icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

siusinocka
22. júl 2012

@ninimini našťastie pijem bez cukru 🙂 takže sladidlo môžem vynechať 🙂

slavenka83
22. júl 2012

zeny pomoooooooocccccc.....zozrala by som aj klince!!!!ja uz fakt neviem co by som jedla.akurat sa mi pecu dukanovske kakaovo-tvarohove kolaciky,ale chcelo by to nieco syyyte!radte,lebo ma roztrhne 😒 v ohrozeni zivota su moj manzel a nas drobec 😀

ninimini
22. júl 2012

@slavenka83 uvar si zlatý klas alebo si daj panna cotu čo som sem dávala recept je naozaj dobrá a hlavne ja ju papám celý den a vobec nemám chut na sladké🙂) alebo coca colu,zero light aj to pomáha

slavenka83
22. júl 2012

@ninimini ked ja ten recept nemozem najst ☹ neposles mi ho do ip,prosiiimmmm....🙂

penelope111
22. júl 2012

@siusinocka Jasne že kávu môžeš s mliekom 🙂 Ja som tiež kávičkárka 🙂 Vitamíny si kúp hocijaké kde je čo najviac vitamínov 🙂

penelope111
22. júl 2012

@natahli Ahooj 🙂 Tak ja všetko po starom váha skoro rovnako a cm tiež 🙂 Teraz mám ms tak čakám čo bude potom 🙂 Ale do 24 augusta musím dať aspoň na 70 kg nech aspoň trochu vyzerám ako človek 🙂

natahli
22. júl 2012

urcite si kocka aj teraz...ale prajem aby si mala 70kg...a na dovolenke das aj tak nieco dole neboj ja som sa tiez bala a pohoda 🙂 🙂

natahli
22. júl 2012

@penelope111 dala som si do albumu niekolko fotiek ale nemam ako som bola pred dd ☹ ☹ musim pohladat...je tam aj moja cela rodinka 😀 😀

zuzu188
22. júl 2012

boli sme na 2 hodinovej prechádzke a ešte idem na stepper...malý s tatom vonku a ja sa môžem zničiť 😀

penelope111
22. júl 2012

@natahli Idem kuknuť 🙂 No ja asi cez dovolenku nedám nič dole už teraz sa neviem dočkať Chorvátskej zmrzky 😀

penelope111
22. júl 2012

@natahli Už som kukla 🙂 kým ja bude taká chudá ako ty bude ešte veľmi dlho trvať 😀 Super vyzeráš 🙂 Kde ste vlastne boli na dovolenke? Aj rodinku máš peknú 🙂

natahli
22. júl 2012

@penelope111dakujem...ale neboj uz teraz si mozes povedat ze je to stale lepsie a lepsie a urcite vyzeras super... manzel chodieva domov len na 1 tyzden tak sme boli v madarsku kazdy den inde...no najviac sa detickam pacilo v ocenarium a zoo 😀

natahli
22. júl 2012

@penelope111 ja som zmrzlinu jedla na kila ked bolo tak horuco...moj otec len kupoval a kupoval 😀 a stale mu nic neostalo 😀 😀 😀 ale nic ine mi neslo len zmrzlina a voda

penelope111
22. júl 2012

@natahli Aj ja tebe ďakujem 🙂 Ináč včera som sa obzerala v zrkadle a vôbec sa mi nezdá, že by som bola chudšia 🙂 Tak ste si pekne užívali 🙂 Nie že by som závidela 😀

vancouver
22. júl 2012

@slavenka83
Ja ked som velmo hladna si dam do maleho hrnceka cottage syr so skoricou.A je po hlade. 😀 Nema byt velmo,ale velmi. 🙂

vancouver
22. júl 2012

@penelope111
Penelopka,kde si nasla ten album a ako ?Dakujem vopred. 🙂

zuzu188
22. júl 2012

pol hoďka na stepperi za mnou a ďalšia 10 minútová prechádzka tiež..len škoda že cca 500 m od domu sa môj drobček skotúľal dolu kopcom rovno na nos a šla mu krvička,inak by sme si urobili dlhšiu prechádzku

