Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@takyna Táto dieta je skôr o bielkovinách 🙂 Prvá fáza sú čisto bielkoviny napr. mäso ( kuracie, morčacie hovädzie, ryby ), mlieko a mliečne výrobky (nízkotučné) druhá fáza striedaš dni bielkovinové a bielkovinovo zeleninové napr. 1:1 a túto fázu držíš až kým neschudneš koľko potrebuješ a potom je tretia fáza, ale tá je ešte ďaleko 🙂 Čiže v princípe s tejto diety vylúčiš sacharidy a tuky ( žiadne bravčové mäso žiadne oleje žiadne prílohy ani pečivo a nič sladké takže ani ovocie) Podmienka je 2 lyžice ovsených otrúb denne a s tých otrúb si pečieme pečivo alebo chlebík. Tak to je v skratke 🙂
@zuzu188 Ja mám už roky problémy s chodením na WC niekedy idem dvakrát za týždeň 🙂
@penelope111 už som našťastie bola 😀
ahojík babenky- som vám písala, ale stihla to i omylom zmazať.
dnes Bd.-som sa snažila,Ms si mešká- potvora jedna!!!Nafúknutá som jak žaba!
Slavenka- dietkovala si aj pred DD?Niekedy telo stávkuje, skúša, či to myslíme vážně.
Ou, som dáká unavená- idem do hajan.
Baby, to s tým vo vzduchu- pripájam sa svojou skúsenosťou,To asi ten dˇžď, neni riadně čo robiť, nuda a opruz!
Prejem krásny zajtrajšok!!!ahojík.
@penelope111 v skratke a max.trefné 🙂
@zuzu188 Ja nie 😀 Zajtra si dám tú kapustovú vodu 🙂 Dnes som si dala zase zmrzku veľkú točenú 😀 Ale zas som toho veľa dnes nezjedla aj obed nám ostal aj na zajtra tak mám pokoj s varením 🙂 Dnes BZD a zjedla som akurát trochu tých špagiet s tým mäskom s kečupom ani polievku som nejedla takže zajtra si dám zase BZD 😀
@penelope111 ja už som bola 2x 😀...bolí ma brucho s toho sladkého...tak mi treba,nemám byť pažravá...ja mám zajtra BD a nechce sa mi vôbec variť,tak budem mať taký light dník...na raňajky párky a žemličku,na obed hovädziu polievku s čili,poobede jogurt a na večeru zas polievku ak ostane od obeda
@zuzu188 No tebe sa žije, že dvakrát 🙂 Ináč až teraz ma chytá hlad 😀 Asi dám kefír 🙂
@penelope111 😀 😀...no teda,takto neskoro?
@zuzu188 To je normálne u mňa, že až v noci ma chytá hlad 😀 Ale väčšinu si dávam kefír alebo len zeleninu 😀 To je dieta 😀
@penelope111 ešte dobre,že ja mám najväčší hlad ráno,keď sa zobudím 😀...inak by som v noci asi celú chladničku vyžrala 😀
@zuzu188 Tak to máš dobré 🙂 Ja do obeda skoro nikdy nejem a to je najhoršie čo môže byť 😀
@penelope111 to teda a hej a hlavne pri diéte..raňajky sú najdôležitejšie
@zuzu188 Ja som to neviem naučiť 🙂 Vieš starého psa novým kúskom nenaučíš 😀 Ako vidím zase si píšeme len mi dve 😀
@penelope111 musíš to maskovať raňajkami a obedom naraz 😀....to je už klasika 😀..o takomto čase tu už nik iný asi nie je 😀
@zuzu188 Však ale aj cez deň tú býva nejako mŕtvo 😀 Včera som rozmýšľala nad touto diétou a dospela som k záveru, že keby som si nepísala na tomto fóre určite by som to už dávno vzdala 😀
@penelope111 to nie si sama..tiež potrebujem nejakú podporu
A môžu sa aj hydinové párky? Moc neprispievam, som dukanova začiatočníčka, zatiaľ sa učím čo a ako, ale čítam vás aby som sa poučila 😀
a ak áno kde kupujete párky v bio obchode?, predpokladám s nejakým veľkým podielom mäsa...
@penelope111 Nuz som tu este aj ja.Ja keby som teraz vydrzala nejest vecer,tak mam idealnu vahu.Pred par rokmi,ked som robila len poobednajsie sluzby,tak ma zacali boliet clenky.Tak schudnut. 😠 Od 13.februara do 31.marca som schudla 13 kg.Jedalnicek asi takyto: Rano som zjedla vsetko,co m len srdce zaziadalo.Obed mensiu davku,ale nebola som hladna.Ale vecer asi o pol6 len polievku a kusok chleba.Vecer okolo 10 sme pili caj bez cukru.V noci,ked som bola velmi hladna som sa napila mineralnej vody bezbublinkovej/tu nie su,tak bola aj vtedy velmi draha/.Alebo ked som uz nevidela od hladu,tak maly kusocek chleba suchehoPrve 2 tzdne som nechudla ani 1 dkg.Ale potom to uz islo.Najhorsie boli tie 2 tyzdne. 😠 😠 😠 No ale teraz to vecer nemozem vydrzat.Viem,ze by som schudla,ale nemam az taku motivaciu.Ono som vlastne aj chcela robit na zlost spolupracovnickam ,ktore boli pri sebe.Ale ziadny cukor,nijaka cokolada a nijake ine sladkosti.Bolo na to treba volu,lebo bola koncom marca Velka noc.Ale slo to. 😉 😉 Vela vody a pila som kavu bez cukru. 🙂
@silvia123 Párky by sa nemali, ale ja jedávam hydinové 🙂 Kupujem v hoci ktorom obchode aby mali čo najviac percent mäsa 🙂 Kupujem také čo tam je okolo 70 % 🙂
@penelope111
Nevzdavaj sa,mas pekne vysledky. 😵 😵 😵 😵
@vancouver Tak to si pekne schudla. Ja sa vôbec nemôžem donútiť do toho aby som raňajkovala a v noci nejedla. Ja ráno nie som vôbec hladná a ani nemám na nič chuť 🙂 Ale za to v noci by som zjedla všetko 😀
@penelope111
No ved to.Dat na chladnicku retaz so zamkom,aby sme sa tam v noci nedostali. 😀 😀 😀
@penelope111 daj si plátkovú tá sa bude kamarátit
@penelope111 to je normálne máš iný režim si dlho hore tak sa telo prisposobuje inak
aj som zabudla dobré ránko a veru ja tu tak neskoro už nebývam to už dávno spinkám🙂)
dnešná váha 77,8kg
prsia som si nemerala v utorok by mala príst MS takže sú objemnejšie🙂) ale potešilo ma že aspon váha ide dole🙂
pás teda cez pupok inde sa ani nemerám -2cm
boky -1cm
stehná - 1cm
ruky -1cm
pomaličky ale isto sa niekam určite dopracujem🙂))
pisali teraz na nete ze to nieje zdrave,pretoze ti chyba kopa vitaminov,a uz ju musis dodrziavat cely zivot aby si nenabrala naspat

@ninimini Musím skúsiť urobiť a ďakujem za recept 🙂 Len tá želatína júj my sa nejako nekamarátime zo želatínou 🙂