icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nicky182
22. júl 2012

@ninimini jaaa, niee, ja mascarpone nepouzivam, este som ho nikdy nepouzila 😀 ani tiramisu som v zivvote nerobila ..... 🙂 aky bol vikend ????

ninimini
22. júl 2012

@nicky182 celkom dobrý mne sa celkovo páčil celý týžden dala som dole to hrozné kilo čo som nabrala ale čo je najlepšie tak normálne čiže som papala žiadna voda tak sa teším🙂)

leninka75
22. júl 2012

@nicky182 ...škodáááááá!.....ale nevadí, vydržím 😉 ...a ďakujem! 😉

....a ešte otázočka dievčatá, začala som mať nejaké problémy so žalúdkom ako držím túto diétu...také divné pálenie ☹ 😕 ......nestretli ste sa s tým niektorá?

zuzu188
22. júl 2012

po včerajšom hrešení +1 kg 😠

slavenka83
22. júl 2012

takze dnes som uz na presnej 100-vke😀 takze myslim ze od zajtra to budu uz len dvojciferne ciselka🙂boooooze,aka som stastna😀to ,co sa mi nepodarilo cely rok od kedy som porodila,sa mi teraz podarilo za tyzden😀

penelope111
22. júl 2012

@ninimini Musím to vyskúšať s tou plátkovou 🙂 Pomaličky ale isto 🙂 Aj tak ti to ide pekne dole. Hlavné je že to na tebe dobre vidieť 🙂

alen24
22. júl 2012

Dievcence,skusam duk.cerealie tak som zvedava ake budu,nemate niektora osvecene duk.keksy?.ja som uz skor skusala tie bebe ale chcela by som nieco ine take chrumkave

alen24
22. júl 2012

@zuzu188 aj mne vaha skace hore dole,niekedz mam den bez prehreskov a rano plus0,20 ako kedy...vcera bez prehresku dnes rano minus 0,1...

alen24
22. júl 2012

@penelope111 ja tiez neznasam zelatinu...ale platkovu som este neskusala...

alen24
22. júl 2012

Cerealie hotove...su fajne chrumkave...dobre do jogurtu alebo len tak na chrumkanie... 😉

alen24
22. júl 2012

baby ktore ste kr.skupina 0....
Všeobecné odporúčania

Aby ste maximalizovali svoj zdravotný a životný potenciál:

prijímajte dostatok kvalitných bielkovín
najmä pri zvýšenej fyzickej námahe je dôležité prijímať dostatok kvalitného mäsa
riziko zníženej činnosti štítnej žľazy zmiernite pravidelným používaním morských rias kombu
aspoň 4 krát do týždňa sa venujte dynamickej športovej aktivite
vyhýbajte sa rýchlemu občerstveniu - je málo pravdepodobné, že nájdete jedlo, ktoré nebude obsahovať pšenicu
nepite viac ako 1 kávu za deň
doobeda jedzte sacharidy, poobede bielkoviny a zeleninu

Čomu sa vyhýbať

Hlavným faktorom priberania a zdravotných problémov pre ľudí s krvnou skupinou 0 je lepok, ktorý sa nachádza hlavne v klíčkoch obilnín a vo všetkých výrobkoch z pšenice.
Ďalšie potraviny podporujúce priberanie na váhe: pšenica, kukurica, fazuľa, šošovica, kapusta, kel, karfiol.

gabrielapatrik
22. júl 2012

@nicky182 Jasné, otruby mám od prvého dňa... Teraz si robím chlebík aj s ovsených aj s pšeničných, lenže mám problém, že mi nikdy "nevykysne" ale zostane tenký :(... V čom robím chybu... Dávam 2PL Pšeničných otrúb, 2PL ovsených otrúb, 50g tvarohu, 5PL mlieka, sušené kvasnice, vajce.... Dúfam, že som nič nezabudla...
Od včera som v druhej fáze, takže s 85kg mám 79kg... Pre mňa je úspech už len to, že vidím na začiatku 7... Lenže ráno som mala zas 80,5 :(... Chodím aj na Sliim Belly takže dúfam, že uvidím čoskoro výsledok...

gabrielapatrik
22. júl 2012

@nicky182 Ja kupujem v Lidli s vysokým obsahom mäsa - buď kuraciu, alebo morčaciu... Nemôžem celkovo veľa soliť? Lebo aj solím jak blázen...

yanka86
22. júl 2012

ja som mala tuto dietu s kamoskou ,za 4 tyzdne ona schudla 8 kg a ja nic..iba co som s natrapila,lebo je to jedna z najtazsich diet ake som kedy mala...som vytrvala,,ale nepomohlo,,a tiez sa pri nej nemoze velmi sportovat a ja sa snazim chodit do posilky,lebo som bola ako mucha slaba po porode..teraz cvicim,...jem 5x denne...male porcie,..plus vvela vody a nejak to ide dole...