natahli
22. júl 2012

@penelope111asi mas zle zrkadlo 😀 ..treba sa spytat ludi okolo teba ..ty na seba mas kriticke oko..nepozeraj do zrkadla ale skus obliest starsie veci a tam mas dokaz ze si schudla...a na dovolenke budu cumiet aka si kocka 😀 😀

penelope111
22. júl 2012

@vancouver Klikni si na meno osoby ktorej chceš pozrieť profil a ta majú baby aj foto 🙂

penelope111
22. júl 2012

@natahli Však to mi všetci hovoria že som schudla a na vrchu som schudla s čísla 42 na 36 - 38 a spodok zo 42 na 40 🙂 Neviem či to že mám ms ale som si pripadala tučná tak ako predtým 😀 No nič som zvedavá čo aj váha povie po ms 😀 Ináč dnes som kupovala manželovi zmrzku ja som odolala a bol tam šéf a takú mi dal veľkú zmrzku to nikomu takú nedal aj manžel sa čudoval tak asi nevyzerám až tak zle 😀

penelope111
22. júl 2012

@zuzu188 Joj chudáčik malinky ☹ A ty to nejako preháňaš 🙂 Zajtra budeš mať o dve kg menej 🙂

natahli
22. júl 2012

@penelope111 no tak to su pekne cisla...a urcite nevyzeras zle...to mas akeho dobreho sefa ked ti este aj zmrzlinu kupuje.. 😉 ved aj ja som hore velmi schudla..neviem asi uz len plastika pomoze 😀 😀 ale keby som chcela nabrat hore tak naberiem prv dole 😠 a to neriskujem

penelope111
22. júl 2012

@natahli To aj ja hovorím, že mi hore len plastika pomôže ale manžel nechce o tom ani počuť 😀 To nie môj šéf ja nepracujem nikto ma nechce 🙂 To šéf tej zmrzlinárne tam dnes bol ked som bola kúpiť manželovi zmrzku 🙂 A všetkým dával také malé kopčeky a mne dal také velikánske 🙂 Len škoda že nebola moja 🙂

vancouver
22. júl 2012

@penelope111
Dakujem za vysvetlenie .No a ako som vzadu citala,bola Ta navstivit sestra,bola Ti zima a mala si teplaky a sestra Ti povedala,ze na Tebe plancu.Tak asi ma pravdu a Ty si schudla,ale si k sebe prikriticka.Urcite je to na Tebe vidiet,kedze si schudla viac ako 10 kg.To je dost zdvihnut.Musis sa mat rada,ved uz si stihla a si mlada a tym aj pekna.Ahoj.Zdravim Ta.G. 🙂 🙂 🙂

ninimini
22. júl 2012

@slavenka83
PANNA COTTA
pol pohára mlieka
250g jogurtu
sladidlo podla chuti
želatína a aroma

do hrnca dáš mlieko a želatínu ohreješ aby sa rozpustila. všetko zmiešaš a dat schladit do chladničky

alen24
22. júl 2012

@penelope111 ty si maska zo 42 si schudla na 36-38 a myslis si ze si tucna? 🙂 super si schudla daj nejake foto...

penelope111
22. júl 2012

@alen24 Ale to mi len vrch toľko schudol ale spodok sa mi zdá stále rovnaký 😀 Nemám zatiaľ foto aktuálne a teraz mám ms tak sa nechcem fotiť lebo som nafúknutá ako balón 😀

penelope111
22. júl 2012

@vancouver 😀 Ďakujem 🙂 Je pravda, že sú mi tie tepláky trochu veľké 😀 Ale nie som k sebe pri kritická ja viem že som krásna 😀 Všetky sme krásne či s kilami na vyše alebo menej 😀 To len teraz som k sebe kritická keď mám ms vždy si pripadám tučná 😀

zuzu188
22. júl 2012

@penelope111 už je dobe,sme sa potulili,maminka ošetrila a bol spokojný 🙂...vôbec nie,dnes som si dala zmrzku a nanuk,tak ich musím zo seba dostať

penelope111
22. júl 2012

@zuzu188 Sa trestáš 🙂 Ja si dám zajtra taký BD, že nebudem nič variť ale dám si skôr také mliečne 🙂 Malinký chlapček 🙂