer stale BZ dni.Ale aj ked som schudla od 23 marca / s 2 mesacnou dovolenlovou prestavkou/ len 5,7 kg , na mierach je to vidiet.
Prsia = - 9 cm
boky= - 13 cm
pas = - 7 cm
Ale sem tam zhresim.Dokonca som si dala aj zmrzlinu /1 x/.No a ceresnicky a cucoriedky tomu neodolam.No a sem tam pouzivam olivovy olej v malinkom mnozstve,alebo olej z hroznovych semien. A Ty sa drz ,za chvilu budes pod 100,ak uz aj nie si.Vela uspechu Ti prajem./Stitna zlaza je pes,to vie s vahou zatocit/. 🙂
@nicky182 Ja dnes mliečno vodový deň 😀 A zubár 😠 A ty ako?
@zuzu188 Tak Zuzi už som rozhodnutá čo bude zajtra na obed 🙂 Polievočka čo som písala s prsíčok a pečené stehná 😀
Ahojte, ja rozmýšľam že skúsim túto diétu, ale keď som bola na tej stránke dukanovej diéty, asi som to prehliadla kde sa píše o nejakom mliečno vodovom , kefírovom a akom dni? Ja som sa tam dočítala že je buď bielkovinový alebo bielkovinovo-zeleninový deň, tak že kde ste to nabrali a podľa čoho to držíte? Alebo som to tam možno prehliadla. A taktiež mi nie je celkom jasné, je tam písané že môžem jesť všetky potraviny bielkovinové neobmedzene ale zároveň som tu v diskusii čítala, že si vyberáte z tých možných doporučených jedál len jedno, tak potom môžem to zjesť všetko, alebo si mám vybrať z tých troch-štyroch len jedno? Viem že si mám dať pozor na žltka a že dve kyslé uhorky sú dovolené a ten zoznam potravín som si tiež našla +recepty. Snáď sa nájde dobrá duša, ktorá mi to trošku dovysvetlí 🙂 Taktiež neviem či je potrebné aby som si kúpila aj knihu Dukanova diéta, alebo mi stačia tie veci čo sú na nete a prípadne tu v diskusii, budem vás asi od dnes čítať pravidelne 😀
@vancouver hej,dakujem🙂hadam uz to nejako dokopem🙂
@penelope111 😀 tak máme to isté 😀
ahojte!......viete mi poradiť ako je to s melónom?......môže sa či nie?.....zaradiť ho ako zeleninu či ovocie?....lebo v podstate to je dyňa 😕
tak po včerajšku -0,7 kg a na váhe konečne na začiatku 7 🙂...moja dnešná váha 79,6 kg 🙂
@zuzu188 No vidíš aká si šikovnica ešte je tam tá 7 skôr ako si čakala 🙂 Gratulujem 🙂 Takýmto tempom budeš za chvíľu v cieli 🙂
@penelope111 už len si ju tam udržať 🙂..ty si ako na tom po včerajšku?
ja po vcerajsku -0,8 pocas MZ tak aspon nieco 😉

@strihalka diky