takyna
22. júl 2012

@yanka86 ak vela cvicis, bude ti stat vaha, lebo sa ti tuk meni na svalovu hmotu, ktora je tazsia...
mozno z vahy nejdes dole, ale centimentre idu, skus si premerat obvody ..., mozno si predsa schudla, ked sa tak pekne drzis a trapis
menej by si mala cvicit.., len 2 krat do tyzdna a pojde to dole uvidis
to je moja vlastna skusenost aj rady odbornika
lebo ja ked nabehnem na zmenu v strave, tak sa tiez bezhlavo pustam aj do cvicenia, a poradil mi kulturista trener, ze menej je niekedy viac...
drzim palce 🙂

takyna
22. júl 2012

@gabrielapatrik vaha nie je smerodajna... hlavne tie obvody si treba zmerat,
vaha kolise ..lebo je to aj o vyprazdnovani, a tam kilo , je hore dole
inak gratulujem, krasne si schudla 🙂
aj ja chcem 🙂

yanka86
22. júl 2012

@takyna aho🙂ano ja sa meriam,aj pri dukanovej som sa merala(vtedy som necvicila)ked to neoporucali,lebo telo bolo oslabene z tej diety..teraz chodim 3x do tyzdna,,ak by som mohla chodim aj kazdy den,ale nema mi kto byt s dcerkou,,ked ma priatel zmenu na rano,tak mi s nou sedi....no ,,a pri dukanovej ako vravim,ani cm dole..a teraz to ide dole,ale pomaly....na posilke sa snazim len cardio..beziaci pas..2x bicykel,steper,svihadlo a box,,a asi par krat co si pocvicim na zadok a stehna,lebo tie mam velke.Tak tie 2 hodinky som tam,,papam hlavne rano:,kedze musim vstavat o 5-6..a nejem po 6 tej,,,🙂)nejem sladke,,raz za tyzden susienky ku kave,,🙂alkohol nepijem,lebo ani nemam chut a pri malej ani nestiham:DD,,uvidime co z toho bude🙂zatial z 82 na 77..a chcem 60:DD haha..

zuzu188
22. júl 2012

@gabrielapatrik aj ja som mala včera 79,3 a dnes 80,3

penelope111
22. júl 2012

@zuzu188 Tak kapustová voda zabrala 😀

ninimini
22. júl 2012

@penelope111 vyskúšaj a všetko sa ti podarí tá vrecková je skor na zaliatie torty vždy mi zhrčkavela táto ani raz🙂)
@zuzu188 prosím ta zatra to bude opat fuč🙂)
@alen24 ja som nulka🙂)) no a karfiol mám rada čo už 🙂) ozaj tie cereálie sa chystám urobit aj ja no nejak nemám čas

ninimini
22. júl 2012

@slavenka83 to je krásny pocit ked už začneš používat inú stupnicu váhy velké blahoželám teším sa stebou lebo viem aké to je ked už človek nedúfa a naraz to ide 🙂)

siusinocka
22. júl 2012

Ahojte dievčatá. mam takú otázočku. od zajtra sa idem vrhnúť na túto dietu... dúfam že vydržím do konca 🙂.. ale mam strašne nízky tlak a preto pijem nescu kávu - 2-3 denne, pričom lyžička kávy, centimeter vody a 2 dcl mlieka bez cukru.. môžem to piť aj počas diety? alebo len čistú kávu bez mlieka? dik z

siusinocka
22. júl 2012

@zuzu188 tak sme na rovnakej váhe .)

gabrielapatrik
22. júl 2012

@takyna Ale vôbec to nepocitujem, ani na nohaviciach :(... Teraz na tom Slim Belly by som mala za mesiac dať 8cm s obvodu pásu, čo by bolo fayn 🙂...
Pri začatí DD som sa chcela pomerať a odfotiť Pred :D a PO :D, ale vôbec nebol čas, stále som v robote, doma som zabudla a takto to stále pokračuje... Ale zajtra to napravím...

siusinocka
22. júl 2012

aké vitamíny užívate? ktoré sú najlepšie? dik z

natahli
22. júl 2012

Ahojte..uz som konecne dosla domov ...a prehreskov bolo straaasne vela no vaha mi skakala tak 53 az 54kg 🙂 ..tak mozem sa supnut do 3 f 🙂 ...pozerala som sa ze je nas tu znovu viac ...tak vam prajem hlavne pevnu volu 🙂 ...zuzu 188...to mozem len jedno slovo ...wou...ze aka zmena ..si peknucka....penelope 111...a ty ako nestihla som to tu vsetko precitat ale dufam ze si spokojna ako ti to ide...mozem vam povedat ze ked som sem nesla tak som porusovala kazdy den....teraz si davam aspon tyz. bez prehreskov lebo ja som zozrala skoro cely medovy rez......ale obliekla som si plavky a muzik bol paf...tak som sa tesila 😀 😀 😀

alen24
22. júl 2012

@siusinocka mozes pi kavu s mliekom v pohode 😉

alen24
22. júl 2012

@natahli super vaha 53-54 🙂

natahli
22. júl 2012

@alen24 dakujem..ano uz aj ja som spokojna 😀 😀 ale sa cudujem ..lebo som toho zjedla strasne vela sladkeho 🙂 🙂

ninimini
22. júl 2012

@siusinocka dáš si nizkotučné mlieko a umelé sladidlo